Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Ροζούλα δεν ξέρω αν το διαβάσεις εδώ πιο σύντομα από ότι στο fc. Αύριο θα είμαι Θεσ/νικη χωρίς την Ελίνα, σε βολεύει να συναντηθούμε για καφεδάκι?

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια σας ειδα το στραβαδι μπροστα μου ησασταν....

δεν κανονιζουμε για φαγητο ενα μεσημερακι....χωρισ bebe να τα πουμε :wink:??

egv Μέσα και παρακληση να μην ειναι πσκ για ευνοητους λόγους... επισης παράκληση να εχω ενημερωση 3-4 μ,ερες πριο πριν για να σκατζαρω απο την δουλειά

dZJip3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια παλι εχω μπερδευτει ....η κοπελα που βρεθηκε με την rose ποια ηταν ? εσυ βανιλιτσα??

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Βανιλίτσα είσαι μια γλύκα, όπως σε φανταζόμουνα!

Μαρσολανάκι τό besafe βγαίνει μόνο σε αυτά τα κιλά? Είναι αρκετά τσιμπημένο το άτιμο, αλλά μου αρέσει η ιδέα του να είναι ψηλό και να βλέπει το παιδάκι! Το isofix πως και καταργείται όταν κοιτάει μποροστά ενώ είναι τόσο ακριβό?

Ωχ θέλει ψάξιμο το θέμα! Μπήκα σε σκέψεις τώρα για 9-36. Και τι να κάνω, να πάρω 9-18 και μετά ξανά 18-36! Γαμώτο!!!

γειά σαααας...τιιι κάνετε..

εγώ υπομονή στην δουλειά, μια χαρούλα στο σπίτι....

για συναντήσεις λέτε πάλι εεεε; πω πω μακάρι να μπορούσα και εγώ να έρθω...αλλά ας όψεται το αυλάκι απο πάνω μας...:lol::lol::lol:

Τι νέα καλέ, τι κάνουν τα μπεμπόνια σας; εμένα πάει για τσιμπι-τσίμπι την Παρασκευή...θα μας ακούσει όλη η Πάτρα:lol::lol::lol:...αν και συμπαθεί την ντόκτορ ο γουργούρης...φωνάζει στην αρχή για κανα 10'' και μετά την κοιτάει και χαμογελάει...ο σκατούλης...

Τι άλλα ρε κοπελιές;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια

Νεφελακι τι κάνεις? Ολα καλα?

Μαρα μου μπραβο για την κίνησή σου, κι εγω μεσα σε οτι χρειαστει.

Επίσης μεσα και σε κρασοκατάνυξη.

Νεφελακι, κι εγω θα το σκεφτομουν για το 9-18. Πολλα καθισματακια μαζευεις και ολα αυτα χρειαζονται και αποθηκευτικο χωρο και πολλα λεφτα. Ενταξει βεβαια δεν συζητω το θεμα ασφαλειας, αλλα δεν εχω ακουσει κανεναν να λεει οτι το 9-36 δεν ειναι ασφαλες.

Εγω θα σου προτεινα ή το recaro 9-36 ή το britax evolva.

Εμεις πηραμε το britax 0-18 για το αυτοκινητό μου, οπου και φυσικα χρησιμοποιουμε ακομα και για πολυ καιρο φυσικα, με το ρυθμο που μεγαλωνει η Ιλιανα.

Για το αμαξι του Νικου πηραμε κατευθειαν ενα 9-36 (μεχρι τοτε σκατζαραμε το britax) και εχω ήδη παρει (μου το εκαναν δωρο στα βαφτισια δηλαδη, εγω το ζητησα) ενα maxi -cosi 15-36 για μενα για οταν καταργησω το britax.

Επίσης μας εχουνε δωσει και ενα 9-18 της maxi cosi χρησιμοποιημενο (το ειχαμε παρει εμεις δωρο στο παιδακι και μας επεστραφηκε μετα τη χρηση του) και το εχω δωσει στο μπαμπα μου και το εχει στο αυτοκινητό του μόνιμα, οπότε με εξυπηρετει αρκετες φορες με την Ιλιανα αν χρειαστω κατι.

4Rnfp3.png

Εγω θα σου προτεινα ή το recaro 9-36 ή το britax evolva.

/QUOTE]

Αν αποφασίσεις να κινηθείς σε καθισμα τετοιας κατηγοριας εννοω.

Παντως η μαρσυ εχει δικιο. Αυτα που το παιδι καθεται οσο το δυνατον περισσοτερο γυρισμενο προς τα πισω ειναι μακραν τα πιο ασφαλη. Δες videaki στο you tube και θα καταλαβεις.

Κι εγω δεν το ηξερα αυτο οταν αγοραζα καθισματακι. Μαλλον κι εγω θα ειχα κινηθει αλλιως τοτε, αλλα τελος παντων.

Παντως ειναι ωραιο και οταν γυρνανε μπροστα και τα βλεπεις. Εχεις επαφή μαζί τους.

4Rnfp3.png

ερώτηση 1: πότε γυρνάνε μπροστά;

ερώτηση 2 : όσο τα είχατε/έχετε να κοιτάνε πίσω οδηγείτε εσείς και αυτά είναι μόνα τους πίσω ή δεν το τολμάτε καθόλου....εγώ ψιλο-φοβάμαι να το κάνω...αν και οδηγάω 7-8 χρόνια...θέλω να τον βλέπω...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

το 0-18 θα σας παει περιπου μεχρι να γινει 5 ετων το παιδι.

οταν το παιδι ειναι πανω απο 9 κιλα μπορεις να το γυρισεις να κοιταει μπροστα.

το 15-36 ειναι απο 3 ετων κ ανω!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...