Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια !!!

geo και εγω αυτο εχω , οντως θηριο βρε παιδι μου πιανει το μισο πισω καθισμα .Ποτε βγαζουμε το μαξιλαρι που ειναι για μωρα?θυμασαι ?

Παστακια τι εγινε παιδι μου ?

Γιατι εσυ δεν εχεις prestige που εισαι ολοκληρωμενη και εχεις οικογενεια? Μην ασχολησαι με χαζο κοσμο , να ξερεις οτι πισω απο ολα αυτα κρυβουν το κομπλεξ τους ...και τελος παντων κανε εναν λογαριασμο στο φεις !!!:D:D:D

εχει δικιο το φαιρακι....κατι τετοιες εχουν φοβερα κομπλεξ και συνηθως ειναι που δεν βρισκουν ΑΝΤΡΑ χιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ναι βρε pastakia κανε ενα λογαριασμο :wink::wink:!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημερα... κοριτσια σημερα νομιζω πως δεν είμαι καλά... δεν ξερω πως μου την εχει δώσει και κλαιω απο το πρωί για το πουκι... με πηρε και η μανα μου κξαι μου ειπε οτι γυρω στισ 5 εκλαψε και ειχε και ενα 37... τώρα εχει 36 και κάτι... ειναι και το δευτερο δοντάκι που την ενοχλεί μάλλον.. αλλά εγώ δνε νιώθω καλά.. δεν ξέρω..καλημερα μου λες και μποηω τα κλαματα...

dZJip3.png

είναι καμία μέσα ?

μια και μιλάτε για τα καθισματάκια εμείς έχουμε ακόμα της perego αυτό που ήταν με το καρότσι. να σας πω δεν ξέρω μέχρι πόσα κιλά είναι. τόσο άσχετη ήμουν όταν το πήρα αλλά ο μικρός ακόμα βολεύεται άνετα.

αφου ηταν μαζι με το καροτσι αρα λογικα ειναι ως 13 κιλα

παστακια,τα μωρα μπορουν να γυρνανε μπροστα οταν ειναι 12 μηνων.Δεν εχει σχεση με τα κιλα μονο αλλα και με το υψος.Παντως το πιο ασφαλες ειναι να κοιτανε πισω μεχρι 18 κιλα δηλαδη περιπου 4 ετων.

Οταν οδηγεις μονη σου να τον βαζεις στο καθισμα συνοδηγου με απενεργοποιημενο αεροσακο κοιτωντας παντα πισω.Ετσι θα τον εχεις ασφαλη,θα τον τσεκαρεις με την περιμετρικη οραση και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Αλλιως πισω και καθρεφτη....

μαρη μαρσυ που θα χωρεσει το παιδι να κοιταει πισω!τα ποδια του που θα τα εχει?η κορη μου ειναι σχεδον 19 κιλα και 110 υψος.αμα γυρισω το καθισμα να κοιταει πισω τα ποδια της πρεπει να τα εχει ψηλα:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Μάρα μου είναι μέρες και εγώ περνάω μικρές μελαγχολίες , θυμάμαι πράγματα με το μωρό και συγκινούμε σαν χαζή. Κλαίω μόνη μου. Φαντάσου εσύ που δεν την έχεις μαζί σου κάθε μέρα. Προσπάθησε να απασχολήσεις το μυαλό σου και να θυμάσαι οτι η πούκι είναι σε καλά χέρια , με αγάπη και θαλπωρή. Αύριο θα την έχεις στην αγκαλιά σου τέτοια ώρα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερα... κοριτσια σημερα νομιζω πως δεν είμαι καλά... δεν ξερω πως μου την εχει δώσει και κλαιω απο το πρωί για το πουκι... με πηρε και η μανα μου κξαι μου ειπε οτι γυρω στισ 5 εκλαψε και ειχε και ενα 37... τώρα εχει 36 και κάτι... ειναι και το δευτερο δοντάκι που την ενοχλεί μάλλον.. αλλά εγώ δνε νιώθω καλά.. δεν ξέρω..καλημερα μου λες και μποηω τα κλαματα...

Eλα υπομονη θα την δεις αυριο μεθαυριο...ορμονικα θα ειναι παντως και εγω εχθες εκλαιγα που εβλεπα τα ζευγαρια που τους φτιαχνουν τα σπιτια ξερεις αυτες τις εκπομπες ...με βλεπει ο αντρας μου καλα τι επαθες μου λεει .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Αχ και εγω βρε ροζ σκεφτομαι μερικες φορες τι βλακειες εχω κανει οταν ηταν μικρη και με πιανει κλαμα .

αφου ηταν μαζι με το καροτσι αρα λογικα ειναι ως 13 κιλα

μαρη μαρσυ που θα χωρεσει το παιδι να κοιταει πισω!τα ποδια του που θα τα εχει?η κορη μου ειναι σχεδον 19 κιλα και 110 υψος.αμα γυρισω το καθισμα να κοιταει πισω τα ποδια της πρεπει να τα εχει ψηλα:tongue:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

το εχω δει στο μπεμπε συναδελφου και εχει τα γονατακια του μαζεμενα μονο μονο γιατι η μανα θελει να κοιταει πισω το μωρο:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εγω που καμια φορα δε κρατιεμαι αλλο κ τους φωναζω να δειτε πως ειμαι.εσας ειναι μικρα ακομα δεν κανουν αταξιες ουτε ειναι 2 αδερφια να μαλλιοτραβιουνται για να πρεπει να τα μαλωσεις:rolleyes: αφηστε γιατι προσπαθω κ κρατιεμαι αλλα ειναι καποιες φορες που οσο κ να θελω να κρατηθω τελικα μου βγαινει η φωνη

Holy Diver

Διαφημίσεις

γλυκια μου mara αυριο το βραδακι θα εισαι κοντα της!!!

οταν ειχαμε παει Θεσσαλονικη την προηγουμενη βδομαδα , οταν μαζευτικα στο ξενοδοχειο για υπνο επιασα κατι κλαματα .....μα κατι κλαματα λεμε!!!και ο αντρας μου το ιδιο!!!σου λειπει και το καταλαβαινουμε ολες...αφου βολτα παμε καμια φορα μονοημερη και παλι μια μελαγχολια μας πιανει!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλα Δημητρα εσυ εισαι ηρωιδα παιδι μου με 3 παιδια.Καμια βολτα πηγες καθολου? εστω μεχρι την λαικη βρε παιδακι μου

αυτο για την βολτα σε μενα το ρωτας?γιατι πλεον δεπαμε πουθενα ποδαρατοι.μονο αυτοκινητατοι:rolleyes: αν σας στειλω βιντεο με εμας ποδαρατουσ θα καταπιειτε 6 κουτια λεξοτανιλ

Holy Diver

ναι βρε Δημητρουλι πας καμια βολτιτσα???

πολλες φορες σε σκεφτομαι ....

δεν υπαρχει καμια γυναικα της εμπιστοσυνης σου να τα αφησεις να πατε με τον αντρα σου καμια βολτουλα...

η μητερα σου φανταζομαι θα σε σκεφτεται συνεχως..θα ρθειτε καμια βολτα Ελλαδα??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...