Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξύπνησε κατά τις 10 έπαιξε έφαγε το φρούτο του και κατά τις 12 και κάτι τον κοίμισα.

λογικά σε λίγο θα ξυπνήσει να φάει το μεσημεριανό του.

την πιπίλα του δεν την θέλει καθόλου όταν είναι ξύπνιος

μόνο για να κοιμηθεί και αυτό μέχρι να τον πάρει ο ύπνος.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ειναι καμια εδω??? ή ολες πηγατε για υπνο !!!

Γιορτασα και εγω τον αντρα μου σημερα με παρα πολυ ωραια σαμπανια μμμμ αλλα καγκελο το ματι .

Βρε κοριτσια εχω αποριες που ολο σκεφτομαι να σας τις θεσω και ολο το ξεχνω.

1. Σας ενεργουνται σε καθε γευμα?

2.Πλενεται τα μουτρα τους καθε πρωι?

3.Δινεται νερο παντα μετα το γευμα?

4.Η δικια μου δειχνει να πηρε κιλα τελευταια και δεν της δινω πλεον κρεμα τι να της κοψω ?

5.Πινεται γαλα απο τα σουπερ μαρκετ γιατι εμεις ακομα το γαλα που ηταν μωρο πινουμε απο το φαρμακειο.

Αυταααααα

1. υπαρχουν μερες που με το που τρώει τα χεζει και υπάρχιε μερα που δεν κάνει τπτ...

2. ναι...για το φανκαι γιατι της αρεσει να πιτσιλιέτε.. και μετά απο κάθε γευμα ξανα νεράκι γιατι το δερμα της πετάει κοκινίλες με το παραμικρό

3. επεσες στην περίπτωση. απο νεογέννητο πίνει ΠΟΛΥ νερό.. βασικα εχω ακουσειο ωπς ειναι καλο το νερο μετα απο καθε γευμα για να μην μενουν υπολοιπα ππου προκαλούν σοτματίτιδες

4. ΤΙΠΟΤΑ! και τι εγινε που πηρε κιλά δλδ?

5. νομιζω πως ηρ8ε η στιγμη να περασεισ στο δευτερης βρεφικης,..,. ιδια μαρκα που παιρνεις αλλά το νο 2

dZJip3.png

για τα νυχακια... δοκιμάστε να τα λιμάρετε με χάρτινη λίμα.. η πουκι δειχνει τρελό ενδιοαφέρον για τα; νυχια της και γελάει οταν τα λιμάρω.. οταν βλέπει νυχοκόπτη....αν μπορουσε να τρεξει 8α ετρεχε μακριά!

dZJip3.png

αααααααααααα καλε δεν σασ ειπα εντυπώσεις απο τον ασφαλή τροφοσυλέκτη... της το πάω της το δείχνω και τησ βαζχω μεσα λιγο αχλαδάκι.. με το που έπιασε το διχτυ με το αχλάδι και τα ζουμιά το πέταξε κάτω με ξυνισμένη μουρη.. ουτε να το χέσει. την επομενη μέρα της έδειξα πως βαζω μεσα ενα μπισκοτάκι.. ε το τσακισε! ειναι σιχασιάραααα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

λοιπον σας παραθέτω μενουδάκι που εβγαλα σολο καριέρα και μεχρι στιγμής μας πάει καλά και παιρνει αρκετό ύψος αλλά όχι τοσο πολύ βάρος (την μετρησα το σάββατο με πάνα και νησιτκή ήταν 9 κιλάκια)

δευτέρα: γάλα όσο πιεί, φρουτόκρεμα (ενα μπώλ τούμπανο), κατσίκι με καροτο κολοκύθι πατατα μαιντανό και παρμεζάνα και λαδάκι, ρυζάλευρο, γάλα, γάλα, τελος άντων οσο γάλα 8ελει και το βράδυ

τρίτη. γάλα, φρουτοκρεμα, χυμό πορτοκάλι/ροδι, αρνάκι με τα διάφορά του, γιαούρτι, γάλα, γάλα, γάλα

τετάρτη. γάλα, φρουτοκρεμα, χυμό, χορτόσουπα, φαριν λακτέ, γάλα γάλα γάλα

πέμπτη. γάλα, φρούτα, κοτόπουλο, γιαούρτι, γάλα, γάλα, γάλα

παρασκευή. γάλα, φρούτα , μοσχάρι με τα σέα του, ρυζάλευρο, γάλα, γάλα, γάλα

σάββατοκύριακο: γάλα, φρούτα με κεχρί, χυμό, μπισκοτάκι στο χέρι, αρνάκι με τα σέα του, γιαούρτι/'ή φαριν λακτέ, γάλα, γάλα, γάλα, κι άλλο γάλα :P

νομιζω οτι 8α αλλαξουμε γευσεις το σάββατο μετά το πρεβενάρ και μετά τις σχετικές μετρήσεις. ζυμαρικούλια μάλλον θα πάμε και αλλαγή στα λαχανικά

dZJip3.png

Γεια σου rose...

Κοιμήθηκε ο μικρός σου για μεσημέρι???εμένα θα φάει κατα τις 3 και μετα θα κοιμηθεί τώρα παίζει με την πιπιλα του

δεν εχει ΠΟΛΥ γελιο οταν την βγάζει και την ξαναβάζει και μετά την γυριζει αναποδα και προσπαθεί να την βάλει και μετά την βάζει κανοπνικά πιπιλάει και μετά την ξαναβγάζει? μουταχαχαχαχ

dZJip3.png

δημητρουλι.. σε κατανοώ μανάρι μου αλλά σκέψου την κ εκείνη λίγο.. δεν την δικαιολογώ σε καμία περίπτωση.. αλλά αμα φλιπάρει το μυαλό.. πάει φλίπαρε...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ασχετο αλλα οταν ειχε αρρωστησει ο μικρος με γαστρεντεριτιδα του εδινα φαριν λακτε γιατι δεν εκανε να φαει σχεδον τιποτα.κ επειδη περισεψε του εκανα κ σημερα.πηγα να βγαλω τα ρουχα απο το στεγνωτηριο κ εκει που τα διπλωνα λεω '''τι ησυχια ειναι αυτη!!!'' κ τι να δω.ταιζε την μπεμπα κρεμα!!!!κ αυτη ετρωγε κ ηταν μεσα στη χαρα!ο χριστος κ η παναγια!!!λετε να παθει καμια βαρυστομαχια?δε ξερω ποσο της εδωσε!αυτος μια μου λεει οτι της εδωσε λιγο μια μου λεει οτι της εδωσε πολυ!!να ανησυχω?:confused::confused:

Holy Diver

ασχετο αλλα οταν ειχε αρρωστησει ο μικρος με γαστρεντεριτιδα του εδινα φαριν λακτε γιατι δεν εκανε να φαει σχεδον τιποτα.κ επειδη περισεψε του εκανα κ σημερα.πηγα να βγαλω τα ρουχα απο το στεγνωτηριο κ εκει που τα διπλωνα λεω '''τι ησυχια ειναι αυτη!!!'' κ τι να δω.ταιζε την μπεμπα κρεμα!!!!κ αυτη ετρωγε κ ηταν μεσα στη χαρα!ο χριστος κ η παναγια!!!λετε να παθει καμια βαρυστομαχια?δε ξερω ποσο της εδωσε!αυτος μια μου λεει οτι της εδωσε λιγο μια μου λεει οτι της εδωσε πολυ!!να ανησυχω?:confused::confused:

τιποτα δνε θα πάθει μην αγχώνεσαι... ξέρει εκείνη τι τρώει και τι δεν τρώει ;)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...