Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κι απο μενα!!!

ροουζ μου,δοκιμασες θηλη μικροτερης ροης???αν εξαντλησες κι αυτο,τι να πω???Κι η δικια μου πνιγεται αλλα οχι συνεχεια κι οταν το παθαινει εχω παρατηρησει οτι πινει ατσουμπαλα.

το γάλα το αλλάξαμε μόνη μας και το είπα τηλεφωνικός όταν έκανε διάρροια ο μικρός. δεν είπε τίποτα ρώτησε μόνο πιο πήρα και ότι η διάρροια είναι από την αλλαγή μάλλον. και όντος ήταν. πως σε εξέτασε ο γυναικολόγος ? το έχω φοβερό άγχος αυτό γιατί μόλις τέλειωσα και από περίοδο οπότε μέχρι την παρασκευή θα παω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

το γάλα το αλλάξαμε μόνη μας και το είπα τηλεφωνικός όταν έκανε διάρροια ο μικρός. δεν είπε τίποτα ρώτησε μόνο πιο πήρα και ότι η διάρροια είναι από την αλλαγή μάλλον. και όντος ήταν. πως σε εξέτασε ο γυναικολόγος ? το έχω φοβερό άγχος αυτό γιατί μόλις τέλειωσα και από περίοδο οπότε μέχρι την παρασκευή θα παω.

γιατι το εχεις αγχος πριν μεινεις εγκυος πως σε εξεταζε???λογικα με κολπικο υπερηχο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

χαπι μου το έχω άγχος δεν ξέρω γιατί , φοβάμαι τι θα μου κάνει. κολπικό μόνο ? όχι οτι και αυτό το απολάμβανα. πονάω και σε αυτό. είναι και η κούραση που σου φέρνει υπνηλία δεν είναι περίεργο και η ζέστη. είσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ακόμα δουλεύεις οπότε μην σε παραξενεύει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαπι μου το έχω άγχος δεν ξέρω γιατί , φοβάμαι τι θα μου κάνει. κολπικό μόνο ? όχι οτι και αυτό το απολάμβανα. πονάω και σε αυτό. είναι και η κούραση που σου φέρνει υπνηλία δεν είναι περίεργο και η ζέστη. είσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ακόμα δουλεύεις οπότε μην σε παραξενεύει.

δεν ειναι οτι καλυτερο η γυναικολογικη εξεταση αλλα πρεπει να γινει...να δει και αν η μητρα εχει αρχισει να παιρνει θεση...

αντε μια μερα μου εμεινε και τελος...μετα θα ειμαι σπιτακι μου...

76IGp3.png

υπομονή χάπι μου , ειλικρινά θαυμάζω την υπομονή όλων των κοριτσιών που δούλευαν μέχρι τόσο αργά. Πως και δεν πήρες την άδεια κανονικά ?

Θα αντέξω τον κολπικό υπέρηχο δεν θα αντέξω αν θέλει να μου κάνει κανονική εξέταση σε εκείνη την καρέκλα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

διάβασα επίσης ότι το νερό το βράζουμε 15 λεπτά. από πότε μετράνε από την ώρα που κάνει μπουρμπουλήθρες και μετα ή από την ώρα που το βάζουμε. αν είναι από την ώρα που αρχίζει να βράζει θα εξατμιστεί ρε κορίτσια 15 λεπτά ? και μετά διάβασα οτι διατηρούμε τα μπουκάλια στο ψυγείο με το βρασμένο νερό και μετά το θερμαίνουμε με θερμαντήρα.

1. θα χρειάζεται να βράζω όλη μέρα νερό γιατί έχω μετρημένα μπουκάλια

2. είναι καλό να παγώνει το νερό και μετά να ζεσταίνεται ξανά ?

υπάρχει κάποια που έχει καμιά ιδέα περί όλων αυτών ?

τι σας έχουν πει οι γιατροί ?

εμένα όταν του είπα οτι έχω το νερό σε θερμό μου είπε οκ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

υπομονή χάπι μου , ειλικρινά θαυμάζω την υπομονή όλων των κοριτσιών που δούλευαν μέχρι τόσο αργά. Πως και δεν πήρες την άδεια κανονικά ?

Θα αντέξω τον κολπικό υπέρηχο δεν θα αντέξω αν θέλει να μου κάνει κανονική εξέταση σε εκείνη την καρέκλα.

γιατι εσυ μεχρι ποτε δουλευες...???νομιζω κανονικα παιρνω την αδεια 56 μερες πριν....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

διάβασα επίσης ότι το νερό το βράζουμε 15 λεπτά. από πότε μετράνε από την ώρα που κάνει μπουρμπουλήθρες και μετα ή από την ώρα που το βάζουμε. αν είναι από την ώρα που αρχίζει να βράζει θα εξατμιστεί ρε κορίτσια 15 λεπτά ? και μετά διάβασα οτι διατηρούμε τα μπουκάλια στο ψυγείο με το βρασμένο νερό και μετά το θερμαίνουμε με θερμαντήρα.

1. θα χρειάζεται να βράζω όλη μέρα νερό γιατί έχω μετρημένα μπουκάλια

2. είναι καλό να παγώνει το νερό και μετά να ζεσταίνεται ξανά ?

υπάρχει κάποια που έχει καμιά ιδέα περί όλων αυτών ?

τι σας έχουν πει οι γιατροί ?

εμένα όταν του είπα οτι έχω το νερό σε θερμό μου είπε οκ

εγω ξερω οτι το βραζεις 10 λεπτα απο την ωρα που αρχιζει να χολχαζει και καλυτερα νομιζω ειναι μεσα σε θερμο οχι να το βαλεις στο ψυγειο και να το ξαναζεστανεις....πω..πω αυτη η αποστειρωση ειναι οτι χειροτερο

76IGp3.png

κορίτσια καήσπέρα!

ποιο είναι το θέμα μας γιατι δεν έχω χρόνο να διαβάσω τα προηγούμενα. Τι θέλετε να μάθετε για το νερό;;;

η ροουζ διαβασε οτι πρεπει να βραζουμε το νερο 15 λεπτα...

γεια σου κατερινακι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...