Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

είναι καμία μέσα ?

μια και μιλάτε για τα καθισματάκια εμείς έχουμε ακόμα της perego αυτό που ήταν με το καρότσι. να σας πω δεν ξέρω μέχρι πόσα κιλά είναι. τόσο άσχετη ήμουν όταν το πήρα αλλά ο μικρός ακόμα βολεύεται άνετα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είναι καμία μέσα ?

μια και μιλάτε για τα καθισματάκια εμείς έχουμε ακόμα της perego αυτό που ήταν με το καρότσι. να σας πω δεν ξέρω μέχρι πόσα κιλά είναι. τόσο άσχετη ήμουν όταν το πήρα αλλά ο μικρός ακόμα βολεύεται άνετα.

hello ροζουλα!!!Μολις μπηκα αλλα θα την πεσω για υπνο συντομα!!!

Να τσεκαρεις αν ειναι κατηγοριας 0-13.Αν ναι,τοτε εισαι οκ απο κιλα.Αλλα....πρεπει να τσεκαρεις και απο υψος.Αν το κεφαλακι του Αντωνη ξεπερνα την πλαη του καθισματος....θελει αμεσα αλλαγη.

Η Πηνελοπη αλλαξε καθισμα μολις εγινε 75 ποντους κι ας ειχε ακομη μεγαλο περιθωριο κιλων!!!

ερώτηση 1: πότε γυρνάνε μπροστά;

ερώτηση 2 : όσο τα είχατε/έχετε να κοιτάνε πίσω οδηγείτε εσείς και αυτά είναι μόνα τους πίσω ή δεν το τολμάτε καθόλου....εγώ ψιλο-φοβάμαι να το κάνω...αν και οδηγάω 7-8 χρόνια...θέλω να τον βλέπω...

παστακια,τα μωρα μπορουν να γυρνανε μπροστα οταν ειναι 12 μηνων.Δεν εχει σχεση με τα κιλα μονο αλλα και με το υψος.Παντως το πιο ασφαλες ειναι να κοιτανε πισω μεχρι 18 κιλα δηλαδη περιπου 4 ετων.

Οταν οδηγεις μονη σου να τον βαζεις στο καθισμα συνοδηγου με απενεργοποιημενο αεροσακο κοιτωντας παντα πισω.Ετσι θα τον εχεις ασφαλη,θα τον τσεκαρεις με την περιμετρικη οραση και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Αλλιως πισω και καθρεφτη....

μαρσολάν μου ο Αντωνέλος είναι 70 πόντους δεν ξεπερνά

αλλά θα τσεκάρω τα κιλά λες να είναι για λιγότερα ?

δεν νομιζω..αν και καποια μπορει να εχουν οριο τα 9 κιλα.Η πλειοψηφια ομως ειναι 0-13.

κανε τσεκ για να εισαι σιγουρη!!!

καλη ξεκουραση!!!

Διαφημίσεις

Μαρία μου εσύ από που το πήρες γιατί λέω να κάνω αγορά από το ιντενετ οπότε πρέπει να αρχίσω να ψάχνω σιγά σιγά να έχω περιθώριο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ωχ και εμένα πρέπει να είναι 0-13...είναι triploκατι της chicco, δηλ με το καρότσι μαζί.....

Μάρσο μου και ο άνδρας μου μού έχει πει να τον βάζω μπροστά για να τον βλέπω...θα κοιτάξω να το κάνω, γιατί πίσω δεν το εμπιστεύομαι..τουλάχιστον να τον κοιτάω....

αυτά..α! Καλημέρα κιόλας...πάω για δουλειά...wish me good luck, γιατί πολύ μου τα έχουν πρήξει εκεί...τώρα θα μου πείς παντού τα ίδια είναι...τέέέέλος πάντων...εμένα απλά με ενοχλούν κάτι δευτεράντζες που έχουν αποκτήσει για χ ή ψ λόγους δύναμη και τώρα που κάναμε το "λάθος" και γίναμε μάνες , χορεύουν από πίσω, νομίζοντας οτι η άδεια ζωή που κάνουν τους κάνει καλό στο prestige! γκρρρρρρρρρρρρρρρρ....με τις καλύτερες διαθέσεις ξεκινάω...ωραία!

φιλάκια.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα κουκλες....τι κανετε???

ο μπεμπακος μου δεν εχει ξυπνησει ακομη και ετσι πινω τον γαλλικουλι μου στην βεραντα!!εχει πολυ ωραια μερα ...

Νεφελακι ευχαριστω για τα καλα σου λογια και συ εισαι ΜΟΝΤΕΛΟ!!!

Μ'αρεσει που λεγαμε λεγαμε για τα καθισματακια αυτοκινητου .....και τελικα μπηκε η Δημητρα και με δυο κουβεντες τα ειπε ΟΛΑ!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και κατι αλλο που σκεφτομουν χθες βραδι....οσες ειστε εδω Αθηνα και μπορειτε στα βαφτισια του μπεμπη θα ειστε καλεσμενες!δεν το συζητω ....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημεραααα

Εμένα ο μικρός μου ξανακοιμηθηκε και τώρα πινω το καφεδάκι μου...

Και εγω πήρα καθισματακια 9-18 γιατί τα αλλα μου φαινοντουσαν πολυ μεγαλα και άνετα γι μεγαλύτερα παιδιά...εμείς την αγορά την κάναμε απο το internet πήραμε 2 στην τιμη του ενός και ισως και πιο λίγο....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα

Εμένα ο μικρός μου ξανακοιμηθηκε και τώρα πινω το καφεδάκι μου...

Και εγω πήρα καθισματακια 9-18 γιατί τα αλλα μου φαινοντουσαν πολυ μεγαλα και άνετα γι μεγαλύτερα παιδιά...εμείς την αγορά την κάναμε απο το internet πήραμε 2 στην τιμη του ενός και ισως και πιο λίγο....

τι ωρα ξυπναει το μπεμπονι σου καλε και ξανακοιμηθηκε???

εμενα τωρα τελευταια παει για υπνο στις 12 και ετσι ξυπναει καλες 10 με 11!!!παει πολυ πισω στα γευματα αλλα τι να κανω , λυπαμαι να τον ξυπνησω!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

τι ωρα ξυπναει το μπεμπονι σου καλε και ξανακοιμηθηκε???

εμενα τωρα τελευταια παει για υπνο στις 12 και ετσι ξυπναει καλες 10 με 11!!!παει πολυ πισω στα γευματα αλλα τι να κανω , λυπαμαι να τον ξυπνησω!!

Ξύπνησε κατα τις 8 τον θηλασα και κατατ τις 9 ξανακοιμηθηκε....εγω προσπαθωνα μην τον πηγαίνω πίσω στα γεύματα..

Θα σου στείλω πμ για το site

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...

εμεις απο καθισματακι εχουμε της britax το 0-18 κ καθαρισαμε μεχρι 2 χρονων,τουλαχιστον..σωστο θηριο λεμε..αλλα..δε μεταφερεται..σωστο θηριο ειπαμε,που να το μεταφερω!!!και απο τιμη λουκουμι..85 λιρες ενω εδω εχει απο 250 ευρα.σωστη??????????

καλημερα κοριτσια !!!

geo και εγω αυτο εχω , οντως θηριο βρε παιδι μου πιανει το μισο πισω καθισμα .Ποτε βγαζουμε το μαξιλαρι που ειναι για μωρα?θυμασαι ?

Παστακια τι εγινε παιδι μου ?

Γιατι εσυ δεν εχεις prestige που εισαι ολοκληρωμενη και εχεις οικογενεια? Μην ασχολησαι με χαζο κοσμο , να ξερεις οτι πισω απο ολα αυτα κρυβουν το κομπλεξ τους ...και τελος παντων κανε εναν λογαριασμο στο φεις !!!:D:D:D

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...