Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

τελικα παρηγγειλα mei tai και ειμαι πολυ χαρουμενη....στο επομενο μωρο θα παρω και το ring sling

λετακι από που το παρηγγειλες??? λεω να παρω κι εγω γιατι το σλινγκ δεν βοηθαει και πολυ πια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κανετε μανουλες??? εμεις εδψ μεσα στην γκρινια!

δημητρα..χρονια πολλα και καλα για τον αλεξανδρο!!!!!! αν και καθηστεριμενα:confused:

ειστε τυχερες που ειχατε η μια την αλλη στις πρωτες πρωτες αγωνιες εγω ημουν μονη! εντελως...:( ετυχε η καλυτερη μου φιλη να μεινει κι εκεινη εγκυος την ιδια περιοδο...αλλα δεν το κρατησε και θεωρησε καλο να κοψει επαφες και με μενα!!! χαχαχα

δεν προλαβα να σας διαβασω ολες! εχω μερες να μπω κανονικα και εχετε γραψει παλι τα απειρα!!!!

να ρωτησω ρε αγαπες... οταν αρχισαν τα κουκλια σας τις κεμουλες..εφαγαν αμεσως??? εμενα η δικια μου μια βδομαδα τωρα και δεν εχει ξεπερασει τις 10 κουταλιες..... τι να υποθεσω δεν ξερω!

ααα... να μην ξεχασω!! η μαρα μου μηνυσε να σας δωσω φιλια!!! το πουκακι ειναι με πυρετουλη... :evil::evil:

ευχαριστω κουκλα

κοιτα δε τρωνε αμεσως ολο το πιατο οποτε μην ανησυχεις!σιγα σιγα θα το αυξανει.απλα φροντισε καθε φορα να δινεις 1-2 κουταλιες παραπανω κ ετσι θα το τρωει ολο μετα απο κατι μερες.

περαστικα στο πουκακιιιιιιι

η φιλη σου γιατι εκοψε επαφες επειδη εκανε εκτρωση?αλλο κ τουτο παλι:confused:

Holy Diver

ευχαριστω κουκλα

κοιτα δε τρωνε αμεσως ολο το πιατο οποτε μην ανησυχεις!σιγα σιγα θα το αυξανει.απλα φροντισε καθε φορα να δινεις 1-2 κουταλιες παραπανω κ ετσι θα το τρωει ολο μετα απο κατι μερες.

περαστικα στο πουκακιιιιιιι

η φιλη σου γιατι εκοψε επαφες επειδη εκανε εκτρωση?αλλο κ τουτο παλι:confused:

τι να σου πω...αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου!!!!!!!!! ισως λογω του οτι ηξερε την αποψη μου για την εκτρωση.... ΄΄ισως να μην αντεχε να βλεπει την πορεια που θα ειχε αν δεν ειχε παρει αυτη την αποφαση...ισως να μετανιωσε για την αποφαση της...

οποιος και να ηταν ο λογος ομως..δεν γυριζεις την πλατη στην φιλη σου μετα απο 10 χρονια φιλιας!

βασικα με την κρεμα δεν την βλεπω και πολυ να της αρεσει...

Γεια σας κοριτσια .Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια .Ο γαιδαρακος ειναι δωρο του παππου της Ανδριανας , δεν ξερω απο που το πηρε , μαλλον απο τα τζαμπο υποθετω , μολις επικοινωνησω θα σας ενημερωσω να πατε να βρειτε και εσεις εναν γαιδαρακο χιιχιιχ

Βρε κοριτσια εγω δεν αλλαζω καροτσι , γιατι αν βγουμε καθομαστε σχεδον μιση μερα εξω , οποτε η μικρη ριχνει και κανα υπνακο .Εσεις πηρατε περιπατου? για περιπατου σκεφτομαι να παρω το καλοκαιρι ενα για την θαλασσα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Η μαρσολαν ποτε ερχεται αθηνα ? θελετε να κανονισουμε μολις ερθει ? βραδυ ή για καφε?

Εμείς λέμε και κάτα το πάσχα να παρουμε και δεύτερο καρότσι. Αυτό θέλουμε να το κρατήσουμε και για το επόμενο (πρώτα ο θεός) παιδί! Εστιάζομαι για το maclaren το jouicy couture. Μου έκαστε ρε Μάρα τρελά όταν μας το εδειξες πριν μήνες!

Νεφελη...επειδη εχω μακλαρεν θα σου ελεγα να μην το παρεις για δευτερο καροτσι!!!Ειναι μεν καταπληκτικο αλλα ειναι πανακριβο για τον σκοπο που θες!!!Εννοω το juicy cuture ετσι??

Η Ελινα κατα το Πασχα θα κοντευει 1 ετους αρα θες ενα καροτσι πολυ πολυ ελαφρυ...Το μακλαρεν δεν ειναι βαρυ...γυρω στα 6-7 κιλα αλλα νομιζω οτι για δευτερο καροτσι πρεπει να παρεις κατι ακομη πιο ελαφρυ,ας μην εχει τοση ανακλιση...

Το lite way που εχει η Ροζουλα ειναι πολυ καλη επιλογη αλλα υπαρχουν και μακλαρεν μοντελα που ειναι πολυ ελαφρα και οικονομικα επισης.

To Smoutsaki που εχει κι αυτη μακλαρεν για κυριο καροτσι νομιζω εχει παρει κι ενα πιο ελαφρυ και πιστευω θα εχει αποψη...Ρωτησε την να σου πει κι εκεινη!!

να ρωτησω ρε αγαπες... οταν αρχισαν τα κουκλια σας τις κεμουλες..εφαγαν αμεσως??? εμενα η δικια μου μια βδομαδα τωρα και δεν εχει ξεπερασει τις 10 κουταλιες..... τι να υποθεσω δεν ξερω!

ααα... να μην ξεχασω!! η μαρα μου μηνυσε να σας δωσω φιλια!!! το πουκακι ειναι με πυρετουλη... :evil::evil:

να υποθεσεις οτι ετσι γινεται με ολα τα μπεμπε εκτος απο καποιες φωτεινες εξαιρεσεις-πειναλες σαν την δικια μου η οποια εμαθε τον μηχανισμο τρεχοντας:tongue:

Περαστικα στο Πουκακι!!!

Γεια σας κοριτσια .Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια .Ο γαιδαρακος ειναι δωρο του παππου της Ανδριανας , δεν ξερω απο που το πηρε , μαλλον απο τα τζαμπο υποθετω , μολις επικοινωνησω θα σας ενημερωσω να πατε να βρειτε και εσεις εναν γαιδαρακο χιιχιιχ

Βρε κοριτσια εγω δεν αλλαζω καροτσι , γιατι αν βγουμε καθομαστε σχεδον μιση μερα εξω , οποτε η μικρη ριχνει και κανα υπνακο .Εσεις πηρατε περιπατου? για περιπατου σκεφτομαι να παρω το καλοκαιρι ενα για την θαλασσα

καλα,τρελλα το Ανδριανακιιιιιιιι!!!!

Ουτε εγω αλλαζω καροτσι,το μακλαρενακι μου ειναι παναλαφρο και δεν με κουραζει καθολου.

Η μαρσολαν ποτε ερχεται αθηνα ? θελετε να κανονισουμε μολις ερθει ? βραδυ ή για καφε?

Η Μαρσολαν ερχεται Αθηνα την Παρασκευη...θα ξεσκιστει στα ψωνια οποτε ή Παρασκευη βραδυ ή Σαββατο πρωι ειμαι στην διαθεση σας:-P:razz::-P

εγω δεν χρειαζετε να το πω!!!! ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αν με θελετε :oops:

Καλα jo-jo...δεν σε θελουμε..!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue:

AAAAA τελεια .Λοιπον να ξεκινησω να γραφω ποιες θα ερθουν? πες μας μονο τι σε βολευει ...και κοιταξε μην κανονισουμε να σε δουμε και τελικα δεν ερθεις !! χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Τζο τζο εμενα αργησε να φαει κρεμουλα , δεν ηταν οτι δεν της αρεσε αλλα μαλλον δεν ειχε μαθει το κουταλι .Σιγα σιγα .Τι κουταλακι της πηρες ? με σιλικονι?

To Smoutsaki που εχει κι αυτη μακλαρεν για κυριο καροτσι νομιζω εχει παρει κι ενα πιο ελαφρυ και πιστευω θα εχει αποψη...Ρωτησε την να σου πει κι εκεινη!!

Θα συμφωνησω απόλυτα. Κι εγω το lite way εχω για δευτερο (μας το κανανε δωρο στα βαφτισια).

Ουτε εγω αλλαζω καροτσι,το μακλαρενακι μου ειναι παναλαφρο και δεν με κουραζει καθολου.

Η Μαρσολαν ερχεται Αθηνα την Παρασκευη...θα ξεσκιστει στα ψωνια οποτε ή Παρασκευη βραδυ ή Σαββατο πρωι ειμαι στην διαθεση σας:-P:razz::-P

Κι εγω αν δεν μας το παιρνανε δωρο στη βαφτιση, δεν θα το αλλαζα. Ασε που και τωρα το χρησιμοποιω συχνά, αν πχ προκειται να βγουμε για πολλες ωρες εξω, παιρνω το mclaren για να κοιμαται η Ιλιανα. Τα χριστουγεννα για παραδειγμα που βγηκαμε μια ολοημερη βολτα, η Ιλιανα εριξε 2 ωρες υπνο το μεσημερι στο καροτσι. Αλλα εχοντας το mclaren για κυριο καροτσι, το ελαφρυ ηθελα να ειναι της πλακας και παναλαφρο φυσικά. Γιατι αν θελω λιγο πιο καροτσι εχω το κυριως και ειμαι σουπερ.

Παρασκευή βράδυ εχω κανονίσει..... Καντε το Σαββατο πρωι πλιζζζζζζζζ

4Rnfp3.png

Πάάάάλι θα βγείτε;:(:(:(...έλα μωρε ζηλεύωωωωωω....

Τι κάνετε; καλέ ήμουν όλη μέρα μέσα και το απόγευμα που πετάχτηκα για έναν καφέ μαζευτήκατε;...αισθάνομαι μοναχούλι μου....:(:(:(κλαψ!

Τι κανετε μανουλες??? εμεις εδψ μεσα στην γκρινια!

δημητρα..χρονια πολλα και καλα για τον αλεξανδρο!!!!!! αν και καθηστεριμενα:confused:

ειστε τυχερες που ειχατε η μια την αλλη στις πρωτες πρωτες αγωνιες εγω ημουν μονη! εντελως...:( ετυχε η καλυτερη μου φιλη να μεινει κι εκεινη εγκυος την ιδια περιοδο...αλλα δεν το κρατησε και θεωρησε καλο να κοψει επαφες και με μενα!!! χαχαχα

δεν προλαβα να σας διαβασω ολες! εχω μερες να μπω κανονικα και εχετε γραψει παλι τα απειρα!!!!

1ον: Πουκάκι περαστικουλάκια

2ον:και εμένα τα ίδια μια φίλη μου...μιλάγαμε και οι 2 για το πρόβλημαμας η καθεμία που δεν κάναμε παιδάκι και μολις έμαθε οτι ήμουν έγκυος ούτε τηλ ουτε τίποτα!!!!!..εγώ ο μακάκας την πήρα και της έδωσα κουράγιο οτι η επιστήμη εχειπροχωρήσει κατα πολύ και οτι όλα θα πάνε καλά....γέννησα και μόνο ο άνδρας της είπε ευχές στον πάστα...αυτή τίποτα...και όταν ήταν 2 μηνων ο γουργούρης νομίζω, έμαθα οτι είχε μείνει έγκυος και ήταν 3,5 μηνών...και πάλι ο μακάκας την πήρε τηλ και της έδωσε κουράγιο...και τώρα, να'ναι καλά δεν θελω το κακό της, τώρα κοντά γενναέι και προσπαθώ να το σκεφτώ πως να αντιδράσω για να μην φανώ κακιά αλλά ούτε και μακάκας!

3ον:(ούτε λίστα για σούπερ μάρκετ να έγραφα!) και εμένα ξεκινάει φρουτάκια 10/02...κρεμούλες νο γιατί είμαστε μπαμπάτσικοι!:-P:razz::-Pαλήθεια σιλικόνης πρέπει να είναι το κουταλάκι ή δεν πειράζει;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

κοριτσια μου δεν εχω προβλημα...Αν θελετε Σαββατο πρωι εννοειται δεν με χαλαει.

Δεν θα εχω την Πηνελοπη οποτε δεν εχω δεσμευση ωρας...

Κανονιστε εσεις τι ωρα βολευεστε και το μερος συναντησης και θα ειμαι εκει!!!

Η μονη περιπτωση να μην ερθω ειναι να εχουν τιποτε απεργιες τα αστικα(δεν παιζει) ή τιποτε μπλοκα η αγροτες ή να ειναι αρρωστο το παιδι.Εννοειται θα ειδοποιησω αμεσως!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...