Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλα ειναι ο μουργακος,μεγαλωνει και δεν θελει να κατσει πουθενα,θελει να τα πιανει ολα και ολη την ωρα φωναζει αααααααααααααααα,αααααααααααα πραγματικα δεν σταματαει λεπτο......

σιγουρα κατι παιζει,πως ξερεις οτι δεν ειναι απο τα δοντια....???

εγω θα σου προτινα αν ξυπναει παρ'τον λιγο αγκαλιτσα χαιδεψε τον να ηρεμησει και μετα ξαναβαλ'τον στην κουνια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια....

ριτα καλωσορισες..και περιμενουμε λεπτομερειες

μπουμπου και ο δικος μου μου τα κανει αυτα τελευταια και εγω δεν μπορω να καταλαβω τι θελει......αυριο θα παω στο παιδιατρο και θα τον ρωτησω

κι εσυ τα ιδιαααααα??

πωπω υπομονή!

καλα ειναι ο μουργακος,μεγαλωνει και δεν θελει να κατσει πουθενα,θελει να τα πιανει ολα και ολη την ωρα φωναζει αααααααααααααααα,αααααααααααα πραγματικα δεν σταματαει λεπτο......

σιγουρα κατι παιζει,πως ξερεις οτι δεν ειναι απο τα δοντια....???

εγω θα σου προτινα αν ξυπναει παρ'τον λιγο αγκαλιτσα χαιδεψε τον να ηρεμησει και μετα ξαναβαλ'τον στην κουνια

ετσι κανω κοριτσακι, απλα δεν πιανει παντα!!!

συνηθως γυρω στις 3 με 4 μας λεει και καλημερα και κανει πανικο για καμια ωρα και δεν ηρεμει με τιποτα μονο να σκαρφαλωνει θελει!

ειναι και τα δοντια σιγουρα αλλα δεν νομιζω να ειναι μονο αυτο!

πανε 2 μηνες πια με αυτο το θεμα του υπνου... τα εχω δει ολα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

happiness μου καλα ειναι η μικρη Καιρο εχω να σε δω.Σημερα ειχαμε και μηνογεννεθλια!!!

Μπουμπου μου , εγω λεω μηπως το γαλα ειναι αραιο και πλεον δεν τον χορταινει .Φοβαμαι και εγω μην μου το αλλαξει και δεν την χορταινει τα βραδια .

Εμενα η δικια μου ξεκινησε να τρωει φρουτοκρεμα με το που εσκασε μυτη το δευτερο δοντι αλλα ακριβως την ιδια περιπτωση της ξεκινησα να της βαζω μεσα τα μπισκοτα της νουτρισια .Δεν το δοκιμαζεις και εσυ? εκτος αν βγαζει νεα δοντια και τσουζουν τα ξυνα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εμενα που το εκανε αυτο ξυπνουσε αναμεσα στη νυχτα κατα τις 3 με 4 και μετα εκανε ενα 2ωρο να κοιμηθει...εγω τον καθησυχαζα στην αρχη και μετα τον αφηνα μονο του μεσα στην κουνια γιατι οσο ημουνα εκει εκανε γελια και τσαλιμακια...και εδω και καιρο σταματησα να τον ταιζω μεσα στη νυχτα,ωστε να καταλαβει οτι και να ξυπνησει δεν εχει φαι...καπως ετσι τα εκοψε τα νυχτοπερπατηματα

76IGp3.png

happiness μου καλα ειναι η μικρη Καιρο εχω να σε δω.Σημερα ειχαμε και μηνογεννεθλια!!!

Μπουμπου μου , εγω λεω μηπως το γαλα ειναι αραιο και πλεον δεν τον χορταινει .Φοβαμαι και εγω μην μου το αλλαξει και δεν την χορταινει τα βραδια .

Εμενα η δικια μου ξεκινησε να τρωει φρουτοκρεμα με το που εσκασε μυτη το δευτερο δοντι αλλα ακριβως την ιδια περιπτωση της ξεκινησα να της βαζω μεσα τα μπισκοτα της νουτρισια .Δεν το δοκιμαζεις και εσυ? εκτος αν βγαζει νεα δοντια και τσουζουν τα ξυνα .

ξερω γω ρε γαμωτο....ειαι δευτερης βρεφικης ηλικιας το γαλα και δεν εχει δειξει να μην χορταινει, αλλα θα το εξετασω κι αυτο!

την φρουτοκρεμα την τρωει ειδικα αμα εχει και αβοκαντο μεσα που του αρεσει...τις αλλες δεν γουσταρει, ρυζαλευρα, φαριν λακτε και τετοια...

γενικα εχει πολυ σκληρα ουλα και ειναι τουμπανο και ολο χερακι βαζει...

εμενα που το εκανε αυτο ξυπνουσε αναμεσα στη νυχτα κατα τις 3 με 4 και μετα εκανε ενα 2ωρο να κοιμηθει...εγω τον καθησυχαζα στην αρχη και μετα τον αφηνα μονο του μεσα στην κουνια γιατι οσο ημουνα εκει εκανε γελια και τσαλιμακια...και εδω και καιρο σταματησα να τον ταιζω μεσα στη νυχτα,ωστε να καταλαβει οτι και να ξυπνησει δεν εχει φαι...καπως ετσι τα εκοψε τα νυχτοπερπατηματα

βασικα και εγω δοκιμασα να μην του δωσω γαλα το βραδυ αλλα νερακι...απλα καποια στιγμη απλα θελει γαλα και χτυπιεται...Πειναει!

ειναι και μεγαλο μωρό ρε συ και δεν χορταινει σιγουρα με μια δοση...(240) για πολλες ωρες...βεβαια παραπανω δεν πινει!

Διαφημίσεις

να τη χαιρεσαι τη μπουμπου σου...

κοιτα εγω μεχρι χθες του εδινα μπανανα και μηλο,σημερα πρωτη μερα αχλαδι..αλλα σημερα ηταν και η μπανανα λιγο πιο ξινη...με το που του εβαλα την 1η κουταλια αρχισε να κλαιει..για τα μπισκοτα μου το ειπε και η μανα μου και λεω οτι αν αυριο μου κανει τα ιδια να το εφαρμοσω κι εγω....

αληθεια τι φρουτα δινεται ,εμας μας ειπε ο ντοκ αυτα τα 3 μεχρι τον 8ο αλλα βλακεια δεν ειναι αυτο???

ααα και φαιρυ μου το θεμα ειναι οτι εκλαιγε και στη κρεμα το απογευμα και τη φαγαμε με ενα σωρο παιχνιδια και τραγουδια...

ασε που αν την κανω πηχτη δεν την θελει καθολου...

και το ωραιοτερο ανοιγει το στομα σαν το πουλακι ισα -ισα ουτε το κουταλι δεν μπαινει καλα καλα και σκυβει και το κεφαλι κατω οποτε καταλαβαινετε τι γινετε..

76IGp3.png

Δοκιμασε τα πτιμπερ μπισκοτα και αν δεις οτι δεν γινεται τιποτα δωσε τα Νουτρισια

μπουμπουκακι κι εμενα τρωει 240,αλλα δεν το τρωει μονομιας...αφηνει περιπου 50-80 γρ το οποιο το ζεσταινω και το πινει σχεδον ολο μετα απο κανα 5 λεπτο..μηπως κι εσυ να το κανεις ετσι μπας και τρωει λιγο παραπανω?

παντως νομιζω ειναι φαη και θα περασει απλα μην το μαθαινεις κολπα,στυλ να τον παιρνεις στο κρεββατι σου και τετοια γιατι μετα θα το κανει συνηθεια

76IGp3.png

εγω ελεγα για τα μιραντα...θα δω αυριο,δεν θελω να τον μαθω με μπισκοτα μεσα και λεω αν το αποφυγω για αρχη...θα κανω πρωτα αλλες δοκιμες οπως να κανω αλλους συνδιασμους στα φρουτα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

το ακτινιδιο κ οι φραουλες εκτος το οτι ειναι οξυνα φρουτα επειδη εχουν σπορακια καλο ειναι να εισαγωνται μετα το ετος διοτι υπαρχει η περιπτωση αλλεργιων η εκζεματος.

τωρα για την ποσοτητα.

για αρχη βαζεις ενα μηλο.2-3 μερες μετα μισο μιλο μισο αχλαδι.οταν εισαγουμε μπανανα βαζουμε στην αρχη μισο μηλο μισο αχλαδι κ το 1/3 μπανανας κ σιγα σιγα τα βαζουμε κ τα 3 απο μισα.ο γιος μου 9 μηνων ετρωγε 1 μηλο 1 αχλαδι κ μιση μπανανα θυμαμαι.

Holy Diver

Οχι βρε τα μιραντα εχουν πολυ ζαχαρη .

Τα πτιμπερ δεν εχουν (ετσι λενε)

και να νουτρισια ετσι οπως τα δοκιμασα εγω , ειναι σαν να μην εχουν καθολου .

Ουτε εγω θελω να την μαθω με μπισκοτο αλλα μου ειπε η παιδιατρος οτι αν δεν φαει φρουτα θα πρεπει να της τα δινω με το ζορι .Ετσι λοιπον και εγω κανω τα παντα για να φαει γιατι ειναι αναντικαταστο.Εκτος αν της φτιαξω χυμο ροδι πορτοκαλι μανταρινη(το δοκιμασα και αυτο )

Σιγα σιγα θα τα κοβεις τα μπισκοτα εγω την αλλη βδομαδα θα βαλω μισο μεσα και μετα θα το κοψω τελειως.

μπουμπουκακι κι εμενα τρωει 240,αλλα δεν το τρωει μονομιας...αφηνει περιπου 50-80 γρ το οποιο το ζεσταινω και το πινει σχεδον ολο μετα απο κανα 5 λεπτο..μηπως κι εσυ να το κανεις ετσι μπας και τρωει λιγο παραπανω?

παντως νομιζω ειναι φαη και θα περασει απλα μην το μαθαινεις κολπα,στυλ να τον παιρνεις στο κρεββατι σου και τετοια γιατι μετα θα το κανει συνηθεια

μωρε χαπακι μου ας κοιμηθει σερι ΕΣΤΩ κι ενα τετραωρο και ας το κανει και συνηθεια...δεν φανταζεσαι ποσο διαλυμενη ειμαι και δεν εχω κανενα να μου τον κρατα να κοιμηθω εστω και λιγο!

μπουμπου το ακτινιδιο το εβαλες μονη σου ή σου το ειπε ο παιδιατρος?

οχι ακτινιδιο, αβοκαντο!

η παιδιατρος πιου την ρωτησα μου ειπε ναι οτι ειναι και πολυ θρεπτικο μαλιστα!

δεν δινω ποτε τιποτα πριν ρωτησω!

δημητρα εμεις ξεκινησαμε με μπανανα,την 3η μερα βαλαμε μισο μηλο και σημερα μισο αχλαδι...

βασικα νομιζω οτι τη ζημια μου την εκανε η μπανανα,γιατι δεν ηταν γλυκια και ξινιζε

φαιρυ δεν το ηξερα για τη ζαχαρη στα μιραντα οτι ειναι περισσοτερη

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...