Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλο ειναι να αποφευγετε αυτα που ειναι κομματια σε συσκευασιες,νομιζω οτι δεν ειναι πολυ καλα,ο δικος μας ντοκ ειπε να μη του δωσουμε κοτοπουλο εμποριου μονο φρεσκο...γιατι αυτα του εμποριου τα εκτρεφουν με ορμονες σε πολυ λιγες μερες

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα δεν έρχεσαι να το πεις και στον δικό μου που με γράφει ασύστολα ?

μαρσολάν μου κάνατε μεγάλη βολτούλα βλέπω

είχε καλό καιρό και εμείς ξεκινήσαμε με καφεδάκι με την γιαγιά και τον παππού γιατί όλοι οι άλλοι δούλευαν και μετά σε ταβέρνα και φαγητό.

ανοίξαμε σαμπάνια στο σπίτι και το παρά έκανα.

είναι το μόνο αλκοολούχο που μου αρέσει και πρέπει να ήπια 2-3 ποτηράκια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Νομιζω υπαρχει και βιολογικο .

Και εγω φυσικα στον χασαπη πηγαινω , πιστευω οτι και αυτος θα κανει αυτη την δουλεια αμα του πειτε οτι ειναι για μωρο προσεχουν.

Μαρσολαν καλοριζικα τα καινουρια σας !!! Με την μικρη πηγες??

Δεν την ζυγιζω , δεν εχω καν ζυγαρια , την βλεπω ομως οτι παιρνει

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

μαρσολαν μου μια χαρα εκδρομουλα...αν ειχα ικεα εδω θα εκανα καταθεση καθε βδομαδα...χιχιχιχι

εμενα ενεργειται συνηθως μια φορα τη μερα αντε στην καλυτερη 2

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κοτοπουλο εγω δινω απο το κοτετσι της θειας μας,τα παντα εκτος απο πετσα....πετσα με τιποτε ομως!!!!

Μοσχαρι,αρνακι,κατσικακι και κουνελακι τα τρωμε ευχαριστα....

Καλο ειναι το κρεας να μην το δινετε με τα ζυμαρικα...το κρεας με λαχανικα και τα ζυμαρικα απογευματινο-βραδυνο!!!

δλδ μαρσολαν αντι για κρεμα μπορω να φτιαξω ρυζακι το απογευμα να του δωσω???και πως σκετο???

εχω φτιαξει στην καταψυξη παγακια απο ζουμι κοτας μπορω να βαζω τετοιο μεσα?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αν ρε κορίτσια την ώρα που είναι να του δώσω την μπισκοτόκρεμα εγώ του δώσω αυτό που έμεινε από το μεσημέρι για να καλύψω τα 50γρ κρέατος πειράζει ?

γιατί αν βάλω όλα τα γρ. σε ένα πιάτο θα γίνει πολύ πηχτό και δεν θα το φάει. αν πάλι βάλω λαχανικά για να αραιώσει θα γίνει τεράστια ποσότητα και πάλι δεν θα το φάει όλο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

συμφωνω...κανονικο,φρεσκο γαλα απο 12 μηνων και μετα...

ΑΛΛΑ...απο 6.5 περιπου μηνων και μετα μπορειτε να το δινετε σε φαγητο...πχ στην βρωμη η σε ρυζογαλακι αργοτερα!!!Δεν παθαινουν τιποτε τα παιδια...

Για να δουμε θα γινει τσιλιβιθρα ή θα βγαινουν τα μπουτια της εξω με τις φουστες χαχαχαχα.Πλακα κανω , γερη να ειναι και δεν με νοιαζει για τα μπουτια της ...απλα θελω να την προσεξω τωρα που πρεπει .

Μαρσολαν εισαι τυχερη με τα κοτοπουλα στην εξοχη αν και εγω θα παθαινα κατι αμα ηξερα οτι τρωω το κοτοπουλο που εβλεπα εχθες και του μιλουσα χαχαχαχαχα.

Απογευματινο σκετο να το δινω το ρυζι???

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

δλδ μαρσολαν αντι για κρεμα μπορω να φτιαξω ρυζακι το απογευμα να του δωσω???και πως σκετο???

εχω φτιαξει στην καταψυξη παγακια απο ζουμι κοτας μπορω να βαζω τετοιο μεσα?

οχι απλα μπορεις...γινεται τελειο.Εγω τετοιο δινω συχνα-πυκνα...Εγω αποθηκευω σε ειδικα πλαστικα ποτηρακια των 200 μλ ζωμο μοσχαρι η κοτοπουλο και με αυτο φτιαχνω το απογευματινο.

Μολις μπουμε στον 9ο θα της αρχισω ζυμαρικα...οποτε ο τραχανας θα παει γονατοοοοο:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...