Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 50 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Είχα κάνει έναν ετήσιο έλεγχο τον Ιανουάριο και ήμουν στο 87.

Πήρα μηχάνημα και μετράω, είναι 90-98 το  πρωί μόλις ξυπνήσω  και μετά πέφτει. Παρακολουθώ λίγο και το τι τρώω το βράδυ και το σημειώνω και αυτό 

Expand  

Γλυκοζιωμενη είναι φυσιολογική? Συνήθως το ψηλό πρωινό ζάχαρο δείχνει αντίσταση στην ινσουλίνη ή προ διαβητη. Αν η γλυκοζιωμενη σου είναι οκ πολύ πιθανό να έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη. 

Όπως Κ να έχει το 90 με 98 το πρωί πριν την εξωσωματική θέλει έστω διατροφή από ενδοκρινολόγο . 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

53 μέρες ναι , δεν έφτασες ακόμα? πω πω ξέχασα κιολας σε ποια εβδομάδα

καλώς το κατερινάκι εγω έχω θέμα με την λαιμαργία του μικρού, πνίγεται σχεδόν κάθε φορά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερουδια,

ειπα να ριξω μια ματια πριν παω να την πεσω για λιγο...

το θεμα με το νερο για το γαλα σηκωνει κουβεντα.Αλλοι λενε σε κατσαρολακι και απο τη στιγμη που κανει μπουρμπουληθρες αλλα 10 λεπτα,αλλοι επιτρεπουν σε βραστηρα. Εγω το φτιαχνω με νερο απο τον βραστηρα.Απλα συχνα-πυκνα τον καθαριζω απο αλατα με ξυδακι.

οπως βολευεται κανεις.

οσο για τα μπουκαλακια,δεν υπαρχει ρε παιδια προβλημα να ξαναζεσταθει το νερο οταν το εχουμε στο ψυγειο.

Λοιπον εγώ στην ηλικία των δικών σας το θήλαζα οπότε πολλά δεν ξέρω. Πάντως χρησιμοποιούσα βραστήρα και αποστειρωτή. έκανα ότι και η marsolan. Βεβαια ποτέ δεν έβαλα στο ψυγείο βρασμενο νερό. Καθε φορά το έβραζα εκείνη την ώρα και το κρύωνα μετά

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

εμένα με βόλεψε με τον θερμό. βράζω μια φορά την ημέρα και κρατάει όλη μέρα.

τα μπουκάλια μετά την αποστείρωση τα βάζω στο ψυγείο άδεια και κλειστά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλησπέρα!!! Βρήκα λίγο χρόνο και μπήκα... Οι μέρες με τη μικρή κυλάνε ήρεμα, ευτυχώς. Εχουμε ένα θέμα με το θηλασμό και το παλέυουμε γιατί η μικρή μας βγήκε πολύ "τεμπέλα" και με 3-4 ρουφιξιές πέφτει όχι απλά σε ύπνο αλλά σε λήθαργο... Εχανε βάρος παρόλους τους μαραθώνιους θηλασμούς και με τη συμβουλο γαλουχίας μου προσπαθούμε να τη στρώσουμε με αντλήσεις απο θήλαστρο και θηλασμούς κανονικούς... Τουλάχιστον δεν πίνει ξένο, το γλυτώσαμε μέχρι στιγμής! τέλοσπάντων ας πίνει από το δικό μου κι ας είναι και από το θήλαστρο με μπιμπερό. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να το γυρίσουμε σε στήθος full time. Κατα τα άλλα κοιμώμαστε και χέζουμε τον κόσμο όλο!:D:D:D

Τις ευχές μου και σε όλες τις άλλες κοπέλες που είναι πλέον με τα μωράκια τους αγκαλία και με το καλό οι υπόλοιπες. Πάντως η καισαρική σαν εμπειρία δεν ήταν τίποτα κορίτσια... ελάχιστος πόνος, ενόχληση θα έλεγα. Και με το που είδα τη μκρή το δάκρυ κορόμηλο! Το καλο ηταν ότι ήταν και ο μπαμπάς μας μέσα οπότε ήμασταν όλη η οικογένεια μαζί... Δε συνεχίζω γιατί πάλι βουρκώνω από χαρά... εχω πάθει έρωτα λέμε...

Σας φιλώ όλες γλυκά...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

newmummy μου τι κάνεις ? να σου ζήσει η μικρούλα

καλά αλήθεια άφησαν τον άντρα σου να μπει μέσα στην καισαρική ?

στο γένεσις που γέννησα εγώ ούτε να το συζητήσουν δεν ήθελαν το χειρουργείο είναι χώρος αποστειρωμένος και δεν μπαίνεις κανείς άλλος πέρα από τους απαραίτητους.

αν και δεν νομίζω ότι θα άντεχε ο άντρας μου να μπει. όλο και το μάτι θα πήγαινε προς την κοιλιά και δεν θα το άντεχε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

rosebaby είπε:
newmummy μου τι κάνεις ? να σου ζήσει η μικρούλα

καλά αλήθεια άφησαν τον άντρα σου να μπει μέσα στην καισαρική ?

στο γένεσις που γέννησα εγώ ούτε να το συζητήσουν δεν ήθελαν το χειρουργείο είναι χώρος αποστειρωμένος και δεν μπαίνεις κανείς άλλος πέρα από τους απαραίτητους.

αν και δεν νομίζω ότι θα άντεχε ο άντρας μου να μπει. όλο και το μάτι θα πήγαινε προς την κοιλιά και δεν θα το άντεχε.

κι εμενα δεν θελει ουτε να το σκεφτει...δεν μπορει ουτε στην ιδεα..

σε καποιες κλινικες επιτρεπεται .....

76IGp3.png

newmummy να σου ζησει το κοριτσακι σου....!!!!!!!!

αχ κοριτσια θελω κι εγ να ερθει η ωρα η καλη να γεννησω...

θα μου πεις ποσο ακομα λιγες βδομαδες μεινανε...αντε να πανε ολα καλα και να κρατησω το ζουζουνο μου αγκαλιτσα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια δεν μπορω αλλο

ειμαι ακομη στο γραφειο και κανω δηλωσεις

β ο η θ ε ι αααααα

ειναι αυτη ζωη λεχωνας????

ολες ειστε με τα μωρακια σας και εγω κανω δηλωσεις

σημερα εκατσα να βοηθησω τον αντρα μου και δεν πηγα ουτε στον μπεμπη

το πουλακι μου δεν θα το ειδα σημερα το απογευμα,κλαψ σνιφ

ποτε θα κανω κατι φυσιολογικο-συνηθισμενο,ρε γ@μ#το

ποσο θελω να κατσω με τον μπεμπη αγκαλια και το νυχτικο μου και να κανουμε αυτα τα γνωστα μαμ-κακα-και νανι..........

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

χάπι μου απόλαυσε αυτή την φάση της ζωής σου τώρα γιατί μετά έρχονται πιο δύσκολα. καταλαβαίνω απόλυτα την ανάγκη σου να δεις το μωράκι αλλά μαζί με αυτό έρχονται και πολλά άλλα. φυσικά όταν επιλέγεις να γίνεις γονιός τα ξέρεις αυτά. απλά να ξέρεις θα αναπολείς αυτές τις μέρες της εγκυμοσύνης. όλα στην ώρα τους.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ είπε:
κοριτσια δεν μπορω αλλο

ειμαι ακομη στο γραφειο και κανω δηλωσεις

β ο η θ ε ι αααααα

ειναι αυτη ζωη λεχωνας????

ολες ειστε με τα μωρακια σας και εγω κανω δηλωσεις

σημερα εκατσα να βοηθησω τον αντρα μου και δεν πηγα ουτε στον μπεμπη

το πουλακι μου δεν θα το ειδα σημερα το απογευμα,κλαψ σνιφ

ποτε θα κανω κατι φυσιολογικο-συνηθισμενο,ρε γ@μ#το

ποσο θελω να κατσω με τον μπεμπη αγκαλια και το νυχτικο μου και να κανουμε αυτα τα γνωστα μαμ-κακα-και νανι..........

ελπιζω συντομα να πατε σπιτακι σας και να κατσεις καμποσες μερες με το μωρακι σου....

παντως θαυμαζω την υπομονη σου και την αντοχη σου,εγω δεν θα αντεχα μακρυα του...

76IGp3.png

rosebaby είπε:
χάπι μου απόλαυσε αυτή την φάση της ζωής σου τώρα γιατί μετά έρχονται πιο δύσκολα. καταλαβαίνω απόλυτα την ανάγκη σου να δεις το μωράκι αλλά μαζί με αυτό έρχονται και πολλά άλλα. φυσικά όταν επιλέγεις να γίνεις γονιός τα ξέρεις αυτά. απλά να ξέρεις θα αναπολείς αυτές τις μέρες της εγκυμοσύνης. όλα στην ώρα τους.

το ξερω αλλα θελω να αγκαλιασω το ζουζουνι μου....να ερθει φυσικα στην ωρα του και να πανε ολα καλα...αλλα ανυπομονω πλεον να φτασει η στιγμη που θα το αγκαλιασω...

και ξερω οτι μετα ειναι δυσκολα αλλα θα τα καταφερουμε.....

76IGp3.png

φυσικά και θα τα καταφέρουμε, τόσες και τόσες γυναίκες τα κατάφεραν απλά θέλει να οπλιστείς με υπομονή και αντοχή για το πρώτο διάστημα. εμάς ο μικρός τις πρώτες 20 μέρες ήταν ύπνο και φαγητό. μετά έγινε ταραξίας. δεν κοιμάται συνέχεια αντίθετα τις περισσότερες ώρες είναι ξύπνιος και θέλει προσοχή και αγκαλιά. τώρα θα ψάξω να του πάρω αυτά τα παιχνιδάκια που τα βάζεις να ξαπλώσουν από κάτω και να παίξουν γιατί δεν θέλω να μάθει αγκαλιά και να μπορώ να κάνω καμιά δουλεια.

ελπίζω να του αρέσουν και να ασχοληθεί. και περιμένω πότε θα στρώσει. το θετικό είναι ότι έστρωσε ο ύπνος του δεν ξυπνάει κάθε 1 ώρα να φάει. πάλι καλά. λένε ότι μετά τις πρώτες 40 μέρες τα μωρά στρώνουν εμένα αντίθετα. άντε να δούμε για πόσο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...