Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι παρεούλα,θα μετράμε τις ημέρες μαζί!Σε ποια μονάδα βρισκεσαι;Αθήνα;

Πάρε στο νοσοκομείο κατευθειαν κ θα σε συνδέσουν,ζητά να σου κλείσουν εκεί ραντεβού.Την τελευταια φορά εγώ έτσι το έκανα.

Αθήνα στο γεννεσις. Εσύ; 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κοριτισα καλημερα....

αν πω οτι εχω θυμωσει με αυτα που διαβαζω απο τη μαρα θα ειναι λιγο...

δεν ειμαστε ανθρωποι ....το λεω και ανατριχιαζω αλλα δεν ειμαστε ....:(

μαρα πως μπορουμε να βοηθησουμε;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ροζακι να χαιρεσαι τον αντωνελο σου...εστω και καθυστερημενα...

καλλια μου ειναι δυσκολη για τα μωρακια η μεταβαση απο το μητρικο στο ξενο γαλα...χρειαζεται χρονος προσαρμογης...δοκιμασε οτι σου ειπε ο γιατος και βλεπεις...ας πινει και λιγοτερο αλλα συχνοτερα μεχρι να το συνηθισει το μωρο και ο οργανισμος του...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

μαρα δε το πιστευω!!!

λοιπον πες μας ηλικια μωρου κ αν ειναι αγορακι η κοριτσακι.μπορω να σου στειλω κ κρεμες αν ειναι σε ηλικια που τρωει.κ ρουχαλακια εχω πολλα.στειλε μου μονο σε πμ μια διευθυνση!

Holy Diver

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε τα μωράκια σας???

βλέπω έχασα πολλά αλλά δεν έχω ιντερνετ σπίτι και στο μαγαζί ήταν ο άντρας μου όλες τις ημέρες.....

εμείς καλά ήμαστε γενικά εκτός από ένα θέμα που έχουμε με το γάλα....μόλις σταμάτησε ο θηλασμός εντελώς της έκανε δυσκοίλια το γάλα που πίνουμε τόσο καιρό και δεν λέρωνε πάνες καθόλου και όταν τα έκανε είχε αίμα στο ποπο από το σπρώξιμο και το μέγεθος!!! τρελάθηκα!!! πήρα την παιδιατ και μου έδωσε ένα της ιδίας εταιρίας αλλά για την δυσκοιλιότητα και μου είπε να της το δίνω εναλλάξ με το κανονικό...ναι μεν στρώσαμε με τις πάνες κάπως όμως δεν τής αρέσει καθόλου και δεν πίνει πάνω από 80 μλ με αποτέλεσμα να πέσουμε πολύ σε μλ και δεν ξέρω τι να κάνω....με έβαλε να γράψω τα μλ σε ένα 24ωρο μέσα από το συγκεκριμένο γάλα και ήταν 380....σήμερα μου είπε να πάρω της μιλουπα το απταμιλ AR (αν το λέω καλά) για να πάρει λίγο γεύση η μικρή λέει γιατί όλα αυτά τα ειδικά δεν είναι ωραία και δεν τα πινει!!! γιατί είναι και η ΓΟΠ στην μέση!!!! Να είναι αντιαναγωγικο κ.λ.π αλλά αυτό που θα πάρω τώρα δεν είναι!!

Εσείς τι λέτε γι αυτά???

το αιμα στα κακα συνηθως ειναι αλλεργια στο αγελαδινο,κ εφοσον ειπες στην παιδιατρο οτι ειδες αιμα θα επρεπε να το εξετασει το θεμα κ σε συνδιασμο με την ΓΟΠ εχει περισσοτερες πιθανοτητες.στο απταμιλ εχουν βρεθει χημικα κ γενικα σε οτι αφορα την εταιρια μιλουπα.στο λεω πληροφοριακα.ψαξτο το θεμα.πολλοι (για να μη πω ολοι)παιδιατροι δεινουν τις μαρκες που παιρνουν ποσοστα .δε κοιταν αν ειναι καλες η οχι

Holy Diver

Κοριτσια γεια σας σορυ που αργησα να μπώ αλλα μεσα σε ολα τα αλλα μαλιοτραβιομαστε και στη δουλεια.. η φτώχψια φερνει γκρίνια όπως ξέρετε..

λοιπον στο θέμα μας

πως ακριβώς έγινε το όλο έγκλημα. Καταρχην ξεκινάει απο τον ιδιοκτήτη του σπιτού.. μεγαλοδικηγόρο κάπου στην πελοπονησο, ο οποίος επειδη οι προηγούμενοι ενοικιαστές αφησαν στο σπίτι πολλά χρεωστικά με δεη και ευδάπ, θεωρησε πως ειναι προς το συμφέρον του να νοικιασει το διαμερισμα ΧΩΡΙΣ παροχη ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ! εκμεταλευομενος την ανάγκη του ζευγαριού για κατάλυμα.

Ολα κυλουσαν.. ομαλά όσο καιρο το αντρας της οικογένειας ειχε δουλειά (κάτι σχετικό με εργασίες σε καραβιαπροφανώς στο περαμα). την εβγαζαν με σομπα πετρελαίου όσο για το νερό την εβγαζαν με εμφιαλωμένο. όταν ο αντρας ε΄μεινε άνεργος οπωσς κατανοείτε ήρ8αν τα ζόρια. το ζευγαρι κλεβει νερο απο το κοινοχρηστο ρολοι της ευδαπ και οταν τους πηραν χαμπαρι απο την πολυκατοικια τους έκραξαν και τους εκοψαν την παροχη (συνεχιζεται το έγκλημα). ο αντρας κλεβει πλεον νερο απο τυχαια ρολογια και απο την παροχη ζεστου νερου των καλοριφερ. οταν αδυνατουσαν να πληρωσουν κοινοχρηστα, τους εκλεισαν τα καλοριφερ (συνεχεια εγκληματος).

όπως σας ειπα χτες ο αντρας μου γυρισε σε άθλια ψυζχολογική κατασταση. εκει που κα8οταν και μιλουσε ήρεμα με τον αντρα της οικογένειας προκειμενου να βρεθει μια λύση, βγηκε στο μπαλκονακι η γυναίκα του με το παιδάκι τους τρομαγμένη.. μεσα απο τα σκοτάδια.. το παιδάκι π[εριπου 1,5 ετών, χαριέστατο, υγιεστατο αγοράκι. το ταλαιπωρο το ζευγαρι ειναι τοσο περηφανο μεσα στην δυστυχία του που οταν ρωτησε ο αντρας μου τι χρειαζονται ειπαν έντονα "δεν θελουμε τίποτα, μονο την ησυχια μας". η δε γυναικα.. ΑΠΟΛΥΤΗ "δεν θελω τιποτα εχω κουβερτες παρατηστε μας". επιπλεον. για να τσονταρουν στο ενοικιο του εγκληματια ιδιοκτήτη εχουν υπενοικιασει ενα δωματιο σε εναν φιλο τους.. παιδι γονεις και φιλος στο δυάρι..

σημερα τακτοποιησα τα του παιδιού για κανέναν μήνα περίπου. πηγα πράγματα, νερά, κουβερτες και πετρέλεο για την σόμπα. μεχρι να δεχτουν τα πράγματα ίδρωσα...

δεν ηταν μονο θεμα περηφάνειας αλλά και καχυποψίας.. σου λεει αυτή τι θελει τώρα εδώ κλπ κλπ

το επειγον δεν ειναι τοσο η κρεμα του παιδιού όσο οι νομικές διαδικασίες που πρέπει να κινηθούν προκειμένου ο ιδιοκτήτης να "επιτρεψει" την παροχή δεη και νερου και μια δουλειά για τον πατέρα της οικογένειας. την μητέρα την ψιλοτακτοποιησα με μεροκάματα για σίδερωμα με φιλες μου στην γειτονιά μου.. ας θυσιασουν ενα κομωτηριο στην τελική... μου ειναι αδιάφορο.

το θεμα περιπλέκεται καθώς απο την πολυκαοτικία κανείς δεν έχει την διάθεση να ασχολη8ει με το θεμα ΕΝΑΝΤΙΟΝ του ιδιοκτητη και προτιμουν απλά να πεταχτουν οι άνθρωποι έξω με "πατημα" την... υπεξαιρεση του νερού, τα ρολογια που έκλεινε ο άνθρωπος, την υπερχειλιση με νερό του ασανσερ λόγω της βλαβης που προκλήθηκε καθώς και... την απειλή που εκτοξευσε ο απεγνωσμένος άνθρωπος πως αν ξανασχοληθουν μαζί του 8α τους κάψει..

επισης η όλη κατασταση δημιουργησε και ένα λιγο.. εκρηκτικό κλίμα στις σχέσεις μου με το πε8ερίδιο αλλά αυτό είναι άλλο θεμα που 8α σας το αναλυσω με καφρέ και κουλοιυράκιαν ()εγώ πάντως θα πιω βοτκα και οχι καφε να το ξερετε)

εννοειται πως για οτι νεοτερο 8α ενημερωσω και φυσθικά αν χρειαστεί κάτι 8α σας το ζητήσωψ ανευ ντροπής και προσχημάτων :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα!

Θεέ μου τι είναι αυτά που διαβάζω ρε συ Μάρα! Αν είναι δυνατόν, που φθάσαμε!!!

Εννοείται είμαι και εγώ μέσα σε όποια βοήθεια!

Κάλλια όσον αφορά το ξένο γάλα, αν δεις ότι το μωράκι συνεχίζει να είναι δυσκοίλιο, πειραματίσου και παίξε λίγο με τις μάρκες. Συμφωνώ ότι κάποιοι παιδίατροι προωθούν τις μάρκες που τους συμφέρει. Και εμείς τώρα είχαμε αυτό το πρόβλημα που άρχισα να δίνω και ξένο την Ελίνα, αλλά τελικά ήτανε από μία τροφή που της έδωσα παράλληλα και όχι από το ξένο. Εγώ της δίνω το βιολογικό της frezyderm, αν θέλεις δοκιμασε το είναι πολύ καλό αλλά λίγο ακριβούτσικο.

Ολες οι άλλες κοπέλες τι κάνετε? Μου λείψατε πολύ? Τα μπεμπόνια σας μεγαλώνουνε? Εμείς είμαστε μια χαρά. Σήμερα εμβολιαστήκαμε και γίναμε 8400 κιλάκια! Τώρα που αρχίζουμε να πίνουμε ξένο γαλατάκι μας βλέπω να παίρνουμε και πιο πολυ βάρος. Εγώ τρέχω συνέχεια και γενικά δεν πολυπρολαβαίνω να γράφω. Σύντομα ξανακατεβαίνουμε Αθήνα γιατί γεννάει η κουνιάδα μου και ελπίζω αυτή την φορά να συναντήσω και τις υπόλοιπες κοπέλες!

Ερώτηση: Αλλάξατε (όσες είχατε γκρουπ 0) καρεκλάκι αυτοκινήτου? Εμείς τώρα θέλουμε και κάνω έρευνα αγοράς? Εχετε να μου προτείνετε κάτι? Ψάχνω για 9-36? Μαρσολανάκι εσύ είχες αναφέρει για το besafe?

καλλια.. αραιωσε το γαλα της μικρής με νερό απο χαμομήλι και δες τι γινεται με αυτό.. την πουκι την βοηθουσε οταν αντιμετώπιζε τέτοια θεματα.. επισης βοη8άει ΠΟΛΥ και το αγγούρι....

dZJip3.png

μαρα τι να πω????

ειναι περηφανοι οι ανθρωποι και το μονο που θελανε ηταν η ησυχια τους....μπραβο κοριτσακι μου...εγω ειμαι περηφανη για σενα γιατι πανω ολα δεν ξεχνας τι σημαινει να εισαι ανθρωπος....εννοειται οτι χρειαστει μας το λες εστω και αν ειμαστε μακρια καπου μπορουμε να βοηθησουμε....

νεφελη εμεις πηραμε το britax το maxi-cosi(αν δεν κανω λαθος) αλλα πηραμε το 9-18....τωρα περιμενουμε να μας ερθουν..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλησπερα και απο εμας!!!Μολις γυρισαμε απο βολτα...πηρα τον μπεμπη σημερα (μα τι ωραια μερα αυτη today) και πηγαμε ατα στην ΕΡΜΟΥ!!ηταν υπεροχα...μονο που μου γκρινιαξε λιγο γιατι πιαστηκε στο καροτσι τοση ωρα!!

ψωνισα για το βαφτηστηρακι μου μωρε...και πολυ συγκινηθηκα που γυρισα παλι στο 0-3 νουμερακι!!!

Αχ βρε mara μου πρεπει να εισαι πολυ γλυκια κοπελα και ευαισθητη και συ και ο αντρας σου...μπραβο κοπελα μου που βοηθησες...!!οτι ειναι και περναει απο το χερι μας να βοηθησουμε και μεις!!!πανω απο ολα ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΜΤ!!!γιατι να εκμεταλευεται ο ενας τον αλλο?αχ ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ!!!!!!???!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ΝΕΦΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ τι κανεις???????

που χανεσαι βρε????

και μεις ειμαστε σε αναζητηση για καθισματακι μεγαλο πλεον...ο μπεμπης ειναι ηδη στα 9+ κιλακια και σιγα σιγα πρεπει να παρουμε!!!οποια κοπελα εχει κανει ερευνα αγορας σε καθισμα ας βοηθησει την κατασταση:wink:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

den eimai Ουτε γλυκειά, ουτε καλή ούτε ευαισθητη.. απλά το μονο πράγμα που φοβάμαι στη ζωή μου (εκτός απο τον σεισμο μουαχαχα) ειναι το κάρμα... και ο θεός...την πάρτυ μου κοιταω κ εγώ και το..καρμα μου και τπτ αλλο

dZJip3.png

den eimai Ουτε γλυκειά, ουτε καλή ούτε ευαισθητη.. απλά το μονο πράγμα που φοβάμαι στη ζωή μου (εκτός απο τον σεισμο μουαχαχα) ειναι το κάρμα... και ο θεός...την πάρτυ μου κοιταω κ εγώ και το..καρμα μου και τπτ αλλο

Κοιτάς την πάρτυ σου Μάρα μου αλλά κοιτάς και τον συνανθρωπο σου και όταν μπορείς βοηθάς, αυτό είναι πολύ σημαντικό!

Μόλις βλέπω παράλληλα και τις φώτο που ανεβάσατε στο fc από την συνάντηση, είστε όλες τέλειες!

Βανιλίτσα μου πολύ συγκινήθηκα που σε είδα και εσένα με το Ροζάκι!

Λέτα γιατί δεν πήρατε κατευθείςν 9-36 για να μην ξανααλλάζετε? Μήπως τα 9-18 είναι πιο ασφαλή? 'πόσο κοστίζει αυτό που πήρες αν επιτρέπεται?

Αγαπημενο και ακροβοθωρητο Νεφελακι πολυ χαιρομαι που εμφανιστηκες:-):-)

Σχετικα με το καρεκλακι,ναι εχω απο καιρο το besafe izi combi με isofix 0-18 κιλα.Δεν πηρα μεγαλυτερο γιατι θελω να κρατησω την Πηνελοπη οσο το δυνατον περισσοτερο να κοιταει πισω,οποτε ειναι το μονο που κανει αυτη την δουλεια!!!Εννοειται οτι γυρναει και μπροστα αλλα τοτε καταργειται το ιsofix και δενεται με τις ζωνες.

Ειναι σωστος θρονος,ψηλο,το παιδι βλεπει εξω απο το παραθυρο,στιβαρο και ακουνητο.Κορυφαιο στην κατηγορια του.

Εαν σε ενδιαφερει και καταληξεις σε αυτοι στειλε μου μνμ στο φεις για να σου πω απο που το πηρα και ποσο!!!!

Να εισαι σιγουρη οτι θα εκπλαγεις ευχαριστα!!!

Στα Λητω παντως κανει 520 ευρω!!!

Γενικα να ξερεις οτι ο κανονας ασφαλειας λεει...οχι μεγαλες ηλικιακες βαθμιδες στα καρεκλακια και επισης οσο πιο πολυ το παιδι να κοιταει πισω!!Υποχρεωτικα μεχρι 12 μηνων τουλαχιστον

Τα 9-36 δεν κοιτανε πισω,μονο μπροστα!!

καλησπεραααααααααα

Νεφελιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι επιτελουςςςςςςςςς αντε ρε μας ελειψες!!!

Ξεκινησες δουλεια???

Εγω πηρα καθισμα για ως 18 κιλα για να γλυτωσω τα χρηματα , ειμαι πολυ ικανοποιημενη , ειναι το britax και ηταν και για οσο ηταν μωρο .

Λοιπον κοριτσια εγω ψωνισα της μικρης ..ΕΤΟΙΜΗ για τον χειμωνα ...ενα μπουφανακι μονο μου λειπει (δεν βρηκα ) απο τα βασικα , φορμακια -πιτζαμες , ζακετακια , μπλουζοφορεματα κολαν , γουνες ΒΙΖΟΝ παρακαλω πολυ ειναι ετοιμη η κυριουλα μου .Να ειναι καλα το παιδακι μου να τα χαρει .

Μαρα θελω και εγω στοιχεια για το παιδι !!!!

ΥΓ Συγγνωμη στα χθεσινα ξενιχτοπουλια που εκλεισα αποτομα αλλα δεν επιανε το ριμαδι και πρεπει να το ελεγξω γιατι καθε βραδυ μου κανει νουμερα το ιντερνετ μηπως μου κλεβει κανεις σημα , παρολο που το εχω κλειδωμενο

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...