Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κοριτσακι μου γιατι δεν κανει να χρησιμοποιω ταλκ στο μωρακι δεν το ηξερα αυτο???

λενε οτι οπως πεφτει η σκονη,κανει σσαν συννεφο και δεν κανει να το εισπνεει το μωρο.Υπαρχει ομως ταλκ σε υγρη μορφη!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λενε οτι οπως πεφτει η σκονη,κανει σσαν συννεφο και δεν κανει να το εισπνεει το μωρο.Υπαρχει ομως ταλκ σε υγρη μορφη!!

δεν το εχω ξανακουσει,θα παρω σε υγρη μορφη,εσυ δεν το χρησιμοποιεις καθολου???

ναι έχεις δίκιο 800 είναι

χάπι μου και εγώ αυτό έλεγα αλλά δεν τα κατάφερα δεν πειράζει τι να κάνουμε

κι εγω δεν ξερω αν θα τα καταφερω,θα το προσπαθησω ομως αρκετα....

76IGp3.png

δεν το εχω ξανακουσει,θα παρω σε υγρη μορφη,εσυ δεν το χρησιμοποιεις καθολου???

κι εγω δεν ξερω αν θα τα καταφερω,θα το προσπαθησω ομως αρκετα....

οχι,καθολου δεν εχει χρειαστει!!σκουπιζω καλα με την πετσετουλα,ταμποναρω και με λιγο απαλο χαρτοβαμβακα να παρει την επιπλεον υγρασια και μετα βαζω την κρεμουλα ή το λαδακι.

οσο για τον θηλασμο...εννοειται να το προσπαθησεις.Εγω,δεν τα καταφερα επισης!!

οχι,καθολου δεν εχει χρειαστει!!σκουπιζω καλα με την πετσετουλα,ταμποναρω και με λιγο απαλο χαρτοβαμβακα να παρει την επιπλεον υγρασια και μετα βαζω την κρεμουλα ή το λαδακι.

οσο για τον θηλασμο...εννοειται να το προσπαθησεις.Εγω,δεν τα καταφερα επισης!!

λαδακι πιο χρησιμοποιεις??ειναι της ιδιας εταιρειας με τη κρεμουλα συγκαματος

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ξερετε,αν κανουν βυθομετρηση στα ματια στο ικα???εχω μυωπια και πρεπει να τσεκαρω τα ματια μου....

και μετα τη γεννα τη χαρτια πρεπει να παω στο ικα για να παρω τα λεφτα της γεννας και το επιδομα λοχειας???

ροουζ πηγες στον οαεδ,θα το παρεις το εξαμηνο??? τι χαρτια χρειαζονται εκει ??? και ποσα λεφτακια δινουν....

76IGp3.png

μόλις τώρα ξεμπέρδεψα κορίτσια με τον μικρό , κάναμε μπάνιο , φάγαμε και τώρα νάνι. ελπίζω για πολύ γιατί φάγαμε 150 γρ.

χάπι μου για τα λεφτά μετά την γέννα χρειάζεται την ληξιαρχική πράξη γέννησης , το βιβλιάριο υγείας το δικό σου , αν πας εσύ οκ αλλιώς εξουσιοδότηση για όποιον πάει.

αυτά θυμάμαι προς το παρών. όσο για το εξάμηνο δεν κατέθεσα ακόμα τα χαρτιά μου γιατί πρέπει να τελειώσει και η άδεια λοχείας και η κανονική μου άδεια δηλαδή κατά τον άυγουστο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μόλις τώρα ξεμπέρδεψα κορίτσια με τον μικρό , κάναμε μπάνιο , φάγαμε και τώρα νάνι. ελπίζω για πολύ γιατί φάγαμε 150 γρ.

χάπι μου για τα λεφτά μετά την γέννα χρειάζεται την ληξιαρχική πράξη γέννησης , το βιβλιάριο υγείας το δικό σου , αν πας εσύ οκ αλλιώς εξουσιοδότηση για όποιον πάει.

αυτά θυμάμαι προς το παρών. όσο για το εξάμηνο δεν κατέθεσα ακόμα τα χαρτιά μου γιατί πρέπει να τελειώσει και η άδεια λοχείας και η κανονική μου άδεια δηλαδή κατά τον άυγουστο.

ωραια θα φτιαξω εξουσιοδοτηση του αντρα μου να παει εκεινος....

ελπιζω να μην τον ταλαιπωρησουν ...μου ειπαν οτι αν βαλω το μωρο στο δικο μου βιβλιαριο,θα παρω 10% παραπανω στα επιδοματα ισχυει???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ναι έτσι νομίζω, δεν θυμάμαι και πολλά γιατί τα ανέλαβε ο άντρας μου όσο εγώ ήμουν στην κλινική και πέρασε και καιρός. αλλά αυτό είναι αλήθεια και εγώ τον έχω στο όνομα μου. δεν τον ταλαιπώρησαν καθόλου όλα είναι τυποποιημένα μην φοβάσαι. ξέρουν τι κάνουν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημέρα κορίτσια, τι έγινε πρώτη σήμερα στο φόρουμ και τελευταία χθες.

έχω θέμα ρε κορίτσια με το τάισμα του μωρού. κάποιες φορές πνίγεται σαν τρελός

λέτε να είναι τόσο λαίμαργος ? αλλά και από την άλλη δεν υπάρχει κάτι να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση ? ψάχνω να βρω μπιμπερό μήπως βρω λύση γιατί έχει γίνει εφιάλτης όταν έρχεται η ώρα να φάει. κάποιες φορές τι ωραία που τρώει κάποιες άλλες πάλι ακούγεται γκλακ γκλακ και μετά θέλει να ρευτεί γιατί πνίγεται.

τι να πω δεν ξέρω. υπάρχει κανένα άλλο λαίμαργο μωρό σαν τον δικό μου ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημέρα κορίτσια, τι έγινε πρώτη σήμερα στο φόρουμ και τελευταία χθες.

έχω θέμα ρε κορίτσια με το τάισμα του μωρού. κάποιες φορές πνίγεται σαν τρελός

λέτε να είναι τόσο λαίμαργος ? αλλά και από την άλλη δεν υπάρχει κάτι να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση ? ψάχνω να βρω μπιμπερό μήπως βρω λύση γιατί έχει γίνει εφιάλτης όταν έρχεται η ώρα να φάει. κάποιες φορές τι ωραία που τρώει κάποιες άλλες πάλι ακούγεται γκλακ γκλακ και μετά θέλει να ρευτεί γιατί πνίγεται.

τι να πω δεν ξέρω. υπάρχει κανένα άλλο λαίμαργο μωρό σαν τον δικό μου ?

καλημερα.....

μηπως να τον σταματας λιγο να ρευεται και μετα να συνεχιζεις ή να τον εχεις λιγο πιο ορθιο οταν τρωει,μην τον ξαπλωνεις πολυ...

76IGp3.png

τα έχω δοκιμάσει όλα και όλες τις θέσεις

τον σταματάω αναγκαστικά για να ρευτεί γιατι και να ήθελα δεν κάθεται να φάει τεντώνεται σαν τρελός , λογικό γιατί πιέζεται- αλλά είναι τρομερά κουραστικό.

απο ότι διαβάζω σε κάτι σελίδες τώρα πρέπει να βγάζω τον αέρα από το μπιμπερό όταν βάζω το γάλα μέσα γυρίζοντας το ανάποδα για λίγα δευτερα. θα δοκιμάσω μήπως φταίω εγώ που γεμίζει αέρα το στομαχάκι του.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

rose μου μαλλον ειναι λιγουρης ο μπεμπης σου , πεστο στο γιατρο μηπως σου δωσει γαλα πιο πηχτο .Αληθεια τον πηρες τηλεφωνο για το γαλα τι σου ειπε ?

Εμεις σημερα θα παμε και ελπιζω να μου αλλαξει το ξενο γαλα γιατι ολο το βγαζει κανει αντιδραση με το δικο μου τελικα και αυτο , βρε τι εχω παθει με το γαλα εν το μεταξυ δεν αγοραζω αλλο κουτι και ισα ισα με βγαζει για ως το απογευμα που θα παμε στην γιατρο , μην αγοραζω καινουριο και μου πει η γιατρος να παρω αλλο , ισως της δωσω και λιγο απο το πρωτο που επινε , εχθες ειχα παει γυναικολογο , ολα καλα και θα κανω τεστ παπ μολις η μπεμπα παει δυο μηνων μου ειπε .

Δεν σας γραφω συχνα γιατι ετοιμαζομαστε να φυγουμε στην Αιγινα και κανω ολο δουλιτσες , καλα μην φανταστειτε τιποτα φοβερες διακοπες αλλα ισα ισα να αλλαξουμε τον αερα μας .Ιντερνετ θα εχω εκει ας ειναι καλα το notebook που χωραει παντου γιατι απο οτι βλεπω θα κουβαλησουμε πολλα πραγματα .

Εσεις τι θα κανετε θα πατε πουθενα ??

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...