Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απλα μερικοι νομιζουν οτι μπορουν να κρυφτουν πισω απο το πισι τους! αμ δε! last year! μεσω της ip εντοπιζεις πληρως τα στοιχεια του!

παρελαβα το οχημα απο τα Planet toys dv sth gietoni;a moy.. ποδηλατάκι χαμηλό τρικυκλο που ειναι φυσικά και στρατοπερπατουρα απο αυτες που τις σπρώχνει η μαμά.. ιμαντες για να ειναι στα8ετό το παιδί, καλαθάκι μπρος και καλαθάκι πίσω και ψηλή λάβη για να ητν τσουλάω... νομιζω οτι 8α της αρεσει και 8α ξεβαρεθει γιατι οπως και να τοι κανουμε οτ καροτσι ειναι απλά για να πας..ενω αυτο εχιε και παιχνιδάκια μπροστα.. μακαρι να ειχε το σαιτ της πλανετ φοτο να σας το έδειχνα..αλλα καταλαβαινετε τι εννοειται

ααα εχει και ηλιοπροσπασια απο πάνω..τέντα ολόκλρη που γινεται και στα πλαγια κουμπώνει σαν κουβούκλιο... μπλέ ελεκτρικ παρακαλώ με κόκκινο κάθισμα! ειδα και το ροζ αλλα ηταν πΟΛΥ ροζ για μενα

ελπιζψω να της αρεσει.. και αν της απαλυνει τον πονο του εμβολιου :(

μεγιαααααααααααααα...καλες βολτες με το πουκιδιο και περιμενουμε φωτο εεεεεεεεεε!!!

:D

μια χαρα θα ειναι με το εμβολιακι!

Εγώ γύρισα από τον ορθοπεδικό με διαγεγνωσμένη δισκοκήλη και οπωσδήποτε 10 φυσιοθεραπείες!....από την εγκυμοσύνη....μπράβοοοοοοο...μια ομορφιά....

Πριν λιγο καιρο εκανα κι εγω 15 φυσιοθεραπειες στην πλατη δωρακι της εγκυμοσυνης, περαστικουλια παστακια!

σαν μια παλια που ειχε μπει στο παρεντς κ ειπε οτι το μωρο της 6 μηνων περπαταει κανονικοτατα:rolleyes: για ποσο ηλιθιες μας περνανε πια:twisted:

εμενα πεταει και με F16 o δικος μου!:mrgreen:

καλησπερα κοριτσια

και εγω πηρα σλινγκ απο την στελλα , το βολευτηκα δεν λεω αλλα τωρα που μεγαλωσε με πιανει η μεση μου , δεν ειναι για πολυ ωρα .Καλυτερα στο καροτσι να μην μαθαινει αγκαλια κιολας.Μεχρι ποσα κιλα ειναι ?

Δεν εχει οριο κιλών φαιρακι μου, ειναι θεμα ποσο αντεχεις!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Χαθηκα εγω αυτες τις μερες λιγο κοριτσακια μου, ειχαμε λιγα θεματακια...

Ο καλος μου, κολλησε το μπουγκακι και ανεβασε πυρετο, εβηχε πολυ και ασχημα, και ειχε απιστευτες μυξες...

Πηγαμε παιδιατρο και μας εδωσε aerolin μασκα διοτι βρηκε ακροαστικα στην πλατη...:-(

Αυτο εγινε τη Δευτερα, σημερα ευτυχως πλεον ειναι πολυ καλυτερα, μονο η μυτη και λιγο βηχας εχει μεινει..

Φυσικα ξυπνουσε συνεχεια γιατι δεν μπορουσε να αναπνευσει οποτε υπνος 0 και παλι!!!

Αλλα δεν τελειωσαν ολα εδω...Την επομενη μερα αρρωστησα κι εγω και λογω εξασθενησης και αυπνιας χτυπησα 39,5 για δυο μερες ακατεβατα...τι αντιπυρετικα, τι μπανια, τιποτα...τα ειδα ολα...και εγω και ο γιατρός!

ΚΑι το κορυφαιο, δεν ειχα και παλι κανενα για βοηθεια, ο αντρας μου εφευγε 8 και γυριζε 10 το βραδυ...κι εγω να ψηνομαι και να εχω το μικρο μου αρρωστακο κι αυτον..

Κοριτσια δεν φανταζεστε...Παει ομως και ευτυχως ειμαι κι εγω πολυ καλυτερα σημερα..

Το καλυτερο δεν σας ειπα να λιωσετε στο γελιο...

Λεει ο καλος μου στη μαμα του, η μπουμπου ειναι χαλια και ο μικρός το ιδιο και μπλα..μπλα.....

του λεει...αχχχχ παιδακι μου αληθεια, να ερθω να σας βοηθησω θελεις???

Της λεει αν μπορεις ελα...

Ηρθε...Στις 3.30 το μεσημερι... Της εφτιαξα και φυσικο χυμο πορτοκαλι...καθισε στον καναπε...ο μικρος εκανε βολτες στο χαλι και εγω ψηνομουν..αλλα τον κηνυγουσα παλι εγω γιατι της πονουσε η μεση..και μου ελεγε...πωπωωωω υπερκινητικο παιδι που ειναι...πωπω τι ωραια μπουσουλαει, αααχχχ τι καλοοοοος... και εφυγε στις 4.20!!! Αυτη ηταν η βοηθεια! καλό εεεε!!!!!

Θα επιβιωσω λεμε και αρνουμαι να σταματησω να χαμογελω και να σκεφτομαι οτι υγειααααααααααα και ολα τα αλλα θα ερθουν!

Διαφημίσεις

Eχασαααααααααα τετοιοοοοοοοοο πατιρντιιιιιιιι???Χαχαχχααααααααααα....θα πεθανω!!!!

Τα διαβαζω τωρα και λυωνωωωωωωωω...

Δημητρα εισαι απιστευτηηηη!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Δεν την ειδα εγκαιρα...την εσβησες πριν την δω...ΑΠΑΙΤΩ να το ξαναγραψεις για να σου απαντησω!!!!!!!!!ααααααααααααααααααααααα!!!!!

και μενα μου ελειψες πολυ πολυ πολυ...και ειμαι θκατουλα!

Αχ πόσο ζαίρομαι που σας βρίσκω! Μου λείψατε. Πού είστε εξαφανισμένες; Σας τρέχουν τα ζιζάνια;

Μπουμπούκα φοβερό το πεθερικό! Να το χαίρεσαι! Αυτό θα πει βοήθεια! :lol::lol::lol:

Αλήθεια πώς είστε τώρα; Καλύτερα ναι;

Μάρσυ μου! Τι κάνει η κουκλάρα σου; Ομορφαίνει κι άλλο;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...