Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ωραιο καλωσορισμα!

ευχαριστω !

γεια σου ριτακι φυσικα κ χωρατε καλε!λοιπον δωσε λεπτομερη στοιχεια:rolleyes:

απο που εισαι?πως λενε το ζουζουνακι σου?ετων?αυτα:tongue:

λοιπον ειμαι η ριτα απο πειραια ............κ εχω εναν μοναχογιο τον γιωργη(δεν εχει βαφτιστει ακομα) που ειναι σχεδον 8μηνων ........τρελη κ παλαβη μαζι του σε σημειο ακραιο........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι αλλο θελετε να μαθετε ειμαι στην διαθεση σας:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδααααααααααααααα....

Καλέ τι ώρα κοιμόσαστε;

Για το ροζακι το ήξερα οτι είναι κουκουβάγια όνομα και πράγμα, αλλά και οι υπόλοιποες βλέπω, καλά κρατεί το θέμα!

Δήμητρα πώς πάει η Νεφελίτσα; Η τσουράπω; εντάξει με την αναπνοούλα της; Ο Άλεξ;

Μαρσολάν τι κάνει η Πηνελοπίτσα;

Καλέ σας έχασα όλες τελικά, άτιμη κενωνία! Φαιράκι; Σμουτσάκι;Λέτα;Μάρα;ξέχασα καμμιά; σόρυυυυυυυ......

Rita_κι καλως όρισες.....και εγώ έναν μπαμπίνο έχω και θα τον πώ Γιώργο!καλέ πότε τον βαφτίζεις εσύ;

Νατάσσα133 καινούρια κι εσύ; καλως όρισες!

Οι υπόλοιπες όμορφες τι κάνετε; εγώ όπως βλέπετε αριβάρω για δουλειά....άάά΄ντε να δω πάλι τι σκατα θα γίνει σήμερα κι εκεί!

Το γουργουρίνι είχε ψιλοπονάκια το ΣΒΚ γι'αυτό χαθηκα. άν και μην σας το κρύβω εχθές το μεσημέρι βγήκαμε για φαγητό...ήταν ησυχότατος, φτου φτου μην τον ματιάσω....αλλά μέχρι εκεί...δηλ φάγαμε και γυρίσαμε σπίτι...καλά μωρέ κι αυτό καλό ήταν ..από το ολότελα!

Θέμα παστακομάνας: πείτε μου θέματα για γουργουροβαφτίσια...άν θέλετε και δεν βαριέστε...έχω αρχίσει και μπαίνω στο θέμα...

αυτά..φιλάκια σε όλες, καλήμέρα και καλή υπομονή σε εμένα...τσάο

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Rita_κι καλως όρισες.....και εγώ έναν μπαμπίνο έχω και θα τον πώ Γιώργο!καλέ πότε τον βαφτίζεις εσύ;

kαλημερα καλα βδομαδα σε ολες!

αυτες τις μερες θα κλεισουμε εκλησια ...........λεμε για πρωτομαγια !

ολες τα εχετε βαφτισει ε?:oops:

να τον χαιρεσαι κ τον δικο μου γιωργη !!!!!!!!!!!!!!:P

88M1p3.pngycQap3.png

kαλημερα καλα βδομαδα σε ολες!

αυτες τις μερες θα κλεισουμε εκλησια ...........λεμε για πρωτομαγια !

ολες τα εχετε βαφτισει ε?:oops:

να τον χαιρεσαι κ τον δικο μου γιωργη !!!!!!!!!!!!!!:P

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!!!Έχω και εγώ μπαμπά Αντώνη!!!!!Ρίτα καλώς ήρθες!Πολύ ωραία ημερομηνία η πρωτομαγιά....Νομίζω ότι και άλλη μία κοπέλα από εδώ θα κάνει τη βάφτιση 1 Μαίου αλλά δεν θυμάμαι ποια....Εμείς με το καλό τέλη Ιουλίου στο χωριό!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

να τον χαιρεσαι γλυκια ερη τον μπαμπακα σου ! κ ολες οσες εχετε καποιον που γιορταζει

αληθεια?κ αλλη μανουλα θα βαφτισει τοτε? ελπιζω να μην τα εχει οοοοοοοοοολα ετοιμα κ με ανχωσει γιατι εμεις οπως σας ειπα ουτε εκησια δεν εχουμε κλεισει......... κ ελπιζω να μην εχω προβλημα γιατι εχω παντρευτει με πολιτικο

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα .....καλημερα.....:P

τι κανετε?????????????

γλυκια μου rose να χαιρεσαι τον παιδαρο σου...να τον δεις οπως επιθυμεις!!!!!!!!!!

να χαιρεσαι και τον μπαμπα σου!!!!πρωτη χρονια εγγονος και παππους εεεε???

eri να χαιρεσαι και συ τον μπαμπακα σου!!!

εμενα ο αντρας μου εχει γενεθλια σημερα;)!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

να τον χαιρεσαι γλυκια ερη τον μπαμπακα σου ! κ ολες οσες εχετε καποιον που γιορταζει

αληθεια?κ αλλη μανουλα θα βαφτισει τοτε? ελπιζω να μην τα εχει οοοοοοοοοολα ετοιμα κ με ανχωσει γιατι εμεις οπως σας ειπα ουτε εκησια δεν εχουμε κλεισει......... κ ελπιζω να μην εχω προβλημα γιατι εχω παντρευτει με πολιτικο

ritaki για ψαξτο με τον πολιτικο...γιατι εγω που πηγα να κλεισω εκκλησια ο παππας με ρωτησε 10 φορες αν ειμαστε με θρησκευτικο η πολιτικο οπως επισης αν το ζευγαρι που θα μας βαφτισει τον μπεμπη αν ειναι παντρεμενοι με θρησκευτικο!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ritaki για ψαξτο με τον πολιτικο...γιατι εγω που πηγα να κλεισω εκκλησια ο παππας με ρωτησε 10 φορες αν ειμαστε με θρησκευτικο η πολιτικο οπως επισης αν το ζευγαρι που θα μας βαφτισει τον μπεμπη αν ειναι παντρεμενοι με θρησκευτικο!!

αναλογα σε ποιον θα πεσεις.......... θα δουμε.δεν εχουμε συγκεκριμενη εκλησσια στο μυαλο μας μας βλεπω να τις περνουμε ολες σβαρνα !

παντως ειναι κατι που ποτε δεν καταλαβα.............δηλαδη το παιδι της ανυπαντρης μανουλας πως το βαφτιζουν ? τελος παντων .............. ελπιζω να μην αντιμετωπισουμε προβλημα σοβαρο αλλιως δεν το εχω σε τιποτα να του κανω ονοματοδοσια για γαμοβαφτιση δεν εχω σκοπο να κανω

88M1p3.pngycQap3.png

Ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Βανιλίτσα εμένα έχει η κόρη μου αύριο γεννέθλια!!!!Ένας αιγόκερος μέσα σε ένα σπίτι πάντα χρειάζεται.....να μας ξεσηκώνει λιγάκι......χαχαχα!!!!

Ρίτα και εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά αλλά κάποιοι παπάδες είναι ιδιότροποι....

Εγώ χθες έμαθα ότι στην εκκλησία που ήθελα να βαφτίσω το μωρό ....δεν γίνονται βαφτίσεις......τί να πω.....!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κι από μας.... Ολο το σκ δε μπήκα γιατί είχαμε γιορτές και παρτυ και δε συμαζεύεται!!!! Γιναμε και 7 μηνών ολεεεε :tongue:

Ξαναγυρίσαμε στο θηλασμό αφού την κρέμα δεν τη θέλουμε και λέω να την πάω κατευθείαν στα φρούτα...Παντως το καροτάκι και την πατατούλά λιωμένα με το πηρούνι μια χαρά τα φάγαμε οπότε μάλλον θέλει κανονικό φαγητό το παιδι!!! Τι λέτε κι εσείς??? Δεν εχω προλάβει να διαβάσω τι έχετε γράψει το σκ αλλά είδα και νεα ονόματα οπότε καλωσόρισαν όλες οι νέες μανούλες :D. Φιλάκια πολλά

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Βανιλίτσα εμένα έχει η κόρη μου αύριο γεννέθλια!!!!Ένας αιγόκερος μέσα σε ένα σπίτι πάντα χρειάζεται.....να μας ξεσηκώνει λιγάκι......χαχαχα!!!!

Ρίτα και εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά αλλά κάποιοι παπάδες είναι ιδιότροποι....

Εγώ χθες έμαθα ότι στην εκκλησία που ήθελα να βαφτίσω το μωρό ....δεν γίνονται βαφτίσεις......τί να πω.....!!!!!

Να σου ζήσει η κορούλα σου Ερη μου...Να είναι πάντα γερή και καλότυχη στη ζωή της!!! Φιλιά

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

oyyyyoyyy kale geiaaaa sasssssss!

ριτακι καλως ήρ8ες εδώ μανα πουκις και βαφτιζομαστε μεσα ιουνίου

σε οτι αφορά στον παπά: η απολυτη ατακα αν ο παπας αρνειτε να παντρεψει, βαφτίσει κλπ κλπ "κριμα πατερ μου γιατι οι νονοι και εμεις 8ελαμε να κανουμε μια δωρεά στην εκκλησία,, πολύ κρίμα" 8α δειτε μετά πως 8α τα κανοιυν γαργαρα όλα. εμενα μου εχουν κάνει με αυτο τον τρόπο γαργαρα τα εξής

- νονα με πολιτικό γάμο

- 3 ονοματα στην πούκι

- βαφτιση την ώρα που θέλω

- γάμο οχι την ίδια μερα αλλά την προηγούμενη και ας ειναι ψυχοσάββατο

dZJip3.png

σε οτι αφορά στον παπά: η απολυτη ατακα αν ο παπας αρνειτε να παντρεψει, βαφτίσει κλπ κλπ "κριμα πατερ μου γιατι οι νονοι και εμεις 8ελαμε να κανουμε μια δωρεά στην εκκλησία,, πολύ κρίμα" 8α δειτε μετά πως 8α τα κανοιυν γαργαρα όλα. εμενα μου εχουν κάνει με αυτο τον τρόπο γαργαρα τα εξής

- νονα με πολιτικό γάμο

- 3 ονοματα στην πούκι

ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!! Προσκυνώ το μεγαλείο σου κοπελιά...δεν έχω λόγια...

- νονα με πολιτικό γάμο

- 3 ονοματα στην πούκι

δεν ειναι καθολου κακη η ιδε σου !!!!!!!!!!!!!!!!

καλως σας βρηκα κ παλι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...