Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

μεγαλο θεμα ανοιγουμε κοριτσακια... (φιλιες..) και θελει χρονο και αναλυση σε βαθος! και το κριμα ειναι οτι εγω πρεπει να σηκωθω νωρις αυριο:(

με το περασμα των 30 χρονων μου...κατελειξα στο συμπερασμα οτι στην ζωη μας θα συναντησουμε πολλους ανθρωπους...αλλους θα τους βρουμε σε ομορφα κουτακια και αλλους στα τυρογαριδακια!

το δυσκολο δεν ειναι να τους ξεχωρισεις... οι μεν εχουν μια υποτυπωδη σταθεροτητα στην ζωη τους (πολυ βασικο!) και οι δεν "μυριζουν" καπως περιεργα!

το δυσκολο ,ειναι να μπορεις να κρατησεις τον εαυτο σου αναλλοιωτο.. να μπορεις να σεβαστεις τον καλο ανθρωπο οταν τον βρεις ...και να μην "βρωμισεις" απο τον τυρογαριδακια!! αν το κανεις αυτο...τοτε εχεις κερδισει (και καλες εμπειριες και βαρβατα μαθηματα!)

μακαρι να μην υπηρχαν τα τυρογαριδακια...

Σας καληνυχτω!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααααααα

μεγαλο θεμα ανοιξατε...φιλες......συνειδητοποιω οτι απλα αυτους που ηξερες τοσα χρονια τελικα στην πραγματικοτητα δεν τους ξερεις......

τo mei tai το πηρα απο την στελλα(αστερακι)...

περιττο να σας πω οτι ζηλευω που θα ξαναβρεθειτε...

θα πρασινισω απο τη ζηλια μου....

χθες βρεθηκα με τις 2 κολλητες μου για καφε και περασα σουπερ....την παρασκευη κανονισαμε εξοδο και εννοειται πως την περιμενω σαν τρελη...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα καλημερα.....................

τι κανετε καλεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????

εμεις χθες γυρισαμε αργα και δεν προλαβα να μπω!!!

πηραμε τον μικρο και πηγαμε Ναυπλιο....ωραια ηταν αλλα κουραστικο με ταπερακια αλεσμα στην ταβερνουλα πλυσιμο ξεβολεμα γενικως!!!

τι εγινε καλε ???????????κανονιζουμε συναντηση???

θελω και γω αλλα η mara μας???Σαββατο δεν ειναι στην πουκι???

ΠΟΥΚΙ περαστικουλια...γιατι εχεις πυρετουλη???

κανονιζουμε για καφεδακι αμα ειναι το Σαββατο και παμε αλλη μερα καθημερινη για φαγητο με την mara εννοω!!!

για φιλιες λεγατε χθες?????????????εμενα η κολλητη μου μετα τον γαμο μου εγινε αφαντη!!

δεν της καθοταν καμια σχεση (λογω μανας που ολο εβαζε το χερακι της) και της εφταιγαν ολες οσες παντρευοντουσαν!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

ασχετο.....στην συζητηση αλλα πρεπει να το πω:::::rose μου τι φωτογραφιες γαμου ειναι αυτες που εχεις βγαλει?????????????τωρα τις ειδα!!!!!!!!!!!!!καλε πολυ καλες!!!τελειες ιδεες του φωτογραφου!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

alohaaaa! ειμαιγραφειοκατευ8ειαν απον πουκοσπιτο...τα νεα μας

1. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΡΕΒΕΝΑΡ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΚΙΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΛΙ! αυτή τη φορα δνε εκανε 39 αλλά 38 αλλά εκει που εγινε το εμβολιο τουμπανιασε και κοκινησε.. το παιδι μου εχει αρνηση με το πρεβεναρ..τριτη δοση δεν κανω τέλος! τα νευρα μου πια!

2. πρεβεναρ + δοντια + πυρετος ήρθε το καημενο μου και εκανε εμετο το απογευμα της κυριακής.. την βγαλαμε με γάλα

3. σημερα ειναι με 36,5.. του πουστη πια νομιζω οτι τελειωσε ο όλος χαβαλές οποτε οποιο μικρο πυρετάκι νσκασει στο εξης (κανα 37αρι δλδ) θα ειναι απο τα δοντια της. βγαλαμε τα δυο κατω και ειμαστε τουμπανο στα δυο πάνω αλλά ΚΑΙ στα πλάγια

4. ευτυχως προλαβα και εβγαλα 2 φωτο της πουκις με το όχημα 8α τις ανεβασω το βράδυ...ΔΕΝ ξεκολαγε απο εκεί.. βρε καλή μου ελα να κανουμε μπανάκι τπτ.. στο όχημα πάνω.. βρε αγαπη μου ελα να φαμε.. ΤΙΠΟΤΑ πάνω στο όχημα την εβγαλε 3 μέρες

παντως; κοριτσια τα μωρά εχουν αποίστετες αντοχές. με3 στομάχι ανω κάτω, δοντια και πυρετό η πουκι έκανε φιλοτιμες προσπάθειες και γελουσε, έπαιζε, τραβουσε τα μαλλιά μου, εκανε αγκαλίτσες μεχρι και στην Jo jo Μιλησε στο τηλεφωνο! το ταλιμπανάκι μου.. ειναι αμάσητο σαν ητν μαμά της!

παστακια, σε καταλαβαινω περι του "περισσεύεις". το ζώ κάθε μέρα εδώ. κάθε μέρα αναλαμβάνω και άλλο ποστο και κάθε μερα κάνω.. Meeting τοποθετησης.. το κερατό μου μέσα!

MAIRYPOPIDOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

MPOUMPOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

παλι όλα τα καλά γκα8εριγκς έχασαααα!

βανιλάκι να το χαιρεσαι το ζουζουνι σου

ΔΗμητρουλα πολύχρονος ο κούκλος! φιλάκι κ απο μενα

dZJip3.png

ελα ρε μαρα! τελειωσε ο πυρετουλης απο το σκατοπρεβεναρ.. και της δικιας μου της ειχε φουσκωσει το ποδι..και οπνουσε το ψυχακι!

εμεις σημερα ξυπνησαμε μεσα στην τρελη χαρα και τραγουδαγε στο κρεβατι της...και μετα οταν βαρεθηκε γυρισε μας κοιτουσε και αρχισε να φωναζει με τεντωμενα ποδια χερια! πολυ γελιο!

Διαφημίσεις

μαρα...για τις επομενες φορες που θα εισαι στο πουκοσπιτο, θα σε περνω τηλ οταν θα πεφτει θεμα που απαιτει την παρουσια σου και θα κανω αναμεταδοση!!!! χαχαχαχ θα πεσει γελιο!!!!!!!!!

αμαν βρε μαρα μου....

αφου της κανει αντιδραση το prevenar γιατι δεν κανει καποιο αλλο αντιστοιχο????

εμενα ευτυχως μεχρι τωρα δεν καταλαβαινει τιποτα...μονο μια γκρινια μετα τα εμβολια εχει...

αυτο το οχημα τι ειναι??θελω και εγω να το δω...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

περαστικα μαρα μου.στο αλλο παρεντς αν πας λεει για παρτιδες πρεβεναρ που κριθηκαν ακαταλληλες!!!για ψαχτο λιγο μηπως πεσατε σαυτην!!!

περαστικα στο πουκακι!!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...