Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κάνε το τώρα πριν έρθει το μικρό στο σπίτι και δεν κάνει

απόλαυσε το χρόνο σου τώρα και κάνε τις βόλτες σου, ρε κορίτσια εσάς σας κοιτούσαν όλοι στο δρόμο ?

εμένα καθε φορά που έβγαινα οι γυναίκες κυρίως με κοιτούσαν , όχι με κακία ξέρετε όπως κοιτάς μια έγκυο στο δρόμο.

ήταν τόσο γλυκό συναίσθημα σαν να είσαι το κέντρο του κόσμου.

είχα και εγώ κοιλαρα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κάνε το τώρα πριν έρθει το μικρό στο σπίτι και δεν κάνει

απόλαυσε το χρόνο σου τώρα και κάνε τις βόλτες σου, ρε κορίτσια εσάς σας κοιτούσαν όλοι στο δρόμο ?

εμένα καθε φορά που έβγαινα οι γυναίκες κυρίως με κοιτούσαν , όχι με κακία ξέρετε όπως κοιτάς μια έγκυο στο δρόμο.

ήταν τόσο γλυκό συναίσθημα σαν να είσαι το κέντρο του κόσμου.

είχα και εγώ κοιλαρα

κι εγω τωρα ετσι νοιωθω..σαν το επικεντρο...χθες το ελεγα και του αντρα μου...οτι τωρα θα εχω απαιτησεις γιατι μετα ολοι θα ασχολουνται με το μπεμπη .....οποτε θα εκμεταλευτω την ευκαιρεια

76IGp3.png

να σου πω κατι γκελυ μου,καλο ειναι καποιες φορες να αφηνουμε στην ακρη τη δουλεια και να απολαμβανουμε την οικογενεια ή καποιες αλλες χαρες της ζωης...ξερω οτι υπαρχει κριση και χωρις δουλεια δεν μπορουμε,αλλα καποια πραγματα ειναι ανεκτιμιτα και πολυτιμα!!!!μη χανεις αυτες τις στιγμες!!!

συμφωνω μαζι σου για την δουλεια

μακαρι,μακαρι,μακαρι,να μπορουσε να το καταλαβει και ο αντρας μου αυτο

δυστυχως για μενα,την δουλεια την βαζει πανω απο ολα

τι να σουλεω τωρα

οτι τον πιεζα να βρουμε παιδιατρο και μου ελεγε οτι δεν προλαβαινει να ασχοληθει και επρεπε να τσακωθουμε για να καταληξουμε καπου

οτι θυμωνει που ερχετε απο το γραφειο εδω και μια εβδομαδα στις 10,30-11,00

και με βρισκει να ξεκουραζομαι και μου την λεει,ενω μολις εχω βρει τον χρονο να ξεκουραστω ,εγχειρισμενη γυναικα,που τρεχω ολη μερα καθε μερα

οτι καθε μερα εχει νευρα ,εκτος απο χθες ,που εκατσα μαζι του για να βγει η δουλεια

οτι μονο μια εβδομαδα εκατσα,δηλαδη τις μερες του μαιευτηριου και 3 μερες ακομη και μετα δουλευα με το λαπιτοπι

οτι 3 μερες μετα την γεννα ,ελεγε ο υπαλληλος του γραφειου στην μανα μου που πηγαινε ακια καθαριζε ,οτι δεν μπορει μονος του,λες και στο γραφειο ειμαστε για να κανουμε παρεα και οχι για να δουλευουμε,και ερχοταν η μανα μου και μου λεγε "ξερεις το παιδι ειναι μονο στο γραφειο"

ειναι πολλα χαπακι,θα θελαμε πολλους καφεδες για να τα πουμε

εκανα το λαθος και εβαλα πολλους στην ζωη μου,και τωρα ολοι εχουν την αποψη τους

το πραγμα θελει τσαμπουκα και εξω απο την πορτα,αλλα δεν το εκανα στην αρχη

τωρα για να καταλαβεις ,η μανα μου ντρεπεται που ο μπεμπης ειναι στην παρακολουθηση και ειπεσ τους συγγενεις οτι τον εχουμε σπιτι,της χωθηκανε γιατι δεν εχει ερθει να με βοηθησει,και ερχετε τωρα μονο και μονο για να μην λεει ο κοσμος,

αντε σε ζαλισα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ζαλισα

παω να κανω ζουζουνιες με τον μπεμπη

φιλακια

θα τα πουμε το απογευμα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

συμφωνω μαζι σου για την δουλεια

μακαρι,μακαρι,μακαρι,να μπορουσε να το καταλαβει και ο αντρας μου αυτο

δυστυχως για μενα,την δουλεια την βαζει πανω απο ολα

τι να σουλεω τωρα

οτι τον πιεζα να βρουμε παιδιατρο και μου ελεγε οτι δεν προλαβαινει να ασχοληθει και επρεπε να τσακωθουμε για να καταληξουμε καπου

οτι θυμωνει που ερχετε απο το γραφειο εδω και μια εβδομαδα στις 10,30-11,00

και με βρισκει να ξεκουραζομαι και μου την λεει,ενω μολις εχω βρει τον χρονο να ξεκουραστω ,εγχειρισμενη γυναικα,που τρεχω ολη μερα καθε μερα

οτι καθε μερα εχει νευρα ,εκτος απο χθες ,που εκατσα μαζι του για να βγει η δουλεια

οτι μονο μια εβδομαδα εκατσα,δηλαδη τις μερες του μαιευτηριου και 3 μερες ακομη και μετα δουλευα με το λαπιτοπι

οτι 3 μερες μετα την γεννα ,ελεγε ο υπαλληλος του γραφειου στην μανα μου που πηγαινε ακια καθαριζε ,οτι δεν μπορει μονος του,λες και στο γραφειο ειμαστε για να κανουμε παρεα και οχι για να δουλευουμε,και ερχοταν η μανα μου και μου λεγε "ξερεις το παιδι ειναι μονο στο γραφειο"

ειναι πολλα χαπακι,θα θελαμε πολλους καφεδες για να τα πουμε

εκανα το λαθος και εβαλα πολλους στην ζωη μου,και τωρα ολοι εχουν την αποψη τους

το πραγμα θελει τσαμπουκα και εξω απο την πορτα,αλλα δεν το εκανα στην αρχη

τωρα για να καταλαβεις ,η μανα μου ντρεπεται που ο μπεμπης ειναι στην παρακολουθηση και ειπεσ τους συγγενεις οτι τον εχουμε σπιτι,της χωθηκανε γιατι δεν εχει ερθει να με βοηθησει,και ερχετε τωρα μονο και μονο για να μην λεει ο κοσμος,

αντε σε ζαλισα

τρελλαθηκα τωρα...καλη υπομονη κοριτσακι μου...να τους παλευεις ολους,αλλα το τελευταιο ειναι τελειως κουφο....τελος παντων ας εισαστε καλα να εχετε την υγειας σας και να ερθει γρηγορα ο μπεμπης σου σπιτακι σας,και αστους να λενε,αμαν πια...

76IGp3.png

καλημερα γλυκα μου κοριτσακια..εμενα η μπεμπα χτες αργησε να κοιμηθει..στις μια τρομαξαμε να την κοιμησουμε αλλα μετα δεν ξυπνησε καθολου μεχρι τις 9 μονο στις 7 για γαλα..σημερα στις 7 πριν τον εσπερινο θα παμε να σαραντησουμε..επιτελους..χαπακι μου τελευταια μερα ε σημερα..?καλη ξεκουραση..ροζουλα μου κι εμενα ολο γκρινια ειναι και θελει αγκαλιες..δεν εισαι η μονη που φρικαρεις ωρες ωρες..με τους κολικους πως τα παει ο μικρος?γκελακο να μου φιλησεις τον μπεμπη σου..οσο για την δουλεια ξερω πως ειναι γιατι κι εμεις εχουμε επιχειρηση και δεν μπορουμε να κλ@@@@με...εγω κανω δουλεια απο το σπιτι αλλα τα πρωινα ειναι κλειστη η αποθηκη μας και αυτο ειναι ψιλοπροβλημα..ευτυχως ο αντρας μου δεν λεει τιποτα..να επιστρεψω οποτε θελω..αυτο σκεφτομαι τωρα..το μωρο θα το αφησω στην πεθερα μου μεχρι να γυριζω..αλλα ειναι μικρο λετε ρε κοριτσια για να το αφησω κανα 2 μερες την εβδομαδα?ετσι νομιζω...

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Ζωή μου καλημέρα, κατά αρχήν να πω ότι έχω σοκαριστεί και εγώ με τα λεγόμενα της Γκέλυ ειδικά το τρελό που έκρυψε η μάνα της ότι το μωρό είναι σε παρακολούθησή.

ποτέ δεν κατάλαβα και αντίθετα εκνευρίζομαι με τους ανθρώπους που δίνουν τόση σημασία στο τι θα πουν οι ξένοι και εις βάρος των παιδιών τους. Αντί να δίνει κουράγιο στην κόρη της που περνάει έναν Γολγοθά προσπαθεί να απολογηθεί στους ξένους.

όσο για το θέμα του άντρα σου αυτό είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο το οποίο κρατάει χρόνια γκέλυ μου δεν είναι κατι καινούργιο σωστά ?

δεν έδειξε αυτόν το χαρακτήρα ξαφνικά , πάντα είχε αυτή την ''αδυναμία'' στην δουλειά του.

τώρα όσο αφορά τους κολικούς τον τελευταίο καιρό έχουν ελαττωθεί αισθητά.

δεν μπορώ να ξέρω αν βοήθησε το μπιμπερό , νομίζω ότι θα ήταν και υπερβολή να το αποδώσω 100% εκεί αλλά μπορεί να βοήθησε.

και τέλος ζωή όσο αφορά αν είναι μικρό το μωρό φυσικά και είναι αλλά για μια μάνα ποτέ δεν θα είναι έτοιμη να αφήσει το παιδί της κάπου αλλού για να δουλέψει. και στους 7 μήνες που αν πάρω το 6μηνο θα είναι ο δικός μου πάλι μικρός θα μου φαίνεται.

τώρα αν μπορείς να περιμένεις έστω λίγο ακόμα σίγουρα θα είναι καλύτερα και για τους δυο σας.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ:P

ΣΤΙΣ 23/06 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΙΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ:D!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ....ΟΛΟΙ.........

ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟΚΕΤΟ ....ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ...

ΚΡΑΤΗΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!!!

ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΙΑ!!!!!!!!!!

Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3500 ΚΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

που είσαι βανιλίτσα μου

να σου ζήσει ο γιόκας σου , όλη σας η ζωή να είναι γεμάτη ευτυχία

μπράβο σου και για τον γρήγορα τοκετό αυτά διαβάζω και ζηλεύω με την καλή έννοια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ:P

ΣΤΙΣ 23/06 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΙΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ:D!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ....ΟΛΟΙ.........

ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟΚΕΤΟ ....ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ...

ΚΡΑΤΗΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!!!

ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΙΑ!!!!!!!!!!

Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3500 ΚΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!!!!

να σου ζησει κοριτσακι μου ο μπεμπουλης σου να ειναι παντα υγιεστατος και καλοτυχος και να σας γεμισει ατελειωτη ευτυχια και χαρα!!!!!!!!!!!!

76IGp3.png

banilitsaaaaa ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!ευχομαι οτι καλυτερο στον μπεμπη σου και καλη ξεκουραση σε εσενα!α και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!μια χαρα γεννησες ε?οπως εγω σε τρεις ωριτσες!να μπαινεις να μαθαινουμε νεα σου και οτι θες να ρωτας!τωρα εμεις τα ξερουμε ολα ε?χιχιχι

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

banilitsaaaaa ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!ευχομαι οτι καλυτερο στον μπεμπη σου και καλη ξεκουραση σε εσενα!α και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!μια χαρα γεννησες ε?οπως εγω σε τρεις ωριτσες!να μπαινεις να μαθαινουμε νεα σου και οτι θες να ρωτας!τωρα εμεις τα ξερουμε ολα ε?χιχιχι

εμεις ειμαστε τυχερες γιατι εσεις θα μας δινετε χρησιμες συμβουλες με τα μπεμπακια....:):):):)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...