Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχ.....:D:D:D:D:D:D:D

να'σαι καλα βρε μαρα....τα εδειξα στον αντρα μου και κατενθουσιαστηκε....περιμενει να μου παρει το λαπτοπ απο τα χερια για να τα κοιταξει καλυτερα:P:p:p:p:p:p:p

καληνυχτα....δεν τον προλαβαινω...ειναι και ανυπομονο το αγορι;);)

φιλια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ειναι καμια εδω??? ή ολες πηγατε για υπνο !!!

Γιορτασα και εγω τον αντρα μου σημερα με παρα πολυ ωραια σαμπανια μμμμ αλλα καγκελο το ματι .

Βρε κοριτσια εχω αποριες που ολο σκεφτομαι να σας τις θεσω και ολο το ξεχνω.

1. Σας ενεργουνται σε καθε γευμα?

2.Πλενεται τα μουτρα τους καθε πρωι?

3.Δινεται νερο παντα μετα το γευμα?

4.Η δικια μου δειχνει να πηρε κιλα τελευταια και δεν της δινω πλεον κρεμα τι να της κοψω ?

5.Πινεται γαλα απο τα σουπερ μαρκετ γιατι εμεις ακομα το γαλα που ηταν μωρο πινουμε απο το φαρμακειο.

Αυταααααα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

φαιρυ μου εγώ μόλις ήρθε και πάλι

να σου απαντήσω λοιπόν

1. ο Αντωνέλος χρησιμοποιεί και τα δύο εντεράκια του κάθε φορά. ένα για να εισάγει τροφές και ένα για να εξάγει. που σημαίνει σε κάθε γεύμα τα κάνει. 3 μπορεί και παραπάνω φορες την μέρα. αυτά τα μπρόκολα και η πρασινάδα θα φταίει.

2. όχι δεν τα πλένω το πρωί μόνο αν δω τσίμπλες ή μετά από κάθε γευμα.

3. προσπαθώ να του δώσω νερό μετά και κατά την διάρκεια του γεύματος, αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό αλλά πολλές φορες τον ξεγελάω με το νερό για να τρώει.

4. αν κάποιο γεύμα είναι παραπάνω την μέρα προτίμησε να κόψεις την κρέμα. το γάλα όσο και να παχαίνει είναι καλύτερο από την μπισκοτόκρεμα π.χ. που δίνω εγώ. αλλά και πάλι γιατί θέλεις να την προσέξεις ?

5. πίνουμε το απταμιλ 2 μετά το 1. το παίρνω από τα σούπερ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

roze μου Αντωνη τον λενε τον αντρα μου!!

Φαγητο μου κανει 5 γευματα στανταρ ή 4 .Δεν τρωει ποτε παραπανω για αυτο εχω απορησει και κρεμουλα της την εκοψα και ενεργειται σε καθε γευμα .Ισως ειμαι υπερβολικη δεν ξερω .Ζυμαρικα δινω δυο φορες την εβδομαδα

Δεν το ήξερα , να τον χαίρεσαι Πόπη μου να είναι πάντα γερός και η κολόνα του σπιτιού σας.

Και εμείς έτσι 4-5 γεύματα την μέρα και κακά σχεδόν σε κάθε γεύμα.

Εγώ στο φαγητό του βάζω ρύζι ή κριθαράκι ένα κουτάλι στο βράσιμο και στο πιάτο του όχι όλο. Τρώει σχεδόν 300-400γρ. την φορά και δεν πάχυνε τον προηγούμενο μήνα σχεδόν καθόλου γιατί αυτό το γεύμα έχει μόνο βιταμίνες να ξέρεις και όχι θερμίδες.

Αν όπως λες πήρε παραπάνω από άλλες φορές κιλά παρατήρησε τι τρώει στο ενδιάμεσο. Μήπως όντως η κρέμα ήταν αυτή που της έβαλε λίγο παραπάνω. Αλλά και πάλι μην το σκέφτεσαι μπορεί να ήταν και τυχαίο. Η ανάπτυξη της δηλαδή.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Και μετα απο αυτο.... αντε εγω να μεταφερω τις ταπεινες ευχες μου.

Ροζακι να χαιρεσαι τον Αντωνακη σας, να είναι γερος και τυχερος στη ζωη του..

Κοριτσακια τι κανετε? Ολα καλα?

έχεις δικιο Σμουτσακι είμαι λίγο υπερβολική με τα παιδάκια και τις ευχές...αλλά τα αγαπώ όλα πάρα πολύ και αντιδρώ έτσι....τι να πείς Παρθενος με ωροσκόπο Τοξότη..εκρηκτικός συνδυασμός...άντε βγάλε άκρη!

Καλέ φαιράκι να χαίρεσαι τον χαζμπαντ...να είσαστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι τα αγαπούδια μεταξύ σας!χχιχιχιχιχι:o:o:o

Ροζούλι τι γλυκό εφτιαξες για τον Αντωνέλλο μας ...στείλε κατα δω καλέ!

Κορίτσια πάω για ύπνο.

Φιλάκιααααααααααααα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω για τις ευχες.

Καλααα ροζ μιλαμε δεν ξερω τι να πρωτοπαραγγειλω απο τις δημιουργιες σου .Ολα ειναι υπεροχα !!! και αληθεια σου λεω εχω καθυστερησει να κανω γιατι δεν ξερω τι να διαλεξω χαχαχα

ροουζ να χαιρεσαι τον αντωνελο σου,να ειναι τυχερος στη ζωη του και παντα υγιεστατος!!!

φαιρουλα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!

εγω δεν τον πλενω το πρωι στο προσωπο,αλλα παντα μετα το γευμα γιατι γινεται σαν το γουρουνακι

νερο προσπαθω να του δωσω καμια φορα και ενδιαμεσα στα γευματα αλλα δεν το τιμαει ιδιαιτερα

την κρεμα δεν τη θελω καθολου να του τη δινω και οταν ξεκινησει να τρωει γιαουρτακι θα του δινω αυτο για απογευματινο

76IGp3.png

φαιρυ μου έχουμε το ίδιο γούστο μάλλον

το κριθαράκι και το ρύζι δεν ξέρω τι βιταμίνες έχουν αλλά σίγουρα είναι καλό.

είναι ζυμαρικά που δεν έχουν αυγό και επιτρέπονται σε αυτή την ηλικία.

εγώ το βάζω μαζί με τα λαχανικά στο τέλος της βράσης όσο για να φουσκώσουν και μετά παίρνω και χτυπάω μαζί με τα υπόλοιπα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...