Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!!ΕΓΙΝΕ 3 ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ!!!

χρονια πολλα στον Αλεξ,να τα εκατοστησει και να ειναι γερος και υγιης και τσουπωτος:mrgreen:

(καλα μαρη,παλι μπαν???χαχα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχααα σευχαριστω βρε παστουλααααα

περαστικα σου κιολας βρε κοπελα μου διαβασα τι περνας.πολυ δυσκολο πραγμα η μεση.μια φορα με επιασε για 2 μερες κ τρελλαθηκα.φανταζομαι εσυ που εισαι κ σε χειροτερη φαση...ελπιζω να περασει συντομα κοριτσακι

Holy Diver

χρονια πολλα στον Αλεξ,να τα εκατοστησει και να ειναι γερος και υγιης και τσουπωτος:mrgreen:

(καλα μαρη,παλι μπαν???χαχα)

να σαι καλα μαρσυ!τσουπωτος?χαχαχαχα ωραια λεξη!λοιπον απο εσας εμαθα το τσουραπω κ το τσουπωτος!!!:tongue:

εφαγα 7 μερες μπαν επειδη εβρισα τον ανωμαλο:rolleyes:

Holy Diver

μπήκα να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου, Δημητρούλα να τον χαίρεστε να είναι καλότυχος και πάντα ευτυχισμένος

καλησπέρα γενικώς

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζακι σευχαριστω!!

εντωμεταξυ η μικρη μολις φευγω απο το δωματιο με φωναζει ''ααααααααααααου αααααααααααουυυυυυυυυυυ'' κ αν αργησω βαζει τα μεγαλα μεσα ΟΥΑΑΑΑ:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

χαχααα σευχαριστω βρε παστουλααααα

περαστικα σου κιολας βρε κοπελα μου διαβασα τι περνας.πολυ δυσκολο πραγμα η μεση.μια φορα με επιασε για 2 μερες κ τρελλαθηκα.φανταζομαι εσυ που εισαι κ σε χειροτερη φαση...ελπιζω να περασει συντομα κοριτσακι

να'σαι καλα βρε τριτομάνα...άσε με χ#σε με, απόψε δουλέυει ο πάστας λόγω έναρξης καρναβαλιού και το τι έχ τραβήξει με τον γουργουρη γιατί δεν έχει κάνει κακα και έχει αερια και πονάει και γιατί ο πάστας τον έμαθε να κοιμάται με κούνημα...άμα γυρίσει στις 7 θα τον περιμένω με τον πλάστη:mad::mad::mad: για να μου΄σάξει την μέση :wink::wink::wink:

να σαι καλα μαρσυ!τσουπωτος?χαχαχαχα ωραια λεξη!λοιπον απο εσας εμαθα το τσουραπω κ το τσουπωτος!!!:tongue:

εφαγα 7 μερες μπαν επειδη εβρισα τον ανωμαλο:rolleyes:

ε, μα δν τα ξέρεις αυτά ρε Δήμητρα! άμα μπει κενίς μες στο σπίτι σου για να σε κλέψει και τον δείρεις πάς φυλάκα!...αυτά είναι....και γ.....και κερατας που λένε....γμ τα μπαν μου γμ!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες.

παστακι ετσι ειναι.ο κυριος ανενοχλητος κανει λογαριασμους κ ανοιγει τοπικς κ εγω εφαγα το μπαν:shock: μεχρι 29 του μηνος:rolleyes: μετα θα ανοιξω τοπικ διαμαρτυριας:evil:

Holy Diver

Καλησπέρα και από εμένα!

Μόλις γυρίσαμε από μία κρασοκατάνυξη και σε λίγο θα βγούμε και για το καφεδάκι μας!

Δημητρούλα να χαίρεσαι τον παίδαρο σου, αν και λίγο καθυστερημένα. Να είναι γερός και δυνατός για να προσέχει τις αδερφούλες του. Καλά γέλασα πολύ με τα video που ανέβασες στο fc. Τα παιδάκια σου είναι πραγματικά κουκλιά. Μαρέσει που και η μικρή μεγάλωσε και πιάνεται και κοτσιδάκια! Σαν χθες το θυμάμαι που περιμέναμε με αυτά που μας περιέγραφες για το αν θα ήσουνα έγκυος και τώρα η Νεφελίτσα έγινε ολοκληρο κοριτσάκι! Να σου ζήσουνε και με χαρά σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε όταν θα μας έρθετε το καλοκαίρι.

Ροζούλα μου σήμερα φόρεσα τα σκουλαρικάκια που έκανες και αρέσανε σε όλη την παρέα!

Κορίτσια το Ροζουλίνι είναι όσο όμορφο και γλυκό φαίνεται και στις φώτο! Και πολύ καλό παιδί επίσης. Ο Αντωνάκης είναι τυχερούλης που έχει τέτοια μανούλα!

Ποπάκι και η δική σου η κοράκλα είναι όλα τα λευτά! Καλέ από που το πήρατε αυτό το κουνιστό γαιδουράκι?

Μαρσολάνάκι ναι κοιτούσα και εγώ το μοντέλο που μου έστειλες για 9-18 το besafe. Να δούμε τώρα τι θα κάνουμε. αν είναι να το κρατήσουμε μέχρι 4 χρονών, χαλάλι τα χρήματα.

Εμείς λέμε και κάτα το πάσχα να παρουμε και δεύτερο καρότσι. Αυτό θέλουμε να το κρατήσουμε και για το επόμενο (πρώτα ο θεός) παιδί! Εστιάζομαι για το maclaren το jouicy couture. Μου έκαστε ρε Μάρα τρελά όταν μας το εδειξες πριν μήνες!

σευχαριστω νεφελιτσα μου!!εννοειται θα βρεθουμε οταν ερθω σερρες ΔΕ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ!!!οντως πολυ γρηγορα περασε ο καιρος!κ γω σαν χτες θυμαμαι που ησασταν ολες εγκυουλες κ μας λεγατε τις ανησυχιες σας.ειδικα εσυ νεφελακι εχεις γραψει ιστορια!!!χαχα μη παρεξηγεις πλακα σου κανω:tongue:

κ τωρα λετε κ για δευτερο μερικες.αντε με το καλο σας ευχομαι!!!

Holy Diver

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες.

παστακι ετσι ειναι.ο κυριος ανενοχλητος κανει λογαριασμους κ ανοιγει τοπικς κ εγω εφαγα το μπαν:shock: μεχρι 29 του μηνος:rolleyes: μετα θα ανοιξω τοπικ διαμαρτυριας:evil:

εγώ είμαι μέσαααααααααααααααααααα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Νεφελίτσα μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, ειλικρινά με σκλαβώνεις.

Και φυσικά όπως είπα και εγώ την μέρα που βγήκαμε εδώ στα κορίτσια είσαι πολύ γλυκό κορίτσι. Τρυφερή μανούλα όπως όλες εδώ μέσα.

Το γαιδουράκι την φαιρύς έκανε τρομερή εντύπωση και στον Αντωνέλο, όσο έπαιζε το βίντεο χοροπηδούσε και αυτός.

Για καροτσάκι Νεφέλη εμείς αλλάξαμε πριν κανά δυο μήνες γιατί το άλλο ήταν εφιάλτης και πήρα το lite way chicco και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Ελαφρύ και οικονομικό.

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια.

Δήμητρα και εγώ συμφωνώ τα παιδάκια σου είναι γλύκα και η εικόνα με τα τρια τους γύρω σου είναι γεμάτη θαλπωρή. Φυσικά και τρέλα έτσι ? Αλλά αξίζει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...