Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

οχι καλε κιεγω την πρωτη φορα που αλεσα φρουτα βρεθηκα πασαλειμενη κ εγω κ οι τοιχοι με αλεσμενα φρουτα!!!εβαλα κανα κιλο φρουτα για να ταισω 4 μηνων βρεφος!!!:rolleyes::rolleyes: το καπακι ξεχασα να το κλεισω απο κει που ριχνουμε τα κομματια και πεταχτηκαν ολα πανω μου κ πανω στα ντουλαπια:mrgreen::mrgreen:

χαχαχαχα....αλλα αν δεν με γελουν τα λιγα μαθηματικα που ξερω...οταν πηγες να το κανεις αυτο δεν ησουν 30 χρονων !! κοριτσακι πρεπει να ησουν!!! εγω τοτε δεν ηξερα κατα που πεφτουν η κουζινα!!!!!!!!! χααχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να φτιαξω ρυζαλευρο... θα γελανε γενιες και γενιες!!!!!!!!! χαχαχαχα

χαχαχα...ελα βρεεεε!!!

λοιπον....δεν παθαινει τιποτε η μπουμπου να αρχισει αυριο η μεθαυριο...αλλωστε πολλες μαμαδες θηλαζουν αποκλειστικα μεχρι να κλεισει 6 μηνες το μωρο!!!

Δημητραααα...της εστειλα την συνταγη και τα ειδε κωλυομενα με το μπλεντερ η jo-jo!!!:mrgreen::mrgreen:

χαχαχα...ελα βρεεεε!!!

λοιπον....δεν παθαινει τιποτε η μπουμπου να αρχισει αυριο η μεθαυριο...αλλωστε πολλες μαμαδες θηλαζουν αποκλειστικα μεχρι να κλεισει 6 μηνες το μωρο!!!

Δημητραααα...της εστειλα την συνταγη και τα ειδε κωλυομενα με το μπλεντερ η jo-jo!!!:mrgreen::mrgreen:

δεν εφταιγε η συνταγη! η ασχετοσυνη μου φταιει...

αλλα ρε κοριτσια ποιο εινια το μπλεντερ???

χαχαχα...ελα βρεεεε!!!

οτι δεν παθαινει τοποτα ειναι σιγουρο!! χαχαχαχαχα εχει μπουτια και μαγουλα αυτη!!!!!!!!!!

χαχαχαχα....αλλα αν δεν με γελουν τα λιγα μαθηματικα που ξερω...οταν πηγες να το κανεις αυτο δεν ησουν 30 χρονων !! κοριτσακι πρεπει να ησουν!!! εγω τοτε δεν ηξερα κατα που πεφτουν η κουζινα!!!!!!!!! χααχαχαχα

εμ οταν το εκανα αυτο ημουν 23!!!κ δεν ηξερα να μαγειρευω σχεδον τιποτα:rolleyes:

δεν εφταιγε η συνταγη! η ασχετοσυνη μου φταιει...

αλλα ρε κοριτσια ποιο εινια το μπλεντερ???

χαχαχαχαχαχαχαχα

Holy Diver

Διαφημίσεις

λοιπον

μπλεντερ ειναι αυτο:

http://www.apothema.gr/Product/5-1-105-76804/schaub-lorenz-sdtb300.html

και το λινκ με τα κοσμηματα που φτιαχνει η ροζουλα ειναι αυτο:

http://www.facebook.com/index.php?lh=18863955d10ebf9ea134617d6a93b5fe!/pages/Just-4-U-Handmade-Jewelry-Cheiropoieto-Kosmema/161677590533720

Διαφημίσεις

κοίτα, σε καμιά περίπτωση δεν είναι όπως τα παλιά

μάζεψαν καμιά δεκαριά ατάλαντα που δεν ξέρω τι μπάρμπα είχαν και πήραν το ρόλο και είπαν να συγκριθούν με τις ερμηνείες των παλιών.

λίγο γέλιο είχαν οι καθηγητές που ήταν παλιοί ηθοποιοί όπως ο Βουτσάς η Φιλίνη ο Αίας Μανθόπουλος. Είπαν κανά δυο καλές ατάκες.

Αλλά σε γενικές γραμμές είναι έργο για dvd

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλα...το περιμενα!!!

οποτε στο dvd...καλα λες!!

Σας αφηνω girls...το κλεινω μπας και καταφερω να παρω κανεναν υπνακο πριν ξυπνησει η πειναλα!!!

Ονειρα γλυκααααα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...