Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

agapes παω να παραλάβω το οχημα της μικρής που εχω παραγγείλει για να της απαλυνω τον πονο του εμβολιου και τα λέμε απο εκει

υγ. δυστυχως πε8ερος σε κλινική με ανοια.. αν ηταν καλά φερακι μου 8α την ειχε βαλει στη θεση της...μιλάμε για ΑΛΛΟ ανθρωπο εντελώς διαφορετικό

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαιρούλα μου μαθηματικά κάνω στα παιδάκια και μου δώσανε και στα τει μάθημα οικονομικα μαθηματικά, γι αυτό τρέχω αυτό το καιρό.

τι κάνει η Ανδριάννα σου η κουκλάρα? Κυριολεκτικά σαν κουκλίτσα είναι, ειδικά με τα φορεματάκια που της φοράς. Η δικιά μου όσο μεγαλώνει μοιάζει με καρτούν! Να δω τι θα την κάνω!

Mara βρε τον φουκαρα , να δεις που επεσε σε ανοια για να γλυτωσει απο τουτη χαχαχα.

Νεφελη μου , ωραια απασχοληση να σου πω και εγω το σκεφτομαι μολις τελειωσω το ΕΑΠ .Με εχει πιασει και μια κριση του στυλ θελω να αλλαξω επαγγελμα.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Δημητρουλα μου,ενα παιδακι σαν την Φαφελα:mrgreen:που ειναι 18 κιλα και 1,10 θα παει στο επομενο καθισμα στο 9-36 οποτε δεν τιθεται θεμα να ειναι γυρισμενο πισω!!!Θα κοιταει μπροστα...

Γι αυτο λεω οτι δεν ειναι μονο θεμα κιλων αλλα και θεμα υψους κατι που οι περισσοτεροι δεν το υπολογιζουν καν!!!

Βανιλιτσα...Χωρις να ξερω την κοπελα θεωρω οτι η συγκεκριμενη κανει το σωστοτερο συμφωνα με τις ευρωπαικες οδηγιες-δεν κανει οτι θελει αυτη.Τα ποδαρακια του παιδιου της δεν θα παθουν τιποτε εαν ειναι λυγισμενα.Μια χαρα ανετο ειναι.Η ανεση δεν πρεπει ποτε να μπαινει πριν απο την ασφαλεια...κι ετσι η καθε μανουλα αποφασιζει τι την κανει να νιωθει πιο σιγουρη!!

Οποια νομιζει οτι το παιδι της δεν ειναι ανετα μπορει να το γυρισει μπροστα απο 12 μηνων...

Δυστυχως ξερω πολλα ζευγαρια που το παιδι υτο εχουν γυρισει μπροστα πολυ νωριτερα...

Σαφεστατα υπαρχουν και μαναδες που εχουν τα μωρα τους αγκαλια και τα κανουν αεροσακο!!!

ναι καταλαβα τι εννοεις τωρα απλα δε το ειχα πιασει εκεινη τη στιγμη:rolleyes:

στην ελλαδα γινονται τετοια.τα κρατανε αγκαλια κ τα κανουν αεροσακο οπως λες.εδω αν σε πιασουν χωρις καθισματακι πληρωνεις 500 ευρω.:rolleyes: και φυσικα πολυ καλα κανουν

επισης καλε ενα παιδι 18 κιλα πρεπει να εχει υψος περιπου 105 με 115 εκ.αν ειναι 18 κιλα κ 90 εκ ειναι υπερβαρο:tongue:

εννοειται οτι το μπαλακι 8α πεταχτει στον συζυγο.. δια της γνωστης με8οδου.. εχω αποφασισει κάτι εγώ αλλα 8α σε κανω να πιστευεις οτι το αποφαισες εσυ..... :P

αυτη η μεθοδος ειναι ολα τα λευτα!!!την λατρευω:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Φαιρούλα μου μαθηματικά κάνω στα παιδάκια και μου δώσανε και στα τει μάθημα οικονομικα μαθηματικά, γι αυτό τρέχω αυτό το καιρό.

τι κάνει η Ανδριάννα σου η κουκλάρα? Κυριολεκτικά σαν κουκλίτσα είναι, ειδικά με τα φορεματάκια που της φοράς. Η δικιά μου όσο μεγαλώνει μοιάζει με καρτούν! Να δω τι θα την κάνω!

iiii πασ καλά χριστιανή μου? υπαρχει πιο εκφραστικό παιδάκι απο το δικό σου; ναι βεβαιοτατα η ανδριάνα ειναι θεότητα και εχει τον δικό της τύπο... αλλά η δικιά σου ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ φατσομωρό... να την κανεις η8οποιο να χεστητε στη δοξα και στη φημη! μουχαχααα

dZJip3.png

παρελαβα το οχημα απο τα Planet toys dv sth gietoni;a moy.. ποδηλατάκι χαμηλό τρικυκλο που ειναι φυσικά και στρατοπερπατουρα απο αυτες που τις σπρώχνει η μαμά.. ιμαντες για να ειναι στα8ετό το παιδί, καλαθάκι μπρος και καλαθάκι πίσω και ψηλή λάβη για να ητν τσουλάω... νομιζω οτι 8α της αρεσει και 8α ξεβαρεθει γιατι οπως και να τοι κανουμε οτ καροτσι ειναι απλά για να πας..ενω αυτο εχιε και παιχνιδάκια μπροστα.. μακαρι να ειχε το σαιτ της πλανετ φοτο να σας το έδειχνα..αλλα καταλαβαινετε τι εννοειται

ααα εχει και ηλιοπροσπασια απο πάνω..τέντα ολόκλρη που γινεται και στα πλαγια κουμπώνει σαν κουβούκλιο... μπλέ ελεκτρικ παρακαλώ με κόκκινο κάθισμα! ειδα και το ροζ αλλα ηταν πΟΛΥ ροζ για μενα

ελπιζψω να της αρεσει.. και αν της απαλυνει τον πονο του εμβολιου :(

dZJip3.png

Ωωωω,Μαρα πες μας εντυπωσεις!!!!

θελω κι εγω τετοιο,ελεγα για το smart trike που εχει και ανακλιση μην τυχον την παρει κανενας υπνος αλλα λεω να της το παρω αργοτερα,κατα τον Μαιο στα πρωτα γενεθλεια...μιας και τοτε θα εχει καλυτερεψει ο καιρος και θα ειναι ιδανικο για βολτες!!!

θελω να μου πεις

1ον) τι μαρκα ειναι

2ον)τι υλικο εχουν οι ροδες.Ολες λαστιχενιες η πλαστικες με επικαλυψη μια λωριδα λαστιχο???

ακουστε σκινηκο.

εγω ταιζω μωρο στο σαλονι

τα αλλα 2 στο χωλ βρηκαν ευκαιρια (σου λεει η μαμα τωρα δε σηκωνετε) κ τα κανουν ολα μπαχαλο.εχουν πεταξει τα παντα απο παιδικο κ κρεβατοκαμα ΚΑΙ κουζινα στο χωλ.μαλωνουν.τσιμπαει κ δαγκωνει ο ενας τον αλλον.εγω να λεω ''σταματηστε'' αλλα να μη μπορω να φωναξω γιατι ειχα κ το μωρο αγκαλια κ μια φορα που φωναξα παλιοτερα αρχισε να κλαιει χωρις φωνη κ κοκκινισε επειδη φοβηθηκε.\εγω λοιπον να λεω σταματηστε αλλα αυτα τιποτα.εκει να χτυπιουνται.κ να εχω το μωρο στο βυζι να τρωει το καημενο κ επειδη καταλαβε το αγχος μου ετρωγε κ ενδιαμεσα γκρινιαζε.

τελικα επειδη ξεφυγανε πολυ κ αρχισαν να ουρλιαζουν κ να κλαινε κ τα δυο αφηνω το μωρο στο ρηλαξ κ παω μεσα.το μωρο αρχισε να τσιριζει γιατι το εβγαλα αποτομα απο το βυζι κ το αφησα μονο του.τα αλλα 2 να κλαινε κ να μαλλιοτραβιουνται.να σκουζουν κ να κλωτσιουνται.τραβαω τον εναν στο δωματιο του κ την αλλη στο αλλο δωματιο.συνεχιζαν να ουρλιαζουν πιο δυνατα!καθομαι απεξω κ λεω δυνατα ''ΑΝ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ...ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ!:evil:ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ:evil:'' κ ξαφνηκα

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ:twisted::twisted::twisted::twisted: το μωρο ειχε βαλαντωσει δε το συζητω ουτε το βυζι να πιασει να φαει δε μπορουσε απο τα νευρα του.μεχρι να την ηρεμισω κ αυτην την καημενουλα ειδα κ επαθε.τι φταιει κ αυτο το καημενο ουτε ενα γαλατακι δε μπορει να πιει με ηρεμια!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

AAAA βρε Δημητρα Ηρωας!!!

Ποδηλατοτετοιο πραγμα της πηρα και εγω , μου καναν ενα δωρο και πηγα στο τζαμπο και της πηρα ενα δεν θυμαμαι ομως ποιο ειναι το χω κρυμενο για αργοτερα

Δηλαδη εσενα Μαρα αμα την αφησεις πανω σ αυτο τωρα θα στερεωθει χωρις να σου πεσει το μωρο? μηπως ειναι νωρις για τετοια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γεια σας κορες!

Φαιράκι συμφωνώ απολυτότατα: Δήμητρα= ήρωας!!!!!

Εγώ γύρισα από τον ορθοπεδικό με διαγεγνωσμένη δισκοκήλη και οπωσδήποτε 10 φυσιοθεραπείες!....από την εγκυμοσύνη....μπράβοοοοοοο...μια ομορφιά....

καλημερα κοριτσια !!!

geo και εγω αυτο εχω , οντως θηριο βρε παιδι μου πιανει το μισο πισω καθισμα .Ποτε βγαζουμε το μαξιλαρι που ειναι για μωρα?θυμασαι ?

Παστακια τι εγινε παιδι μου ?

Γιατι εσυ δεν εχεις prestige που εισαι ολοκληρωμενη και εχεις οικογενεια? Μην ασχολησαι με χαζο κοσμο , να ξερεις οτι πισω απο ολα αυτα κρυβουν το κομπλεξ τους ...και τελος παντων κανε εναν λογαριασμο στο φεις !!!:D:D:D

Φαιράκι μου από ό,τι φαίνεται οι ολοκληρωμένοιάνθρωποι δεν είναι για δουλειά......κοστίζουν....

εχει δικιο το φαιρακι....κατι τετοιες εχουν φοβερα κομπλεξ και συνηθως ειναι που δεν βρισκουν ΑΝΤΡΑ χιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ναι βρε pastakia κανε ενα λογαριασμο :wink::wink:!!

Παιδάκια το φέις το φοβάμαι, δεν το συμπαθώ....και είμαι και άνθρωπος της τεχνολογίας...απλά τα θεωρώ ψιλο-φακέλωμα και δεν το κάνω...είμαι λίγο κολληματίας με αυτό...σόρυ

Καλημερα... κοριτσια σημερα νομιζω πως δεν είμαι καλά... δεν ξερω πως μου την εχει δώσει και κλαιω απο το πρωί για το πουκι... με πηρε και η μανα μου κξαι μου ειπε οτι γυρω στισ 5 εκλαψε και ειχε και ενα 37... τώρα εχει 36 και κάτι... ειναι και το δευτερο δοντάκι που την ενοχλεί μάλλον.. αλλά εγώ δνε νιώθω καλά.. δεν ξέρω..καλημερα μου λες και μποηω τα κλαματα...

Μάρα μου λογικό να στεναχωριέσαι...αφού εισαι από τις καλύτερες μαμάδες που ξέρω....το πουκάκι μεγαλώνει σε καθαρό αέρα και ας σου λείπει, της παίρνεις δωράκια για τα εμβόλιο.....όχι οτι οι υπόλοιπες δεν είμαστε, αλλά εσύ την βλέπεις λιγότερο και απορώ πως αντέχεις....να'σαι καλά και να μην στεναχωριέσαι....

γλυκια μου mara αυριο το βραδακι θα εισαι κοντα της!!!

οταν ειχαμε παει Θεσσαλονικη την προηγουμενη βδομαδα , οταν μαζευτικα στο ξενοδοχειο για υπνο επιασα κατι κλαματα .....μα κατι κλαματα λεμε!!!και ο αντρας μου το ιδιο!!!σου λειπει και το καταλαβαινουμε ολες...αφου βολτα παμε καμια φορα μονοημερη και παλι μια μελαγχολια μας πιανει!!!

Έλα βανιλίτσα και εμείς θα πάμε Σαλόνικα το 3'ημερο του καρναβαλιού...μετα γουργούρη όμως......δεν τον αφήνω μόνο του....

Αυτά...σας φιλώ γιατί ειμαι λιώμα ....καληνύχτα....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

marsoyla το οχημα ιεναι μαρκασ family.. οι ροδες ειναι 3 και απο πολυ χοντρο πλαστικό. προσπαθω ν βρω φωτο να στο δειξω αλλά δεν βρισκω ρε γμτ! αυριο μετα το εμβολιο και αν ο καιροσ ειναι καλοσ 8α βγουμε βολτα με το οχημα.. 8α στο φωτογτραφισω και 8α στο στειλω να το δεις

α κοστιζει 50 ευρώ σχετικά καλήτ ιμή κατα την αποψη μου για τον όγκο και τγις δυνατότητες που εχει

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...