Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

μπραβο Ροζακι...αντε να δουμε κι αλλες δημιουργιες!!

Σημερα φορεσα το heart drops,ηταν τελειο.

Εμεις θα σου στειλουμε κι αλλη παραγγελια εν συντομω χρονω!!

Η φωτο σου στο φεις ειναι τελειαααααα!!!Μπραβο που εφτασες στα κιλα σου.

Εγω πηρα φορα και μαζι με αυτα που επρεπε να παρω πηρα αλλα 8:confused:γαμωτο...το ειχα απωθημενο αλλα παρασυρθηκα και τσιμπησα μπολικα.

Κι ετσι απο Τριτη σοβαρη διαιτα γαιτι θελω στα βαφτισια της κορακλας μου να ειμαι στα κανονικα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία μου δεν πήρα χαμπάρι οτι άλλαξε η σελίδα και τώρα είδα την απάντηση σου

περιμένω να στεγνώσει η κόλλα που έβαλα στους ακροδέκτες και θα το ανεβάσω να το δεις.

ναι έφτασα στα κιλά μου αλλά νομίζω οτι κόπηκα στο πρόσωπο, όσο ήμουν γεμάτη είχα μια αφτατάδα τωρα νομίζω οτι πήρα μια 5ετία στο πρόσωπο.

Ελπίζω να στρώσει εν καιρό.

το κολιέ που λες το έβαλα και σε μαύρα κρύσταλλα γιατί το έφτιαξα για μια κοπέλα.

μου αρέσει και εμένα αλλά δεν κατάφερα να το φτιάξω και για μένα. βασικά δεν γίνεται να κάνω για μένα από όσα μου αρέσουν γιατί θα πρέπει να κάνω τα περισσότερα.

στην φωτό που είδες φοράω ένα ακόμη που έκανα τις προάλλες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Το ειδα...με τα κιτρινα τριανταφυλλακια δεν λες???

Υπεροχο κι αυτο!!!

Καλα αυτα τα βραχιολια με τις περλες...τα οποια τα θεωρω πασπαρτου κομματια...τα φοραω ακομη και με τις φορμες

ειναι υπεροχα ολα!!!

Ο Αντωνακης ειναι ενας λουκουμας!!!Οι σαλοπετες του πανε πολυ πολυ!!

τα βραχιόλια αυτά έχουν το λαστιχάκι και δεν πιέζουν καθόλου είναι άνετα και τα σχέδια τους είναι τέτοια που προσαρμόζονται στα ρούχα.

μόλις ανέβασα και το αλουμίνιο που σου έλεγα.

ο Αντωνέλος έχει γίνει ένα θηριάκι με πολλές έννοιες, γιαυτό φοράμε και σαλοπέτες που δεν πιέζουν την κοιλίτσα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

το ειδα και το σχολιασα κιολας!!!

Λοιπον εγω σημερα βγηκα και ψωνισα στην Πηνελοπη ρουχα για του χρονου.Βασικα κομματια,all time classic...

Να ειναι καλα το κοριτσακι μου...σχεδον 200 ευρω εφυγαν

(τα εβαλα σε 4 ατοκες ομως..χαχα)

Τα υπολοιπα τον Οκτωβρη απο Αγγλια με personal shopper!!

(οχι ομως απο την προηγουμενη κοπελα...αλλη καλυτερη)

Διαφημίσεις

καλά έκανες και εμείς κάνουμε μαζική αγορά, το next Αγγλίας έχει τέλεια ρούχα κυρίως για τα αγοράκια που στην Ελλάδα η ποικιλία δεν υπάρχει.

όλα όσα φοράει ο μικρός είναι από εκεί.

τι εννοείς καλύτερη ? ζητάει λιγότερα γιατι η συγκεκριμένη εμένα μου παίρνει 18 λίρες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εκανες κι αλλη παραγγελια απο τοτε η οχι???

αυξησε πολυ την αμοιβη της μολις ειδε οτι εχει ζητηση κι επισης εβαλε και ορους.

Δηλαδη πλεον οι μικρες παραγγελιες κατω των 300 λιρων επιβαρυνονταν πολυ λογω του ποσοστου της επι του ποσου των αγορων.

Ναι η αλλη κοπελα ειναι φιλη μου και θα εχει πιο μικρο ποσοστο αμοιβης στις παραγγελιες!!

Καλα τα νεξτ ειναι το κατι αλλο...εμεις εχουμε τονους νεξτ...ολα σχεδον απο εκει τα πηρα.Κι απο μαδερκερ εννοειται...

η τελευταία παραγγελία μου ήρθε μέσα στις γιορτές και την πλήρωσα 18 λίρες

το είδα που έλεγε κάτι κουλά στο site που έκανε αλλά η δική μου παραγγελία ήταν 150 λίρες και μου ζήτησε 18 για την ίδια.

το μόνο μου παράπονο είναι ότι λόγο αλλαγής collection δεν υπήρχε διαθεσιμότητα και τις έστειλα πολλά κομμάτια να μου πει τι υπάρχει για να διαλέξω. και εκείνη πήρε και αποφάσισε μόνης από αυτά που έστειλα και από αυτά που υπήρχαν. ενώ περιμένω να μου πει τι υπάρχει για να πω τι θέλω από αυτά μου στέλνει μήνυμα και μου λέει οκ έγινε η παραγγελία σου. και δεν ήξερα τι από όλα εκείνα έβαλε.

αλλά το θετικο ήταν οτι όλα ήταν καλά και το αρνητικό δεν υπήρχαν κομμάτια που ήθελα πάρρρα πολύ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Σωωωωωωπααααα.....μπα???Πως κι ετσι??Την ετσουξε τελικα που σταματησε ο πολυς κοσμος να ψωνιζει...

Γιατι στο σαιτ ελεγε οτι κατω απο 300 λιρες ζηταγε 30 λιρες αμοιβη...αν ειναι δυνατον δηλαδη.

η ουσια ειναι βεβαια οτι ωφεληθηκες Ροζακι...

Αλλα ετσι γινεται στο νεξτ ρε γαμωτο...αν δεν βιαστεις...παπαλα τα ρουχακια!!!

Σε αφηνω...παω να κλεισω τα ματια μου γιατι κατατις 5.30 θα ξυπνησουμε για μαμ!!!

Φιλια

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...