Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2ον:και εμένα τα ίδια μια φίλη μου...μιλάγαμε και οι 2 για το πρόβλημαμας η καθεμία που δεν κάναμε παιδάκι και μολις έμαθε οτι ήμουν έγκυος ούτε τηλ ουτε τίποτα!!!!!..εγώ ο μακάκας την πήρα και της έδωσα κουράγιο οτι η επιστήμη εχειπροχωρήσει κατα πολύ και οτι όλα θα πάνε καλά....γέννησα και μόνο ο άνδρας της είπε ευχές στον πάστα...αυτή τίποτα...και όταν ήταν 2 μηνων ο γουργούρης νομίζω, έμαθα οτι είχε μείνει έγκυος και ήταν 3,5 μηνών...και πάλι ο μακάκας την πήρε τηλ και της έδωσε κουράγιο...και τώρα, να'ναι καλά δεν θελω το κακό της, τώρα κοντά γενναέι και προσπαθώ να το σκεφτώ πως να αντιδράσω για να μην φανώ κακιά αλλά ούτε και μακάκας!

κοίτα...εμενα η φιλη μου εχει κανει ενα come back ...και προσπαθει...αλλα ξερω (και ξερει...) οτι τιποτα δεν προκειται να ειναι ξανα οπως πριν! οποε δεν ασχολουμε

κανε εσυ την κινηση να παρεις για ενα "καλη λευτερια"... κακο δεν ειναι! ξερεις πολυ καλα ποσο δυσκολες ειναι αυτες οι ωρες!

απο την αλλη η δικη σου περιπτωση ειναι και καπως δικαιολογημενη... στο δικο μου μυαλο τουλαχιστον... με την εννοια οτι η ζηλια της την οδηγησε να φερθει καπως και ,θεωρω, οτι μετα ντραπηκε να σε ξαναπλησιασει... και μπορει να ντρεπεται ακομα..!

θεμα καροτσι!

εγω ειχα το κικο που ειχε και πορτ μπεμπε και ολα τα καλα! αλλα με ξεπλατησε .... και πολυ βαρυ και δυσκολο στην μεταφορα και ολα τα σκατα! μακλαρεν δεν ειχα παρει γιατι μου ειχε φανει πολυ πλαστικο στα υφασματινα μερη...και επιπλεον ηταν ολα σκουροχρωμα... και μου ειχε φανει αδιανοητο να βαλω το μωρο σε σκουροχρωμο καροτσι με 500 βαθμους! (ειναι καλοκαιρινο το μοικανι μου!)

τωρα λοιπον...πηγα στα λητω και πηρα ενα ωραιοτατο ινκλεζινα (σαν το σικο σου περιμπου φερακι μου!! στα ιδια χρωματα παντως!) το οποιο εχει τελεια ανακληση ποδοσακο και ειναι ελαφροτατο αντε να ειναι 8 κιλα...!και εκανε μολις 140?(οσο και το κικο το λαιτ που λετε...στο οποιο δεν μου αρεσαν τα χρωματα) πηρα και ενα σουπερ στρωματακι για το καριτσι που μπορω να το βαζω ααν θελει να κοιμηθει! πολυ ευχαριστημενη ειμαι με την αγορα μου!!!!!!!!

τελικά εγώ ένα έχω καταλάβει οτι όλα τα καρότσια τα τρίπτυχα, αυτά που περιλαμβάνουν καλαθούνα και καθισματάκι είναι βαριά. Αλλά απο την άλλη πώς να βάλεις ένα μωρό ημερών σε καρότσι χωρίς καλαθούνα ?

εγώ μια και πήρα το lite way στο δεύτερο θα χρησιμοποιήσω τον περέγκο μόνο για την καλαθούνα και όταν το μωρό μεγαλώσει ξανά κίκο.

Ελπίζω να βγει αγοράκι γιατί το πήρα μπλε χαχα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

κοίτα...εμενα η φιλη μου εχει κανει ενα come back ...και προσπαθει...αλλα ξερω (και ξερει...) οτι τιποτα δεν προκειται να ειναι ξανα οπως πριν! οποε δεν ασχολουμε

κανε εσυ την κινηση να παρεις για ενα "καλη λευτερια"... κακο δεν ειναι! ξερεις πολυ καλα ποσο δυσκολες ειναι αυτες οι ωρες!

απο την αλλη η δικη σου περιπτωση ειναι και καπως δικαιολογημενη... στο δικο μου μυαλο τουλαχιστον... με την εννοια οτι η ζηλια της την οδηγησε να φερθει καπως και ,θεωρω, οτι μετα ντραπηκε να σε ξαναπλησιασει... και μπορει να ντρεπεται ακομα..!

αυτο το καμ μπακ το ζω κ εγω αυτο τον καιρο αλλα με εχει ξενερωσει τελειως η φαση. 5 χρονια φιλες τα σπιτια απεναντι(αν βγαιναμε στα παραθυρα μιλουσαμε.ελληνιδα κ αυτη)κιαυτη απομακρυνθηκε κανενα 6μηνο πριν μεινω εγκυος στη Νεφελη.να φανταστεις μετακομισε κ ουτε μου ειπε τιποτα.εστω να ελεγε ''φευγω ρε μ@λακα!!''κ εχει γινει κολληταρι με μια κοινη γνωστη μας. εντωμεταξυ οταν ειχαμε ακομα επαφες αυτη την κοινη γνωστη την εβριζε κ την κουτσομπολευε κ την κατηγορουσε.μολις την εβλεπε εξω αμεσως να με παρει τηλ να σχολιασει που την ειδε τι της ειπε τι φορουσε κ μετα αρχιζε να την κατακρινει με το τι κανει στην προσωπικη ζωη της κ τετοια.κ τωρα την εκανε κολλητη!τελικα ποσο υποκριτες ειναι μερικοι ανθρωποι!!!

2 μηνες μετα που εμεινα εγκυος στη Νεφελη εμεινε κ αυτη στον γιο της κ απο τοτε αρχισε να ψιλοπαιρνει τηλ κ τετοια αλλα επειδη κιεγω ξερω οτι τιποτα δε θα μας κανει οπως πριν δεν ξανοιγομαι πλεον κ κραταω τα τυπικα.οπως λεει το ρητο αν σπασει το γυαλι μετα δεν κολλαει με τιποτα.δε μπορω τωρα να την καλοδεχτω πισω μονο κ μονο επειδη εκανε κ αυτη μωρο κ στανταρ με την αλλη(την κοινη γνωστη μας)τι να κανει?εκεινη ειναι ανυπαντρη χωρις παιδια ολο εξω κ βολτες κ λουσα.παλι θελει να ξαναεχουμε επαφες αλλα τωρα τρωει τον παγο απο μενα κ γουσταρω:rolleyes:

Holy Diver

ρε κορίτσια σε εμάς, μάς είχαν πεί οτι θα αργησουμε πολύ να κάνουμε παιδάκι...αλλά σε κοπέλες φίλες μου που έκαναν παιδάκι πριν από εμένα ή στις αδερφές μου ποτέ δεν δείχτηκα!ίσα ίσα που ήμουν και για τα ανήψια μου και για τα ξένα μία χαζοθεία...για όλα το ίδιο, γιατί δεν ήθελα ούτε να με λυπούνται, αλλά ούτε και να λένε οτι ζηλεύω....είναι πολύ λεπτές αυτές οι ισορροπίες...τι ναπώ;εγώ πάντως πιστεύω δεν θα το έκανα αυτό...να ψυχανθώ έτσι....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Η Πηνελοπη μπηκε απο 40 ημερων στο μακλαρεν και δεν ειχαμε κανενα προβλημα γιατι ξαπλωνει εντελως!!!

Επειδη δε το δικο μου ειναι γκρι του εβαλα ενα κιτρινο στρωματακι της μακλαρεν και ειναι τζι-τζι για το καλοκαιρι.

Τωρα δε εχω παρει εναν ωραιοτατο ποδοσακο σε βυσσινι με χρωματιστα πον-πον επανω κι ειναι τελειο!!

Ρε Δημητρα,Τζο και Παστακια....μην μιλησω ρε κοριτσια για φιλες....ενταξει...μου εχουν σκασει κατι περιπτωσεις που δεν θελω να το πιστεψω οτι παιζει να ζηλευουν...Η μια ειναι φιλη μου 14 χρονια κι εχει κανει την ζωη της κ@*ο και η αλλη 7 χρονια και εχει κι εκεινη κατι θεματα αστα να πανε...

γιατί ρε παιδί μου έτσι όμως.....;

Τέέέλος πάντων μην συγχηστώ βραδυνιάτικο!κορίτσια πάω για ύπνο γιατί ξυπναώ 06.45 για δουλειά..(μη χέσω).......σόρυ αλλά....

να μου φιλήσετε όλα τα πατουσάκια ανεξαρτητου πάνας χιχιχιχι

καληνύχτα από το παστακόσπιτο!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

1) εμενα το κικο μου το ειχαν δωσει και ετσι δεν μπηκα στην διαδικασια να το ψαξω παραπανω! ειχα παει να δω τα μακλαρεν μονο και μονο για να μου φυγει η ιδεα.. αλλα τωρα που ξαναπηγα για να παρω ενα πιο ελαφρυ καροτσι πηρα αυτο που σας ειπα !

2) οι φιλες ειναι δυσκολο τασκ.... και ναι παιζει παντα η ζηλια ή η αδιαφορια... και εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ειναι πολυ σπανιο να βρεις ανθρωπους που να μπορουν να σε ακολουθησουν οταν η ζωη σου οταν αυτη αλλαζει.... οχι γιατι δεν θελουν αλλα γιατι δεν μπορουν... και δεν με πειραζει αν καποιος ανθρωπος που αγαπαω αποφασισει να μην μου μιλαει ή να μην ειναι πια κοντα μου...απλα με πειραζει να μην εξηγειται φευγοντας...

Διαφημίσεις

Pastakia τι δουλεια κανεις?

Και μενα η μικρη στο ινγκλεσινα μπηκε απο νεογεννητη .Το καινουριο μοντελο ξαπλωνε τελειος αν και στην ουσια ποτε δεν το ξαπλωσα γιατι φοβομουν τις γουλιτσες αλλα με βολευει τοσο πολυ που ξαπλωνει ετσι γιατι οταν θελω να την αλλαξω την αλλαζω εκει μεσα ξαπλωτη .

Μιλαμε προσπαθω σημερα να κανω ενα θεμα εργασιας και η μικρη δεν μ αφηνει και δεν ειναι μονο αυτο , ακομα και το δεκαλεπτο που μενω ησυχη δεν μπορω να συγκεντρωθω και να καταλαβω τι λενε δυο σελιδουλες ...γμτ μου!!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

1) δεν με πειραζει αν καποιος ανθρωπος που αγαπαω αποφασισει να μην μου μιλαει ή να μην ειναι πια κοντα μου...απλα με πειραζει να μην εξηγειται φευγοντας...

αυτο ακριβως!αλλα ξερεις,,,ροδα ειναι κ γυριζει.κ να που κ στην περιπτωση μου γυρισε!επισης δε θα μπορουσα να κανω κολληταρι ενα ατομο που επει 2-3 χρονια το εβριζα πισωπλατα κ το κουτσομπολευα .μεχρι που οποτε τυχαινε να βγαινουμε εγω αυτη κ η κοινη γνωστη μας,...η..πρωην φιλεναδα μου επαιρνα μαζι της κ 3 ευρω εξτρα για να πληρωσει μονο τον δικο της καφε κ να μη την κερασει!κ καλα να της πει οτι δεν ειχε αλλα λεφτα μαζι της!!!

Holy Diver

Δημητρα μου... δεν αξιζει να ασχολεισαι με ανθρωπους που κουτσομπολευουν εξαρχης! ειναι σιγουρο πως οσα ελεγε στην μια για την αλλη θα το εκανε και με την αντιστροφη φορά!

τζο μου...δεν ειναι παντα ετσι ρε παιδι μου...οι ανθρωποι μεταλλασσονται λεμε...δυστυχως προς το χειροτερο!!!

Πχ αυτη η φιλη μου των 14 χρονων....

Την γνωρισα σε μια φιλη μου διαζευγμενη με ενα κοριτσακι,καναμε παρεα,την εξυπηρετησε σε πολλα...

καποια στιγμη η φιλεναδα των 14 χρονων εμπλεξε με ενα γιδι,παλιοτομαρο λεμε και ξαφνικα αρχισε να κρινει την διαζευγμενη κοπελα για το πως μεγαλωνει την μικρη...

Προχωροντας ο σκατοδεσμος της που την εχει κανει κουρελι απο τα on-off αρχισε να μας γραφει...(καλα οχι οτι θελαμε με αυτον τον μακακα επαφες)

Οταν χωρισε απο αυτον με πολυ δυσκολες φασεις ξαναγυρισε στην διαζευγμενη φιλη και την εκανε κολλητη ξανα....γιατι βλεπεις που αλλου θα εβρισκε ανθρωπο με κατανοηση χωρις να κρατα κακια??????

Γι αυτο σου λεω...........αντε γεια!!!!

Δημητρα μου... δεν αξιζει να ασχολεισαι με ανθρωπους που κουτσομπολευουν εξαρχης! ειναι σιγουρο πως οσα ελεγε στην μια για την αλλη θα το εκανε και με την αντιστροφη φορά!

αυτο το ειχα σχεδον σιγουρο ωσπου τελικα εμαθα οτι μετα που ξεκοψε απο εμενα αρχισε να με κουτσομπολευει δεξια κ αριστερα κ μαλιστα να λεει πραγματα που στεκουν η να λεει πραγματα που της ειχα εμπιστευθει.εντωμεταξυ αν ηθελα θα μπορουσα να της ειχα κλεισει το σπιτι.αλλα ειμαι μαλακας κ εγω.αν ελεγα στην πεθερα της οτι καθε μερα επι 5 χρονια την εθαβε σε εμενα κ πως μου ελεγε πως της μιλαει μονο κ μονο γιατι τσονταρει κανενα φραγκο.η το καλυτερο.αν ελεγα στον αντρα της οτι μια μερα ειδε τον πρωην γκομενο της στο δρομο κ μου παρατησε το παιδι της κ αρχισε να τρεχει ξωπισω του για να δει κατα που θα παει!κ το τι μου ελεγε για τον αντρα της καθε μερα.τι κατηγοριες τι οτι ειναι τεμπελης αδιαφορος κλπ(εχουν κ 10 χρονια διαφορα!ας μην επαιρνες 20αρη κυρα μου οταν ησουν 30 για να ησασταν στο ιδιο μηκος κυμματος)με επιασε η κακια τωρα:twisted::twisted::twisted:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...