Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

na sai kala mhtsena.. οχιευτυχώς το εμβολιο ηταν κα8αροτατο και δεν ειχε τπτ μεσα.. απλα η πουκι ΔΕΝ θΕΛΕΙ πρεβεναρ.. μας το κατεστησε σαφες :P ώς εκ τουτου σκεφτομαι ΠΟΛΥ σοβαρα για το αν 8α κανουμε την τελευται δόση

αλλη ερωτηση. εχψιε κανει καμια σας διπλά εμβόλια και συγκεκριμένα πενταβακ + μηνιγκιτιδας?

dZJip3.png

δημητρα ευχαριστω:P

μαρα πως καταλαβαινεις αν ενα εμβολιο εινια καθαρο οπως λες;;;θελω να πω πως αν η παρτιδα εχει προβλημα εμεις μπορουμε να το καταλαβουμε;;;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

na sai kala mhtsena.. οχιευτυχώς το εμβολιο ηταν κα8αροτατο και δεν ειχε τπτ μεσα.. απλα η πουκι ΔΕΝ θΕΛΕΙ πρεβεναρ.. μας το κατεστησε σαφες :P ώς εκ τουτου σκεφτομαι ΠΟΛΥ σοβαρα για το αν 8α κανουμε την τελευται δόση

αλλη ερωτηση. εχψιε κανει καμια σας διπλά εμβόλια και συγκεκριμένα πενταβακ + μηνιγκιτιδας?

εμεις mara μου εμεις!!!

και ηταν η μονη φορα που το παιδι εκανε εμετο και ειχε γκρινια!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ωχ αμαν βανιλάκι!!! η παιδιατρος προτρεινει το διπλο εμβολιο γιατι ειχαμε μεινει πισω λογω πυρετου στην πρώτη δοση πρεβενάρ,,,,αλλά τελικά πολύ που με ένοιαξε.. 8α τα κανω ενα ενα μαλλον....

dZJip3.png

Γεια σας κοριτσαρες , μολις εστειλα την εργασια μου , δεν ξερω πως τα πηγα η μικρη κλοτσουσε το λαπ τοπ , και αρνιοταν να την παραδωσω , νομιζω οτι με το ποδι της εβαλε και αυτη την υπογραφη της στην εργασια .Γενικα κατι την πιανει οταν γραφω εργασιες και κλοτσαει το λαπ τοπ.Τελος παντων εγω την εστειλα και ας εχει και κανα λαθακι μεσα .Πολυ αγχωθηκα .

Μαρα εσυ σαββατο μπορεις? που λετε κοριτσια για mall ? χωρις παιδια ?

Περαστικα στο πουκακι σου .

Τζο τζο και που εισαι ακομα , οχι μονο θα χαμογελαει , θα αρχισει να σε σφιγγει να σε αγκαλιαζει να σε φιλαει ν αγελαει .Ειναι τρελα απο δω και περα .

Σκεφτεστε ολες για δευτερο ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλησπέρα και από μένα

μάρα μου τούμπανο έγινε και εμάς το ποδαράκι τις τελευταίες 2 φορές

πυρετό δεν είχαμε ούτε ανησυχία σε υπερβολικό βαθμό.

περαστικά στην πουκίτσα που είναι κιόλας

φαίρυ μου εγώ σκέφτομαι εργασία και με πιάνει τεταρταίος όχι εσύ που την κάνεις.

όσο για δεύτερο φυσικά και το σκέφτομαι αν και όσο περνάει ο καιρός φοβάμαι περισσότερο. απλά πρέπει να μαζέψω τα ένσημα γιατί δεν λεει. δεν ξέρω αν τα ένσημα του εξαμήνου μετράνε για τα επιδόματα του ικα. ξέρει καμία?

βανιλίτσα μου σου έστειλα και μήνυμα στο facebook

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Νομιζω δεν πιανουν ροζ μου . για δες ομως εχουν καποιο σχετικο θεμα στο παρεντς .Ξερω μονο οτι και να δουλεψεις μετα το εξαμηνο αλλους δυο μηνες και σε απολυσουν(μακρια απο μας) μπαινεις κανονικα σε ταμειο ανεργειας.

Εγω με το θεμα δευτερου παιδιου ειμαι παρα πολυ μπερδεμενη , ναι μεν θελω να κανω αλλα δεν εχω βοηθειες σημαντικες και δεν ξερω αν μπορεσω να ανταπεξελθω με ενα αλλο μωρο στην περιοδο εγκυμοσυνης .Αν αργησω να κανω ομως δευτερο και μεγαλωσει η ανδριανα ισως να μην θελω να ξαναμπω σε ολη αυτη την διαδικασια.

Γενικα εχω πολλες σκεψεις πανω σ αυτο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλησπερα κοριτσια....

μαρα χαιρομαι που το πουκακι ειναι καλα!!!

δημητρα που το διαβασες αυτο για το πρεβεναρ;;;

εχουμε σημερα εμβολιο και με τρομαζεις...

agapaki το βλεπει ο παιδίατρος... αλλά και εσυ αν το ανοιξεις και δεις οτι το μπουκαλακι μεσα ειναι..μαυρο κ αραχνο και εχει ξενο σώμα μεσα αντι για υγρο.. ε το πιανεις το νοημα

dZJip3.png

φερακι... καλα αποτελεσματα με την εργασια..

κορες...εγώ για δευτερο 8α σας πω μετα την 1η φεβρουαριου.....

επισης για σαββατο σορυ αλλα δεν 8α μπορεσω να παρευρεθω λογω πουκοταξιδιου...

dZJip3.png

roz κοιτα εδω μηπως και βοηθηθεις...http://www.oaed.gr/Pages/SN_733.pg

στο ερωτησεις απαντησεις...

μαρα αν φαινεται ετσι εεε ναι θα το καταλαβω...νομιζα το οτι αν ειναι προβληματικη μια παρτιδα δεν φαινεται με γυμνο ματι...τι να πω...

tt1c3fef.aspx

καλα αποτελεσματα μαρα..ευχομαι να κανεις και δευτερο και τριτο παιδακι παντως....;);););););)

εγω δειλα μεν αλλα το σκεφτομαι το 3 παιδακι μου...που θα ειναι αγορακι βεβαιως βεβαιως....:P:p:p:pαν και μονο κορες με βλεπω να κανω...ειμαι κοριτσομανα λεμε...:D:D:D

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...