Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου....

γκελυ μου εγω τα ξερω ολα αυτα σχετικα με τον 8ο,κι εγω εκανα την ενεση,ο πατερας μου δεν μπορει να το καταλαβει και δεν ειναι και πολυ μεγαλος 56 χρονων ειναι...

αυτα ξερει και αυτα λεει,εδω μια φορα μου ειπε οτι ο γιατρος μου δειχνει οτι θελει στον υπερηχο ...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνουν οι κοπελάρες μας???

Αύριο πάω στον γιατρούλη μου και μάλλον θα μου πει την ημερομηνία τοκετού και έχω πολλή αγωνία!!!Άντε να γεννήσω κι εγώ!!!

με το καλο κοριτσακι μου!!!

αντε μετα μονο εγω μενω απο την παρεα μας

76IGp3.png

καλημερα κοριτσακια μου....

γκελυ μου εγω τα ξερω ολα αυτα σχετικα με τον 8ο,κι εγω εκανα την ενεση,ο πατερας μου δεν μπορει να το καταλαβει και δεν ειναι και πολυ μεγαλος 56 χρονων ειναι...

αυτα ξερει και αυτα λεει,εδω μια φορα μου ειπε οτι ο γιατρος μου δειχνει οτι θελει στον υπερηχο ...

ε,στα λογια μου ερχεσαι

κουκουρουκου κουβεντες

και που να δεις οταν γεννησεις

μην ασχολεισαι,ειναι σαν να προσπαθεις να μαθεις internet σε καποιον που δεν ξερει αγγλικα

καλε εμενα η πεθερα μου,μια μερ απριν γεννησω με πηρε τηλεφωνο (για τεταρτη φορα ,μεσα στους οκτω μηνες της εγκυμοσυνης μου)για να μου πει ,να προσεξω οταν γεννησω να μην μου παρουν το παιδι στο μαιευτηριο

δεν με εφτανε η αγωνια μου ,για ολα τα αλλα..........μια νυχτα εκλαιγα στην εικονα ,οτι μου αλλαζουν το παιδι ,αστα.......μπορουν ευκολα να σε τρελλανουν

αλλα σε παρακαλω αμα δεν μπορεις να σταματησεις την χλωρινη,βαζε γαντια

ημουν κι εγω μανια κη με την χλωρινη αλλα αλλαξα

απορροφατε απο το δερμα και μενει

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

ε,στα λογια μου ερχεσαι

κουκουρουκου κουβεντες

και που να δεις οταν γεννησεις

μην ασχολεισαι,ειναι σαν να προσπαθεις να μαθεις internet σε καποιον που δεν ξερει αγγλικα

καλε εμενα η πεθερα μου,μια μερ απριν γεννησω με πηρε τηλεφωνο (για τεταρτη φορα ,μεσα στους οκτω μηνες της εγκυμοσυνης μου)για να μου πει ,να προσεξω οταν γεννησω να μην μου παρουν το παιδι στο μαιευτηριο

δεν με εφτανε η αγωνια μου ,για ολα τα αλλα..........μια νυχτα εκλαιγα στην εικονα ,οτι μου αλλαζουν το παιδι ,αστα.......μπορουν ευκολα να σε τρελλανουν

αλλα σε παρακαλω αμα δεν μπορεις να σταματησεις την χλωρινη,βαζε γαντια

ημουν κι εγω μανια κη με την χλωρινη αλλα αλλαξα

απορροφατε απο το δερμα και μενει

καλα θα μας τρελλανουν,δεν το πιστευω...

οσο για την χλωρινη μου το εχουν ξαναπει αλλα τι να κανω,πως να καθαριζω???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλα θα μας τρελλανουν,δεν το πιστευω...

οσο για την χλωρινη μου το εχουν ξαναπει αλλα τι να κανω,πως να καθαριζω???

ελα βρε παιδι μου,υπαρχουν τοσα καθαριστικα στο εμποριο

κατα την γνωμη μου,δοκιμασε αυτα που ειναι φιλικα προς το περιβαλλον,βιοδιασπωμενα

ισως να μην κανουν τοσο καλη δουλεια,αλλα ουτε εσενα πειραζουν ,ουτε το νερο

ΓΚΕΛΥ

να σου πω την αληθεια αν δεν βαλω χλωρινη νοιωθω οτι ολα ειναι βρωμικα....πριν μεινω εγκυος καταναλωνα απειρα μπουκαλια μεσα στη βδομαδα,τωρα στην εγκυμοσυνη προσπαθω να την εχω περιορισμενη...την χρησιμοποιω οσο λιγοτερο γινεται(εχω κανει προοδο πιστεψε με)

76IGp3.png

σας ειπα???

δεν σας ειπα,τελευταια μερα στη δουλειααααααααααααααααααααααα

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

αντε να περασει και αυτη η μερα να ηρεμησω.....

κορυφαιο,να αυτα χανω........

θα την πεσεις στο σπιτακι σου ,θα χαλαρωσεις,θα κανεις τα ψωνια σου,

και οταν ερθει η ωρα γεννας κιολας

α,μην ξεχασεις να φτιαξεις νυχια

ολες ειχαν γαλλικο στο μαιευτηριο,στρασακια και δεν συμμαζευεται

υποτιθεται οτι δεν εμποδιζει στο χειρουγειο ,που θελουν να δουν τα χρωμα του δερματος κατω απο τα νυχια

αχ,πουλακι μου σου ευχομαι να περασεις πολυ ωραια αυτες τις μερες πριν την γεννα

για το μετα ,ειναι δεδομενο,θα ειναι σουπερ.,........κουραστικες μερες,αλλα θα το ξεπερνας με ενα βλεμμα μωρουδισιο.................

ΓΚΕΛΥ

λες ε???να φτιαξω νυχακια....αμα παω χωρις γαλλικο θα με παρεξηγησει το παιδι μου....χαχαχα

ευχαριστω κοριτσακι μου...κι ευχομαι να πανε ολα καλα...εσεις τι λετε ποτε θα πατε σπιτακι σας???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

να σου πω κατι γκελυ μου,καλο ειναι καποιες φορες να αφηνουμε στην ακρη τη δουλεια και να απολαμβανουμε την οικογενεια ή καποιες αλλες χαρες της ζωης...ξερω οτι υπαρχει κριση και χωρις δουλεια δεν μπορουμε,αλλα καποια πραγματα ειναι ανεκτιμιτα και πολυτιμα!!!!μη χανεις αυτες τις στιγμες!!!

76IGp3.png

καλημέρα και από μένα

με ξύπνησε ο μικρός πάλι και ενώ αυτός κοιμάται τώρα εγώ σκοπιά

ευτυχώς το βράδυ ξύπνησε μόνο 1 φορά και μετά 8 το πρωί και κοιμήθηκε 11:30

αλλά όλη την μέρα κορίτσια δράκουλας. τι είναι αυτό ρε παιδί μου υποτίθεται οτι τα νεογέννητα είναι φαγητό και ύπνο ο δικός μου κάθε άλλο.

τα δικά σας κοιμούνται καθόλου ?

Γκέλυ μου ναι σε κάποια πράγματα έχουν δίκιο οι μεγάλοι αλλά με βάση τα πράγματα που επικρατούσαν τότε. στην εποχή μας πολλά έχουν αλλάξει οπότε η ισχυρογνωμοσύνη δεν χρειάζεται.

καλό είναι να έχουμε και λίγο εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά , στα παιδιά τους.

αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των γονιών , δεν λεν να καταλάβουν ότι τα παιδιά τους πλέον έχουν μεγαλώσει και σε πολλά πράγματα ξέρουν περισσότερα από αυτούς.

εύη μου άντε με το καλό και εσύ κορίτσι μου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χάπι μου άντε επιτέλους, σαν να πέρασαν χρόνια από την μέρα που σταμάτησα εγώ στις 15 Μαρτίου.

με την χλωρίνη κάνε κάτι γιατί είναι επικίνδυνο φάρμακο και τώρα με το μικρό θέλει πολύ προσοχή. να μην έχεις φάρμακα σε κοινή θέα.

όσο για τα μυρμηγκιά σου είπα μόνο με ψεκασμό θα απαλλαγής μέσα στο σπίτι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χάπι μου άντε επιτέλους, σαν να πέρασαν χρόνια από την μέρα που σταμάτησα εγώ στις 15 Μαρτίου.

με την χλωρίνη κάνε κάτι γιατί είναι επικίνδυνο φάρμακο και τώρα με το μικρό θέλει πολύ προσοχή. να μην έχεις φάρμακα σε κοινή θέα.

όσο για τα μυρμηγκιά σου είπα μόνο με ψεκασμό θα απαλλαγής μέσα στο σπίτι.

ναι το ξερω θα κανονισω να ερθουν να ψεκασουν....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...