Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια!!

mpoumpou μου γιατι ετσι μωρε ο Ηρακλακος??

ρωτα την παιδιατρο οπωσδηποτε....κατι μπορει να το ενοχλει το παιδι,ή να πρεπει να του αλλαξεις γαλατακι!!μηπως ειναι δυσκιλιος και του ποναει το εντερακι του???

και μενα την ημερα δεν κοιμαται και ετσι το βραδι ειμαι κομματια αλλα ευτυχως κοιμαται βραδι!!

πρεπει να ζητησεις μια βοηθεια φιλεναδα...εστω να παρεις μια γυναικα για κανα 3ωρακι...χρειαζεσαι και συ ξεκουραση, ανθρωπος εισαι!!!

μαμα, πεθερα δεν παιζει με τιποτα???εστω για καποιες ωρες δε σου λεω να στο μεγαλωσουν ...:rolleyes:

δεν βγαινει παντως μονη.....

rita καλως μας ηρθες!!!πες για το αγορακι σου!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βρε κοριτσια ασχετο....ψαχνω μια ταβερνα για τα βαφτισια....

απο Πικερμι μεχρι καλυβια!!!πηγα σε 2-3 αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενη....δεν θα εχω πολλα ατομα αλλα θα ηθελα να περασουμε ομορφα με καλο φαγητο!αν ξερει καμια ή εχει καμια ιδεα μου λεει!!!

παω να βαλω τον μπεμπη για νανι....

τα λεμε...φιλακια!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Βανιλιτσα Παιανια ξερω κανα δυο θα βρω στοιχεια και θα σου στειλω!!

Ασε δεν παλευεται η κατασταση λεμε...

Μαμα δεν παιζει λογω υγειας, εχει ζαχαρο και γενικα δεν ειναι σε φαση να κρατησει παιδι ουτε για δεκα λεπτα...

Πεθερα ειναι λιγο περιεργα η φαση παντως βοηθεια δεν παιζει ουτε απο κει...

Γυναικα πηραμε ευτυχως για ενα τριωρακι και καποιες φορες τετραωρο αλλα δυστυχως λογω ελειψης βοηθειας αυτες τις ωρες δεν μπορω να κοιμηθω η να ξεκουραστω διοτι παραλληλα δουλευω και απο το απιτι και επισης πρεπει να γινουν και οι εξωτερικες δουλειες...αστα...βραστα!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

καλησπερα καλες μου!

βλεπω ολες σχεδον με θεματα ειμαστε σημερα ε????? κι εμεις μια απο τα ιδια....

χτες ξυπνουσε συνεχεια...αλλα σημερα τα ειδαμε ολα...

κλαματα σαν των κολικων...παραπονα .... και να μην μπορει να ηρεμησει να κοιμηθει... τελικα κουνα κουνα στο καροτσι κοιμηθηκε...

εχω να σας πω νεα και για την πρωτη μας κρεμα.... μανταρα τα εκανα...

1) πως κονιορτοποιηται το ρυζι??? στο μουλτι παντως μονο πανικο στην μπεμπα προκαλεσε...

2)το κουακερ μου το πεταξε στη μουρη....

3)το κουακερ + κρεμα βανυλια = ππππρρρρρ στη μμουρη.....

4)σκετη βανυλια κατι εγινε...αλλα ειχε μαζεψει τσατιλα και δεν εφαγε....

την αφησα να παιξει λιγο με το κουαλι και ηρθε και το σφινωσε στο στομα και φυσικα το παιδι αρχισε να ουρλιαζει απο τον ποσο.....

οποτε ..βρεθηκε με ενα ζυζι στο στομα για να ξεχασει την πεινα της...και τα νευρα της...

το συμπερασμα της μπεμπας φανταζομαι πως ειναι κατι τετοιο: εκει που καθομαι..μου δινουν στο στομα 2-3 μαλακιες... μετα μου δινουν κατι ωραιο...μετα ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ και τελος καταληγω με ενα ζυζι στο στομα.... :confused::confused::confused:

χαχχαααααα....ρε την μπουμπουκαααα!!!

τζο-τζο,βρε στο μπλεντερ το ρυζι...στο μουλτι δεν σου κανει τιποτε!!!χαχα!!!

ειναι νωρις ακομη...το πολυ να σου φαει 2-3 κουταλιες...θα της δινεις γαλα μετα!!!Σιγα-σιγα θα μαθει...

χαχαχαχαχα πολυ γελασα!

το ρυζι το πολτοποιησες σκετο η εβαλες κ νερο?

μη γελας δημητρα!!! ηταν heavy metal η κατασταση!!!

αβραστο σκετο ρυζακι...το εβαλα στο μουλτι για να το κανω σκονη και να το βρασω με λιγο νερακι.... αλλα η μπεμπα σοκαριστηκε απο τον φοβο λογω θορυβου... και το ρυζι τιποτα.....να μην γινεται σκονη για κανενα λογο...

Διαφημίσεις

ειναι νωρις ακομη...το πολυ να σου φαει 2-3 κουταλιες...θα της δινεις γαλα μετα!!!Σιγα-σιγα θα μαθει...

συμφωνω οτι στο μπλεντερ αφου ηταν κ ωμο θα γινοταν καλυτερα:tongue:

Holy Diver

εγω η ασχετη μανα...νομιζα οτι το μπλεντερ και το μουλτι ειναι το ιδιο πραγμα...

και ειπα να μην την αρχιζα σημερα...λογω κακης διαθεσης...αλλα με ετρωγε να δω πως θα αντιδρασει.... θεωρω οτι αν ηξερε πως, θα με ειχε χαστουκισει...

οχι καλε κιεγω την πρωτη φορα που αλεσα φρουτα βρεθηκα πασαλειμενη κ εγω κ οι τοιχοι με αλεσμενα φρουτα!!!εβαλα κανα κιλο φρουτα για να ταισω 4 μηνων βρεφος!!!:rolleyes::rolleyes: το καπακι ξεχασα να το κλεισω απο κει που ριχνουμε τα κομματια και πεταχτηκαν ολα πανω μου κ πανω στα ντουλαπια:mrgreen::mrgreen:

Holy Diver

που σαι ρε μαρα ????? ποσα ρουχα εφερες για πλυσιμο??? μπραβο με το πουκοδοντακι!!!!!!!!!!

Να πω και ενα γεια εγκαρδιο στην καινουρια μανουλα (εγω που παλιωσα τωρα ε??χαχαχαχαχα)

φερυ μου πολυ λυπηθηκα που τον εχασα τον καφεδακο μας.... αλλα μας τα χαλασε ο μπουμπου..... ηταν ταλαιπωρημενο το ερμο....

χαρουμενα μηνογεννεθλιααααα!!!!

θελω Link για τα κοσμηματα.... ειναι η αδυναμια μου!!!

ουφ.... γραψατε και πολλα...δεν τα θυμαμαι ολα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...