Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

σε καταλαβαινω ειναι δυσκολο μπουμπουκακι αν δεν κοιμασαι,εγω οταν θηλαζα ξυπνουσε ανα μισαωρα κι ετρωγε ....

βρε τι φταιει,μηπως εχεις αλλαξει κατι στο προγραμμα του,μηπως κοιμαται πολυ μεσα στη μερα???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε καταλαβαινω ειναι δυσκολο μπουμπουκακι αν δεν κοιμασαι,εγω οταν θηλαζα ξυπνουσε ανα μισαωρα κι ετρωγε ....

βρε τι φταιει,μηπως εχεις αλλαξει κατι στο προγραμμα του,μηπως κοιμαται πολυ μεσα στη μερα???

μπα μια απο τα ιδια ειναι το προγραμμα του...οσο εχει δηλαδή γιατι απλα τον αφησα να το φτιαξει μονος του..

μεσα στην ημερα δεν κοιμαται πολυ θα ελεγα...

Ενδοεπικοινωνια εγω χρησιμοποιω διοτι φοβαμαι με τοσο κουραση και αυπνια φοβαμαι μηπως και δεν τον ακουσω το βραδυ!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

h poyki σαββατο βραδυ μας αναστατωσε.. γατζωθηκε πανω μου κ ολο το βραδυ σχεδον εκανε καιτ μακροσυρτα μαααα μαμαααα μααα μαμααα και δεν η8ελε ουτε γαλα οττε τπτ... ε σημερα το πρωι εσκασε και δευτερος δοντις ενω καλα καλα δνε εχει βγει ο ενας.. τα χρειαστηκα σας λεω

dZJip3.png

αχ μωρε το κοριτσακι μου υπεφερε...

εμας τιποτα ακομα,αν και γενικα τον τελευταιο καιρο ειναι λιγο μουρμουρης και βαζει και εντονα τα χερια στο στομα και μασαει με λυσσα τα δαχτυλα και οτι αλλο βρει μπροστα του

76IGp3.png

θηλαζουμε ακομα !ευελπιστω να το συνεχισω για 2-3 μηνες ακομη.

μαρα μου με γεια τα δοντακια!της βαζεις καμια φυτικη αλοιφη για να ανακουφιζει τα ουλα?

Holy Diver

κοριτσαρες μου εγω θα την κανω δεν την παλευω αλλο....

παω να γινω ενα με το στρωμα....

καλο βραδυ και φιλακια σε ολες και στα υπεροχα μπουτακια και πατουσακια των ζουζουνιων,μολις ξαναβρω ευκαιρεια θα ξαναμπω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...