Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο ιδιοκτητης βασικά χεστηκε απ οτι εχω καταλαβει.. είναι ένας τύπος που δεν τον ενδιαφέρει και πολύ... προφανώς για να μην εχει..επαναστατησει το τσιμπάει το ενοικιο απο τον άνθρωπο κανονικά ή έστω με λίγη καθυστέρηση... η εν λόγω με το παιδάκι που πρωτοστατεί στο διώξιμο, απ οσο ξέρω τον εχει πάρει τηλ και κλπ κλπο τον ιδιοκτητη αλλά εκείνος νίπτει τας χειρας του.. προφανώς το ζευγαρι εχει γυρισει τα ρολογια στο όνομά του οποτε δεν εχει χρέη ως ιδιοκτήτης...

dZJip3.png

οπυ σημειωτέων η πε8ερά μου 7 μηνες τώρα μένει στη μανα μου ... το σπίτι κλειστό.. δεν μπορουσε να πει στην κοπελίτσα.. τραβα ρε φιλενάδα νερό απο μένα δεν γαμιέται... αλλά ειπαμε.. κηδείες με ξένα κόλυβα

dZJip3.png

οπου προσεξτε η υποκρισια σε ΟΛΟ της το μεγαλείο... τους έκοψαν το πετρέλεο γιατι δεν τα πλήρωναν τα κοινόχρηστα... ενοτμεταξυ ΚΑΙ η πε8ερα μου εχιε φεσώσει κοινόχρηστα μηνών.. μολις μαθαινει οτι τους έκοψαν το πετρέλεο γυρισε και το ανακοινωσε μια ΜΙΑ χαρά η υποκρίτρια..οπου δεν άντεξα... και της το είπα στα ισα.. μιλάς και εσυ χριστιανή μου που χρωστάς μια 600αρου σε κοινόχρηστα και μάλιστα ΔΕΝ εχεις και λογο να τα χρωστας γιατι έχεις λεφτά;

καλα της ειπες της ελεεινης...μετα συγχωρησεως κι ολας Μαρα μου....Η γυναικα ειναι ανεκδιηγητη..

Ηθελα να ξερα τι σου απαντησε!!!!!!!!:evil:

Διαφημίσεις

εχεις δικιο μαρα σε ολα οπως τα λες.η πεθερα σου αφου εχασε ενα παιδι θα επρεπε να ειναι πιο ευαισθητη οταν προκειται για την ασφαλεια κ την υγεια ενος μωρου.γιατι ειναι τοσο κακιστρω?:evil:

Holy Diver

η8ελα να ξερα τι πραγματικά έγινε και κοπηκε το νερο στην πε8ερα μου..και δεν ρωτησα.. εχει κοπει σε όλους ή μονο σε εκείνη...μεσα στη συγχιση μου και με τα κοσμητικά της πε8ερας μου στον άνθρωπο, σάστισα

dZJip3.png

καλα της ειπες της ελεεινης...μετα συγχωρησεως κι ολας Μαρα μου....Η γυναικα ειναι ανεκδιηγητη..

Ηθελα να ξερα τι σου απαντησε!!!!!!!!:evil:

αλλαξε απλά κουβεντα και το έπαιξε θιγμενη μετά και κατι ψελισε οτι εκεινη απλά ξεχασε να τα πληρώσει με το περα δω8ε στο παιδι...

dZJip3.png

εχεις δικιο μαρα σε ολα οπως τα λες.η πεθερα σου αφου εχασε ενα παιδι θα επρεπε να ειναι πιο ευαισθητη οταν προκειται για την ασφαλεια κ την υγεια ενος μωρου.γιατι ειναι τοσο κακιστρω?:evil:

διοτι απειλειτε η πολυκατοικια λεει απο τον κολορουμάνο που τους ειπε οτι 8α τους βάλει φωτιά αν του ξανακάνουν παρατήρηση για οτ νερο που κλέβει απο το καλοριφερ... απειλητε η ιδιοκτησία της (σημειωτεο..αγορασμενη με στεγαστικο.. απο τον αντρα μου)

8ου κυριε κράτα με αποψε γιατι 8α γινει της ανωμαλης αμα με ξαμολύσω....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

διοτι απειλειτε η πολυκατοικια λεει απο τον κολορουμάνο που τους ειπε οτι 8α τους βάλει φωτιά αν του ξανακάνουν παρατήρηση για οτ νερο που κλέβει απο το καλοριφερ... απειλητε η ιδιοκτησία της (σημειωτεο..αγορασμενη με στεγαστικο.. απο τον αντρα μου)

8ου κυριε κράτα με αποψε γιατι 8α γινει της ανωμαλης αμα με ξαμολύσω....

τι λε ρεεεεεεεεεε????Ξεχασε να πλερωσει η κυριααααααααα???

Και δεν μου λες,στα συμπεθερια που τρωγοπινει-μπανιαρεται-ζεσταινεται εχει βαλει καθολου το χερι στην τσεπη???Να πει...αυτον τον μηνα η ΔΕη απο μενα συμπεθερε!!!!!

Και το σπιτι ποιος το πηρε????Ο αντρας σου???

Ρε...ειναι τυχερη πεστης...

Μπορουσες να την εχεις πεταξει κι εξω που λεμε:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...