Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

μαρη μαρσυ που θα χωρεσει το παιδι να κοιταει πισω!τα ποδια του που θα τα εχει?η κορη μου ειναι σχεδον 19 κιλα και 110 υψος.αμα γυρισω το καθισμα να κοιταει πισω τα ποδια της πρεπει να τα εχει ψηλα:tongue:

Δημητρουλα μου,ενα παιδακι σαν την Φαφελα:mrgreen:που ειναι 18 κιλα και 1,10 θα παει στο επομενο καθισμα στο 9-36 οποτε δεν τιθεται θεμα να ειναι γυρισμενο πισω!!!Θα κοιταει μπροστα...

Γι αυτο λεω οτι δεν ειναι μονο θεμα κιλων αλλα και θεμα υψους κατι που οι περισσοτεροι δεν το υπολογιζουν καν!!!

Βανιλιτσα...Χωρις να ξερω την κοπελα θεωρω οτι η συγκεκριμενη κανει το σωστοτερο συμφωνα με τις ευρωπαικες οδηγιες-δεν κανει οτι θελει αυτη.Τα ποδαρακια του παιδιου της δεν θα παθουν τιποτε εαν ειναι λυγισμενα.Μια χαρα ανετο ειναι.Η ανεση δεν πρεπει ποτε να μπαινει πριν απο την ασφαλεια...κι ετσι η καθε μανουλα αποφασιζει τι την κανει να νιωθει πιο σιγουρη!!

Οποια νομιζει οτι το παιδι της δεν ειναι ανετα μπορει να το γυρισει μπροστα απο 12 μηνων...

Δυστυχως ξερω πολλα ζευγαρια που το παιδι υτο εχουν γυρισει μπροστα πολυ νωριτερα...

Σαφεστατα υπαρχουν και μαναδες που εχουν τα μωρα τους αγκαλια και τα κανουν αεροσακο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα καθε μανουλα κανει αυτο που θεωρει σωστο!!

εγω τον μπεμπη μου μετα τον 10 μηνα θα τον βαλω να βλεπει μπροστα , θα ειναι δεμενος κανονικα και η μανουλα πισω οταν οδηγει ο μπαμπας μας!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

a και εγω με την πουκι κα8ομαι οταν πηγαινοερχομαστε.. για παρεα πιο πολύ μην πλήττει το παιδί...

νεα δικαιολογια μποχαλως για να "τραβηξει" κι άλλο την παραμονή της αθήνα: εβγαλε μια παρανυχιδα που την ενοχλει και 8ελει να παει να την βγαλει σε μια κλινική.... αφου δεν 8ελει να παει αυλιδα.. τι το προσπα8ει και βρισκει συνεχεια κωλύματα;

dZJip3.png

a και εγω με την πουκι κα8ομαι οταν πηγαινοερχομαστε.. για παρεα πιο πολύ μην πλήττει το παιδί...

νεα δικαιολογια μποχαλως για να "τραβηξει" κι άλλο την παραμονή της αθήνα: εβγαλε μια παρανυχιδα που την ενοχλει και 8ελει να παει να την βγαλει σε μια κλινική.... αφου δεν 8ελει να παει αυλιδα.. τι το προσπα8ει και βρισκει συνεχεια κωλύματα;

Mara. να ρωτησω κατι αν επιτρεπεται και φυσικα αν θες απαντας!!!

Σας ειναι τοσο απαραιτητη η παρουσια της στην Αυλιδα????

Μηπως καλυτερα να μην ξαναπαει???

Θελω να πω...η βοηθεια της ειναι κατι σημαντικο και χρειαζουμενο στους γονεις σου???

Αλλιως ξαποστειλτε την!!!

Διαφημίσεις

μαρσυ μου...μονολεκτικά και ξάστερα. ΟΧΙ! δεν επιτελει κάτι ουσιαστικό. το πολύ πολύ να κάνει παρεά στην πουκι μεχρι η μαμα μου να φτιάξει το φαγητό της... η μανα μου την κοιμίζει, η μάνα μου την αλλάζει, η μάνα μου γενικά εχει ολη την εποπτεία. για αυτο αν καμιά φορά διαφωνώ με κάτι το συζητάω με τη μάνα μου και μπροστα της ακόμη καθώς ξέρω οτι μονο στη μάνα μου 8α εχω εμπιστοσύνη... γιατι κακά τα ψέματα μαρσυ μου. ΟΣΟ αδαής να είσαι δεν αφηνεις το παιδι σου να πά8ει πνευμονία όπως αφησε εκείνη τον γιο της και οταν ο γιατρός σου δινει αντθιβίωση για το παιδι σου ΟΦΕΙΛΕΙΣ να μην την δώσεις με κλειστά μάτια αλλά να κάνεις ένα αλεργιογραμμα πως σκατα το λένε αυτό... εκεινη δεν το έκανε με αποτέλεσμα ο γιος της να πάθει ενα συνδρομο τέλος πάντων... ειναι ανευθυνη και βλέπει το παιδι ως μέσο κοινωνικής καταξίωσης (εγινα γιαγια χειροκροτήστε με).. επισης οταν την βλέπω ολη μερα στο τηλ, δεν μπορω να ειμαι ησυχη ας πουμε οτι 8α προλάβει την πουκι μην πεσει απο κανα καρεκλάκι (χτυπα ξυλο). απλά η μάνα μου ειναι καθετη στο να την ξαποστείλει γιατι πολύ απλά ξέρει οτι ουσα στην αθηνα η μποχαλω 8α τα τουμπανιάσει του αντρα μου με το ποσο της λειπει το μωράκι της και κλπ κλπκλπ ΠΑΠΑΡΙΕΣ δηλαδ΄γη και χαζονάζια του αισχίστου είδους με αποτέλεσμα ο συζυξ να επηρεαστεί σχετικά και κλπ κλπ κλπ

dZJip3.png

μαρσυ μου...μονολεκτικά και ξάστερα. ΟΧΙ! δεν επιτελει κάτι ουσιαστικό. το πολύ πολύ να κάνει παρεά στην πουκι μεχρι η μαμα μου να φτιάξει το φαγητό της... η μανα μου την κοιμίζει, η μάνα μου την αλλάζει, η μάνα μου γενικά εχει ολη την εποπτεία. για αυτο αν καμιά φορά διαφωνώ με κάτι το συζητάω με τη μάνα μου και μπροστα της ακόμη καθώς ξέρω οτι μονο στη μάνα μου 8α εχω εμπιστοσύνη... γιατι κακά τα ψέματα μαρσυ μου. ΟΣΟ αδαής να είσαι δεν αφηνεις το παιδι σου να πά8ει πνευμονία όπως αφησε εκείνη τον γιο της και οταν ο γιατρός σου δινει αντθιβίωση για το παιδι σου ΟΦΕΙΛΕΙΣ να μην την δώσεις με κλειστά μάτια αλλά να κάνεις ένα αλεργιογραμμα πως σκατα το λένε αυτό... εκεινη δεν το έκανε με αποτέλεσμα ο γιος της να πάθει ενα συνδρομο τέλος πάντων... ειναι ανευθυνη και βλέπει το παιδι ως μέσο κοινωνικής καταξίωσης (εγινα γιαγια χειροκροτήστε με).. επισης οταν την βλέπω ολη μερα στο τηλ, δεν μπορω να ειμαι ησυχη ας πουμε οτι 8α προλάβει την πουκι μην πεσει απο κανα καρεκλάκι (χτυπα ξυλο). απλά η μάνα μου ειναι καθετη στο να την ξαποστείλει γιατι πολύ απλά ξέρει οτι ουσα στην αθηνα η μποχαλω 8α τα τουμπανιάσει του αντρα μου με το ποσο της λειπει το μωράκι της και κλπ κλπκλπ ΠΑΠΑΡΙΕΣ δηλαδ΄γη και χαζονάζια του αισχίστου είδους με αποτέλεσμα ο συζυξ να επηρεαστεί σχετικά και κλπ κλπ κλπ

λοιπον επειδη αυτην την απαντηση περιμενα.....

εγω θα μιλαγα στην μανα μου με την οποια συνεννοουμαι και θα της ελεγα να μην πολυνοιαζεται για το ποσο θα πρηζει τα συκωτια του αντρα σου η μανα ΤΟΥ...Στο κατω-κατω της γραφης οποτε του πρηζει διαφορους αδενες οτι της λειπει η Πουκι,να την παιρνει με το αυτοκινητο και να την πηγαινει ενα ΣΚ να την βλεπει...και μετα σπιτι της...

Αειντε....για να ειστε κι εσεις ηρεμοι κι αυτη στην αργοσχολη καθημερινοτητα της!!!

εχεισς δικιο μαρσυ... απλα το εχω πει διακριτικά σητ μαμα μου αλλα προφανώς χρειάζεται μια.. στιβαρή αποφαση εκ μέρους μου για να τελειώνει ο χαβαλές. 8ελει τωρα να παει αυριο στη γαμωκλινικη να βγαλω τογαμω νυχι της κια μετα να μου ερ8ει κουναμενη λυγαμενη στο παιδί... που εχει εμβολιο το σαββατο το πρωί.. να μου το κολησει καμια σαλμονελα απο το γαμωνυχο της και να τρεχουμε!

dZJip3.png

εχεισς δικιο μαρσυ... απλα το εχω πει διακριτικά σητ μαμα μου αλλα προφανώς χρειάζεται μια.. στιβαρή αποφαση εκ μέρους μου για να τελειώνει ο χαβαλές. 8ελει τωρα να παει αυριο στη γαμωκλινικη να βγαλω τογαμω νυχι της κια μετα να μου ερ8ει κουναμενη λυγαμενη στο παιδί... που εχει εμβολιο το σαββατο το πρωί.. να μου το κολησει καμια σαλμονελα απο το γαμωνυχο της και να τρεχουμε!

Μαρα μου,με τον συζυγο πιστευω οτι εχετε κοινη γραμμη πλευσης,ετσι δεν ειναι??Οσο κι αν αγαπα την μανουλα πιο πολυ αγαπα την κορη του.Δεν θα ηταν καλυτερο να της πει αυτος να κατσει σπιτακι της εφοσον θα παει να κανει αυτη την μικροεπεμβαση????

και στο κατω-κατω η λογικη σχετικα με την υγεια ενος μωρου δεν ειναι υπερανω καθε συναισθηματος???Αληθινου ή ψευτικου???

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου και από εμένα.

Ευχαριστώ πολύ όλες για τις απαντήσεις! Τελικά μάλλον για 0-18 ή 9-18 μας βλέπω.

Ρε Smoutsaki πόσα καρεκλάκια μαζέψατε! Αρχίζω τώρα ερευνα για να δω πιο μοντέλο θα διαλέξω.

Τελικά Ροζούλα αύριο θα τα πούμε για καφεδάκι. Είναι η πρώτη φορά που θα είμαι Θεσ/νικη χωρίς την μικρή, θα την αφήσω στους γονείς μου και ο θεός βοηθός. Σου έστειλα σχόλια και για τα κοσμήματα στο fc. Θα σου τηλ να πούμε ξανά και ώρα.

Εγώ κοριτσάκια μου έχω αρχίσει και μαθηματα σε παιδάκια. Μου φαίνεται πολύ παράξενο μια και τόσα χρόνια δουλευα σε τράπεζα και το καθηγητηλίκη δεν το είχα στο μυαλό μου.

Nefeli τι μαθηματα κανεις σε παιδακια?

Μαρα πεθερο δεν εχεις? και σας εχει κατικωθει η πεθερα?

Κοριτσια σημερα βαριεμαι πολυ , ελεγα να βγω με την μικρη καμια βολτα αλλα βαριεμαι το ντυσου γδυσου και ολα αυτα .Θα μεινω μεσα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...