Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

loipon ανακοινωνω και λεπτομεριεες αυριο γιατι ειμαι ετοιμη να παογειωθώ ωσαν τον πυραυλο

αυριο 8α παω απο εκει με καποια πρωτα χρειαζουμενα για ητν μικρή.. 8α μπώ απο τη δουλειά και 8α οργανωθούμε.. οτι εχετε και όποια μπορεί... και το αφηνω εκτός parents Γιατι με τα γραφειοκρατικά τους δεν μπορώ και στην τελική το χρεώνομαι εγώ και μονο εγώ.. η μάρα βοηθάει όποια θέλει ακολουθεί

και τωρα κλεινω γιατι παιζω μπουνιδια με την εν λογω και την γαμωπεριουσια της

υγ. ο αντρας μου ειναι κοματια.. γυρισε με κόκκινα μάτια...το παιδακι μενει σε ενα δσκοτεινο σπιτι χωρίς ρευμα και νερό και οι γονεις υπενοικιαζουν το ενα δωματιο για να δινουν το ενοικιο και μην βρεθούν στο δρόμο....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι Μαρα μου να μας πεις να βοηθησουμε ...παιδια εχουμε και μεις και ποναμε ολα τα παιδακια !!.

Αδικη που ειναι η ζωη για μερικα παιδια ....

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Κοριτσια τα ρουχα που λερωνονται με φαγητο και φρουτο με τι το πλενετε? και τι ρουχα φορατε οταν τα ταιζετε? βασικα βαριεμαι να της βαζω το ρουχο του φαγητου (δηλαδη ενα παλιο φορμακι) και κοιταω να την προσεχω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

να 'μαι και εγώ

πάνω στην ώρα, εμείς ότι λερώσαμε με φρούτο κυρίως μας έμεινε ενθύμιο

αν προλάβεις και το βάλεις για πλύσιμο αμέσως κάτι μπορεί να γίνει αλλιώς κλάφτα

και εγώ βαριέμαι να τον αλλάζω και προσέχω όσο γίνεται

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερα,μπηκα στα κλεφτα να ζητησω συγνωμη για χθες που εφυγα ετσι απροοπτα,αλλα μπλοκαρε το ιντερνετ και δεν μπορουσα να ξαναμπω...

παω για μπανακι ομως τωρα αν σας προλαβω τα λεμε σε λιγακι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

να 'μαι και εγώ

πάνω στην ώρα, εμείς ότι λερώσαμε με φρούτο κυρίως μας έμεινε ενθύμιο

αν προλάβεις και το βάλεις για πλύσιμο αμέσως κάτι μπορεί να γίνει αλλιώς κλάφτα

και εγώ βαριέμαι να τον αλλάζω και προσέχω όσο γίνεται

κι εμεις λερωσαμε 3 ποδιες και 3 πανακια και τωρα δεν καθαριζουν ειανι σαν μουχλιασμενα....

76IGp3.png

μόνο ? εμείς λερώσαμε και ρούχα καλά άσε αλλά είναι σπαστικό να τον αλλάζω πρι από κάθε γεύμα γιατι γκρινιάζει κιόλας δεν κάθεται να τον αλλάξεις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

μόνο ? εμείς λερώσαμε και ρούχα καλά άσε αλλά είναι σπαστικό να τον αλλάζω πρι από κάθε γεύμα γιατι γκρινιάζει κιόλας δεν κάθεται να τον αλλάξεις

κι εμενα δεν θελει με τιποτα,στο ξεντυμα δεν παραπονιεται αλλα στο ντυσιμο μας ακουει η γειτονια

κοριτσια εγω ομως παω για ξαπλα,εχω πρωινο εγερτηριο αυριο...

φιλακια πολλα!!!!

76IGp3.png

loipon ανακοινωνω και λεπτομεριεες αυριο γιατι ειμαι ετοιμη να παογειωθώ ωσαν τον πυραυλο

αυριο 8α παω απο εκει με καποια πρωτα χρειαζουμενα για ητν μικρή.. 8α μπώ απο τη δουλειά και 8α οργανωθούμε.. οτι εχετε και όποια μπορεί... και το αφηνω εκτός parents Γιατι με τα γραφειοκρατικά τους δεν μπορώ και στην τελική το χρεώνομαι εγώ και μονο εγώ.. η μάρα βοηθάει όποια θέλει ακολουθεί

και τωρα κλεινω γιατι παιζω μπουνιδια με την εν λογω και την γαμωπεριουσια της

υγ. ο αντρας μου ειναι κοματια.. γυρισε με κόκκινα μάτια...το παιδακι μενει σε ενα δσκοτεινο σπιτι χωρίς ρευμα και νερό και οι γονεις υπενοικιαζουν το ενα δωματιο για να δινουν το ενοικιο και μην βρεθούν στο δρόμο....

Μπηκα μονο και μονο για να δω την εξελιξη στο θεμα...

Mara,αν δεις το μνμ σε παρακαλω στειλε μου το τηλεφωνο σου με πμ!!!!Θελω να συνεννοηθουμε για κατι σχετικα με την οικογενεια.

Δεν ειδα ποιοες ειναι μεσα...φιλακια σε ολες παντως!!!

καλημεραααααα

μαρα μου τι ειναι αυτα που λες???στεναχωρηθηκα παρα πολυ....σκεφτομαι αν ειμασταν εμεις στη θεση τους????

αν μπορουμε να κανουμε κατι πες....να στειλουμε λεφτα καπου κατι....

εμεις ειμαστε μια χαρα...για πρωτη φορα χθες ο μικρος ηταν πολυ καλος ολη την ημερα....

σημερα θα παμε σε παιδοοφθαλμιατρο για τα ματακια του....εχει ακομα στραβισμο και ανησυχω...ελπιζω να ειναι κατι που ξεπερνιεται...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε τα μωράκια σας???

βλέπω έχασα πολλά αλλά δεν έχω ιντερνετ σπίτι και στο μαγαζί ήταν ο άντρας μου όλες τις ημέρες.....

εμείς καλά ήμαστε γενικά εκτός από ένα θέμα που έχουμε με το γάλα....μόλις σταμάτησε ο θηλασμός εντελώς της έκανε δυσκοίλια το γάλα που πίνουμε τόσο καιρό και δεν λέρωνε πάνες καθόλου και όταν τα έκανε είχε αίμα στο ποπο από το σπρώξιμο και το μέγεθος!!! τρελάθηκα!!! πήρα την παιδιατ και μου έδωσε ένα της ιδίας εταιρίας αλλά για την δυσκοιλιότητα και μου είπε να της το δίνω εναλλάξ με το κανονικό...ναι μεν στρώσαμε με τις πάνες κάπως όμως δεν τής αρέσει καθόλου και δεν πίνει πάνω από 80 μλ με αποτέλεσμα να πέσουμε πολύ σε μλ και δεν ξέρω τι να κάνω....με έβαλε να γράψω τα μλ σε ένα 24ωρο μέσα από το συγκεκριμένο γάλα και ήταν 380....σήμερα μου είπε να πάρω της μιλουπα το απταμιλ AR (αν το λέω καλά) για να πάρει λίγο γεύση η μικρή λέει γιατί όλα αυτά τα ειδικά δεν είναι ωραία και δεν τα πινει!!! γιατί είναι και η ΓΟΠ στην μέση!!!! Να είναι αντιαναγωγικο κ.λ.π αλλά αυτό που θα πάρω τώρα δεν είναι!!

Εσείς τι λέτε γι αυτά???

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...