Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κοιτα Μαρα μου εγω το μπουφαν που πηρα και κοστιζε κατι παραπανω...170 ευρω με εκπτωση 90, το πηρα για 3 χρονων !

θα το ευχαριστηθει του χρονου και συγουρα αλλη μια χρονια πρωτα ο Θεος!

τα υπολοιπα τα πηρα το 2 νουμερο!!και αναλογα το κομματι , ξερεις μερικα εχουν και στενη φορμα αλλα μεγαλητερη!!παρε κανα μπουφαν που ειναι οικονομικα αυτη την περιοδο και κανα φορεματακι καλο!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eγω θελω να παρω μπουφαν για του χρονου γιατι την πατησα και αλλαξα ενα απο τα mother απο 24 εως 32 μηνων .Δεν θα ειναι πολυ μεγαλο για του χρονου? μαλλον για του παραχρονου θα το αφησω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

edv ρε κορίτσια δείτε που εχουμε καταντησει: στην πολυκατοικία της πεθεράς μου στο ισόγειο μενει ενα ζευγάρι ρουμάνων με το κοριτσακι τους.. μηνών. όλα καλά μεχρι που ο άνθρωπος εχασε τη δουλειά του. τοςυ εκοψαν δεη και νερό. για να κάνει μπάνιο το παιδάκι της η ρουμανίτσα έκλεβε ζεστό νερό απο τα καλοριφέρ.. και νερό απο την ευδάπ απο τα ρολογια... 6 μηνες τώρα καμια κουρουνα σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ δεν ειπε σε αυτή τη γυναίκα, παρε δυο μπουκάλια νερό ή έλα σπίτι μου να κάνεις μπάνιο το παιδί σου.. αντ αυτου καθε μερα την βριζουν και την απειλούν οτι 8α την διώξουν.. ο άντρας της τα πήρε κρανίο και τους ειπεοτι αν τους ξαναενοχλήσουν θα τους κάψει σουμπιτους... τωρα πηρε τηλ η πεθερά μου και μας ειπε οτι δεν έχιε νερό..και πως μάλλον ο ρουμανος εχιε χαλάσει τα ρολογια κι το ασανσερ (τωρα τι το 8ελει ο ρουμανος του ισογειου το ασανσερ δεν ξερω)

το ποιντ ειναι οτι πεμπτη ερχετε λέει εισαγγελέας για να διωξει με το έτσι 8ελω το ζευγάρι.. και μαντέψτε ποια πρωτοστατει στα δρώμενα κατα των ανθρώπων... η απο πάνω της πεθεράς μου. ΜΑΝΑ δυο παιδών και το ένα με ενα θεματακι υγείας οχι σοβαρό αλλά εντονο..και λέω εγώ τώρα... ρε που πάμε ρε? που πάμε ρεεεεεεεεεεεεεε? δλδ πως θα βγαλουν εξω τους ανθρώπους; που 8α πάει το παιδάκι? δλδ ποσο κάφροι εχουμε γινει πλέον;

dZJip3.png

ρε συ μαρα δε το πιστευω ποσο κακια υπαρχει ρε γμτο!μα καλα αντε αυτους δε τους λυπουνται.το μωρακι?:( καλα ημουν ημουν στην πριζα με εκανες εξαλλη κ εσυ τωρα μαυτο που ειπες.η πεθερα σου δε μπορει να κανει κατι?κριμα ρε συ!:?

Holy Diver

Διαφημίσεις

η πε8ερα μου? πας καλά? κ αυτη στην φάση ειναι να φύγουν γιαιτ λέει η πολυκατοικία υποφέρει και καλά.. λες και αμα πληρωσουν 2 ευρώ στην γαμω ευδαπ 8α πάθουν τιποτα.. εχουν φωνάξει αστυνομία και πάει ο άντρας μου απο εκεί.. του είπα να δει το παιδάκι μηπως χρειάζεται κάτι άμεσα και άυριο το πρωί βλέπουμε τι 8α γίνει...

και να σ πω και στην τελική ρε μητσι? ας τους βαλει φωτιά ο ρουμάνος.. ας τους κάνει τα ρολογια κολυμπι8ρόξυλο... οι γαιδάρες.. που ΜΙΑ ρε ΜΙΑ το κερατο μου να χτυπησει την πορτα και να πει σητν άλλη παρε δυο γιαουρτια για το παιδί σου... αλλα που.. τους τα φαγανε τα κομωτηρια.. και καλά η πε8ερα μου πες ειναι 70φευγα και ειναι άλλης νοοτροπίας... η άλλη με το παιδάκι που εχει θέμα; δλδ δεν πονεσε κα8όλου; το γαμωρολοι ρε της ευδαπ αξιζει πιο πολύ πλέον; αει σιχτιρια πια... σιχαθηκα το ειναι μου

dZJip3.png

φερακι.. οπως είπα πρίν πάει ο άντρας μου απο εκεί μη γινει και καμια φασαρία με καναν ένοικο και ζησουμε κι άλλα δράματα αποψε... του ειπα να τσεκαρει το παιδι και την μάνα και 8α μου πει.. αμα παιζει θέμα 8α σας πω

dZJip3.png

Ναι Βρε Μαρα δες...και οπως μπορουμε να βοηθησουμε , 1 ευρω να μαζευτει απο την καθε μια ή και οτι εχουμε να δωσουμε παλια παιχνιδια- ρουχα και ας τα καψει να ζεσταθει!!

Διαφημίσεις

μαρα δεν ειναι δυνατον!αντι να βοηθανε ολοι?ποσες οικογενειες ειναι πια στην πολυκατοικια?10?απο 20 ευρω το μηνα να εδεινε ο καθε ενας θα ειχαν τα απαραιτητα τουλαχιστον για το μωρο τους.κ αντι να σκεφτουν ετσι τους πετανε εξω?κριμα ρε γμω του μακακες γμω!!ουτε ενας να χτυπησει την πορτα οπως λες κ εσυ να πει σου εφερα μια κρεμα για το μωρο!ελεος!!!

καλα λεει το φαιρακι μπορουμε να κανουμε κατι?

η πεθερα σου θελει κ μπανιο κλεοπατρας?δε ντρεπονται καθολου ρε συ?πως θα κοιμουνται το βραδυ οταν ξερουν οτι ενα μωρακι δεν εχει να φαει να πλυθει να κοιμηθει εξαιτιας τους?:evil:

Holy Diver

ακρη βρίσκετε σιγα τα λάχανα... εχω μια ντουλάπα με φορμάκια της πουκις που δεν τα φοράει και στην τελική όλες έχουμε κάτι δεν ειναι αυτο το πρόβλημα... αλλά ρε γαμώτο..με φουντωσε βραδιάτικα το πε8εριδιο..πάνω που ειχα πει να φερομαι λιγο καλύτερα, πάνω που έλεγα να δινω τοπο στην οργη... με ξαναφτιαξε! και της το εχω ξαναπει για το συγκεκριμένο θεμα: "μην λες πολλά σημερα εκείνμοι, αυριο εμείς γιατι αν εγω μεινω ανεργη, οχι το ζεστο νερο 8α κλέψω.. ληστεια στην γιουρομπανκ 8α κανω" ε μάλλον δεν το έπιασε το υπονοούμενο

dZJip3.png

Ναι Βρε Μαρα δες...και οπως μπορουμε να βοηθησουμε , 1 ευρω να μαζευτει απο την καθε μια ή και οτι εχουμε να δωσουμε παλια παιχνιδια- ρουχα και ας τα καψει να ζεσταθει!!

ναι ναι συμφωνω!αγορακι η κοριτσακι ειναι? δε μπορω να το διανοηθω αυτο ρε σεις!!!

Holy Diver

οπου προσεξτε η υποκρισια σε ΟΛΟ της το μεγαλείο... τους έκοψαν το πετρέλεο γιατι δεν τα πλήρωναν τα κοινόχρηστα... ενοτμεταξυ ΚΑΙ η πε8ερα μου εχιε φεσώσει κοινόχρηστα μηνών.. μολις μαθαινει οτι τους έκοψαν το πετρέλεο γυρισε και το ανακοινωσε μια ΜΙΑ χαρά η υποκρίτρια..οπου δεν άντεξα... και της το είπα στα ισα.. μιλάς και εσυ χριστιανή μου που χρωστάς μια 600αρου σε κοινόχρηστα και μάλιστα ΔΕΝ εχεις και λογο να τα χρωστας γιατι έχεις λεφτά;

dZJip3.png

Καλα της ειπες .

Καλα ρε συ δεν εχει μυαλο?? αυτος που τα νοικιαζει τι κανει ? δεν δινει μια αναβολη στο ζευγαρι μεχρι να βρεθει δουλεια για τον πατερα?

Τι να πω ρε συ , τι να πω , τρελαινομαι με κατι τετοια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...