Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κανετε????

αχ αντωνελο!!!!!! να εισαο παντα ευτυχισμενος!!!!!!!!

κοριτσια τι κανετε/?? εμεις περναμε φρικη... η μπεμπα δηλωνει αρνηση να κοιμηθει.... αρνηση να κανει κακακια... αλλα ευτυχως σημερα τα πηγαμε καλυτερα με την κρεμα!!!!!!!!!! εφαγε στις 7 και ξαναζητησε στις 9μιση μετα το μπανιο! νομιζω οτι καλα ηταν ε??????

ωραια νεα leta! μια χαρα μεγαλωνει το μπεμπε!!! υπομονη με την γκρινια...πονανε μωρε....

καληνυχτω... ειμαι παζλ...

siga mari tzo tzo κ εσυ που εβγαλες το παιδι αντιρησία συνειδησης.. επειδη θελεις εσυ να κοιμηθείς νομιζεις οτι εκεινη 8α κανει οτι της πεις? λα8ος στα ειπανε στο ιασω οταν την παρελαβες φιλεναδαααααααααααααααααααααααααααααα

dZJip3.png

κορίτσια μου σας ευχαριστώ τόοοοοοσο πολύ όλες για τις ευχές σας

εμείς το γιορτάσαμε με σαμπάνια και τώρα έχω μια ντίρλα που λένε

εύχομαι τα καλύτερα για όλες μας κάθε ευτυχία και χαρά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

μολις τον κοιμησα χωρις τελικα να του δωσω depon αντε να δουμε πως θα μας παει το βραδυ...

ηθελα παρα πολυ να τον παρω και να τον κοιμησω στην αγκαλια μου και να μεινει μαζι μου ολο το βραδυ στο κρεβατι αλλα ελα που ο αντρας μου αρνειται πεισματικα να τον αφησει στο κρεβατι....:(:(:(:(:(

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

ψαχνω ρε γαμωτο ονλαιν και δεν βρισκω τιποτα! το κερατο μου! κ επειδη ειμαι ανικανη να ράψω μαλλον προσανατολιζομαι σε Princes leia ή παντμε αμιντάλα απο το σταρ wars...

dZJip3.png

ψαχνω ρε γαμωτο ονλαιν και δεν βρισκω τιποτα! το κερατο μου! κ επειδη ειμαι ανικανη να ράψω μαλλον προσανατολιζομαι σε Princes leia ή παντμε αμιντάλα απο το σταρ wars...

κανε παρεα με τον αντρα μου.....του αρεσουν πολυ αυτες οι ταινιες (γενικα ειναι πολυ φαν του σινεμα) και απο τωρα σκεφτεται τι στολη θα παρει στον μικρο....εψαξες στο αμαζον και στο ebay??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...