Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Έτσι Κ αλλιώς ο γιατρός είναι υπεύθυνος να εξηγήσει όλα τα σενάρια κ να κάνει τις προτάσεις του κ ο ασθενής να δει αν εμπιστεύετε ή όχι . 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

βανιλιτσα τις δικες μου δεν τις βλεπεις?

ναι smoutsaki τις ειδα.

ειναι καταπληκτικες.και φαινεται ποσο ανετη ησουν.μακαρι να ειμαι και γω ετσι αλλα με κοβω με πολυ στρες.

δεν ξερω τι στολισμα να κανω στην κολυμπηθρα, θελω κατι απλο και ομορφο.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σου πω ουτε εμενα μου αρεσει ....το θεωρω λιγο κιτσ!!!

οταν λεω στολισμο...εννοω στα χερουλια δεξια αριστερα κανα διακριτικο!!!

μπαλονια και τετοια δεν βαζω δεν μου αρεσει!!!

ξερεις σκεφτομουν απλα στεφανακια μικρουλια με σιελ κορδελες!!:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

το φορεμα που το πηρες???

τελειο!!!!εισαι ψηλη και σου παει!!!

χαχα ναι πανηψυλη. ενα πραγμα σαν τη μπουμπου μη σου πω.

τι ψηλη παιδί μου, 1,63 ειμαι. Ασοψεται το μακρυ φορεμα και το 10ποντο παπουτσι που μου δωσαν λιγη θεωρια.

το φορεμα το πηρα απο τα αρτιστι ιταλιανι, κι επειδη ψωνισα σε περιοδο εκπτωσεων μου κοστισε μολις 95 ευρω, και αλλα 45 τα παπουτσια... καταξοδευτηκααααα:tongue::tongue::tongue:

4Rnfp3.png

fifakiiiiiii που εισαι κουκλιτσα?ολα καλα?το μπεμπακι???σε ποια εβδ εισαι?τι ειναι εμαθες?

εγω ζηλευω που δε μπορω να ειμαι:cry:

Δημητρουλα μου καλη , τι κανεις? Ειμαι στην 18 εβδομαδα και ολα φαινονται νορμαλ , αυτην την φορα ειναι αγορακι!! Με εσενα θα τα πουμε σιγουρα το καλοκαιρακι βρε...αλλα τι λεω εγω το καλοκαιρι θα ειμαι οπως τα κοριτσια περυσι..αν ολα πανε καλα μεχρι αρχες Ιουλιου γενναω...φοβερο ε?? ενας χρονος ακριβως διαφορα...

Φιφι και φυσικα θελουμε να ερθεις και να σε γνωρισουμε και εσενα και την κοιλιτσα σου ...πως θα σε γνωρισουμε? θα κρατας τριανταφυλλο?? χαχαχα

Κοριτσια και εγω αυτο σκεφτομουνα πως θα γνωριστουμε...πρεπει να μου στειλετε πμ το κινητο καποιας κοπελας..το μονο που μπορει να με κανει να μην ερθω ειναι ο φρονιμητης μου που με εχει ξεσκισει αυτες τις μερες και παιρνω αντιβιωση για να κανω εξαγωγη...λετε να τον βγαλω και να μην μπορω να κουνησω?? Θελω πολυ πολυ να σας δω απο κοντα και να σας μιλησω..

φιφακι εχω βγαλει κ εγω φρονιμητη,μετα εισαι μια χαρα απλα εχεις μουδιασμα.δε πονας καθολου.

αγορακι ειναι?αντε με το καλο ρε συ φιφακι μου!μη φοβασαι δε ξανασυμβει τιποτα!!το ιδιο κακο 2 φορες δε παιζει.να δεις που ολα θα πανε τελεια κ το καλοκαιρι θα εχεις τον μπεμπουκο σου αγκαλιτσα!!!

εσενα θα σε γνωρισουν απο την κοιλιτσα ρε φιφακι.μπες μεσα κ κρατα ενα περιοδικο για γονεις χαχαχ ΖΗΛΕΥΩ!!!μη τυχον κ δε κανετε κανενα μιτιγκ οταν ερθω ελλαδα θα σας σκισω.καλα φιφακι εσυ εξαιρησε γιατι θα εισαι κ ετοιμογεννη τοτε!!αλλα οι αλλες δε τη γλυτωνετε λεμεεεεε

Holy Diver

φιφακι εχω βγαλει κ εγω φρονιμητη,μετα εισαι μια χαρα απλα εχεις μουδιασμα.δε πονας καθολου.

αγορακι ειναι?αντε με το καλο ρε συ φιφακι μου!μη φοβασαι δε ξανασυμβει τιποτα!!το ιδιο κακο 2 φορες δε παιζει.να δεις που ολα θα πανε τελεια κ το καλοκαιρι θα εχεις τον μπεμπουκο σου αγκαλιτσα!!!

εσενα θα σε γνωρισουν απο την κοιλιτσα ρε φιφακι.μπες μεσα κ κρατα ενα περιοδικο για γονεις χαχαχ ΖΗΛΕΥΩ!!!μη τυχον κ δε κανετε κανενα μιτιγκ οταν ερθω ελλαδα θα σας σκισω.καλα φιφακι εσυ εξαιρησε γιατι θα εισαι κ ετοιμογεννη τοτε!!αλλα οι αλλες δε τη γλυτωνετε λεμεεεεε

Ασε ρε Δημητρα 10 μερες εχω να κοιμηθω, εντομεταξυ εαν δεν τον βγαλω και εαν δεν περασουνε 15 μερες απο την εξαγωγη δεν μπορω να κανω αμνιοπαρακεντιση να ηρεμισω...και εχω κλεισει και να παω στο Λονδινο να με δει ο Νικολαιδης και δεν ξερω εαν θα μπορω να πεταξω μετα την αμνιοπαρακεντιση και γ...τα . Παλι με αγωνιες ειμαι , απλα αυτην την φορα ολα ειναι νορμαλ..δεν με κλωτσαει και αυτο να δω οτι ειναι οκ...εγω παντως επειδη ειμαι αμασητη λεμε αμα ερθεις προς τον Αυγουστο θα κανονισω να σε δω λεμε...

Ασε ρε Δημητρα 10 μερες εχω να κοιμηθω, εντομεταξυ εαν δεν τον βγαλω και εαν δεν περασουνε 15 μερες απο την εξαγωγη δεν μπορω να κανω αμνιοπαρακεντιση να ηρεμισω...και εχω κλεισει και να παω στο Λονδινο να με δει ο Νικολαιδης και δεν ξερω εαν θα μπορω να πεταξω μετα την αμνιοπαρακεντιση και γ...τα . Παλι με αγωνιες ειμαι , απλα αυτην την φορα ολα ειναι νορμαλ..δεν με κλωτσαει και αυτο να δω οτι ειναι οκ...εγω παντως επειδη ειμαι αμασητη λεμε αμα ερθεις προς τον Αυγουστο θα κανονισω να σε δω λεμε...

φιφακι απο οσο ξερω ειναι οτι μετα την αμνιο πρεπει να ξεκουραστεις 2-3 μερες .για να αυξηθει κ παλι το αμνιακο υγρο.μετα πιστευω δεν υπαρχει φοβος για το αεροπλανο.ρωτα κ τον γιατρο!ελα βρε 18 εβδ εισαι το πολυ σε 15 μερες θα αρχισει τις κλωτσιες ο μαγκας!η αληθεια ειναι δε ξερω ποτε ακριβως θα ρθω.μια λεμε ιουνιο (τελη) μια λεμε αυγουστο(αρχες)παντως περιπου 40 μερες θα κατσουμε.οποτε αν ερθουμε αυγουστο θα σε δω με μπεμπονι!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Αμα ερθετε τοτε σιγουρα ακομη και Ιουνιο καπως θα συναντηθουμε...Θα μεινετε καθολου Αθηνα ??για την αμνιο αυτο ξερω και εγω με τις πτησεις και τις πιεσεις δεν ξερω τι παιζει...θα ρωτησω κατσε να ξεμπερδεπσω με το δοντι πρωτα...

αθηνα θα ερθουμε μονο αμα κανουνισουμε μιτιγκ!θα αφησω τα μεγαλα στη μανα μου θα παρουμε τη μπεμπα κ θα ερθουμε.γιαυτο σας λεω εγω δεν εχω προβλημα να κατεβω.φυσικα δε θα γυρισουμε την ιδια μερα θα μεινουσε σε κανα ξενοδοχειο.αλλα ευκαιρια ειναι εχω να παω αθηνα απο τα 17:rolleyes:

Holy Diver

Ωραια αστο πανω μου θα τα κανονισουμε, εσεις ελατε ελλαδα με το καλο και θα τα πουμε σιγουρα απο κοντα...Ε δεν γινεται να μην σε δουμε ρε συ , εσυ και η Σμουτς απο την αρχη μας εμψυχωνατε μας λυσατε αποριες ακουγατε τα κουλα μας ,δεν το δεχομαι να μην σε συναντησουμε ...

χοχοχο, η Dr. Dimitra και η βοηθός της, νομίζω έτσι λεγομασταν ε?

φιφακι μου γλυκο αντε να σε γνωρισουμε.

Κοριτσια η μικρη ανεβασε πυρετο σημερα. Με πηραν απο το σταθμο, ελπιζω να τα καταφερω να ερθω στη συναντηση.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...