Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλε που ειστε ολες????

μονη μου ειμαι???

να ρωτησω τις ομορφες (τωρα που σας εχω δει ολες...!!!!!) μανουλες που εχουν μπεμπακια που τρωνε φαγακια!

βρηκα στα βιολογικα νιφαδες ριζιου... μπορω αυτο να το δωσω με γαλατακι σαν κρεμα??? και επιπλεον...αγορασα κλωναρια βανιλιας... μπορω να βαλω λιγο μεσα στην κρεμα για να παρει γευση?΄?????

Ελα καλε τζο-τζο!!!

Καλυτερα οχι!!Αν θες να δωσεις κατι σαν ρυζαλευρο με γαλατακι καλυτερα να παρεις ρυζακι καστανο να το αλεσεις,να το βρασεις για 10 λεπτα και μετα να βαζεις το γαλα σου!!!

Επισης ακομη καλο ειναι να μην βαζεις μπαχαρικα,αρωματικα οπως βανιλια,κανελλα κλπ.Ειναι ευαισθητο το στομαχακι σε αυτα.

Βρε jo-jo,αφου η μπουμπουκα ειναι μια χαρα στα κιλα της γιατι δεν κανεις τις κρεμουλες σκετες με νερακι???Αφου ουτως η αλλως θηλαζεις και παιρνει οτι χρειαζεται απο τους θηλασμους!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας εχασα!!! κατι δεν καταλαβα καλα!!!

εγω για καλο το εκανα να βαλω γαλα στην κρεμα!!!

ο γιατρος μου ειπε να της δωσω την γνωστη ριζαλευρο βανυλια...και δεν ηταν και πολυ ομιλητικος για να δωσω κατι αλλο οχι βιομηχανοποιημενο... οποτε προσπαθησα να σκεφτω να φτιαξω κατι μονη μου....

και σκεφτηκα τις νιφαδεσ ριζι και λιγο βανυλια....αλλα αφου μου ειπε οκ για κουακερ..ας της δωσω καλυτερα με δικο μου γαλα για να μην την ξενισει τελειως η καινουρια αγευστη κρεμα!! χαχαχαχα

στα κιλα της ειναι σουπερ..απλα ειπε ο ντοκ να δωσουμε κατι γλυκο για να περασει στο κουταλι...

αλλα τωρα ετσι οπως τα λετε και εσεις ..και οπως το ψαχνω κι εγω...καλυτερα να της δωσω την κλασικη βιομηχανοποιημενη κρεμα ριζαλευρο βανυλια...αφου για 1 αντε 2 βδομαδες θα ειναι...ισια για την μεταβαση.,...και μετα ξεκιναμε φρουτα και μετα ολα τα υπολοιπα!!

Διαφημίσεις

αλλα τωρα ετσι οπως τα λετε και εσεις ..και οπως το ψαχνω κι εγω...καλυτερα να της δωσω την κλασικη βιομηχανοποιημενη κρεμα ριζαλευρο βανυλια...αφου για 1 αντε 2 βδομαδες θα ειναι...ισια για την μεταβαση.,...και μετα ξεκιναμε φρουτα και μετα ολα τα υπολοιπα!!

τζοζτζοκα,μην μπερδευεσαι παιδι μου....Το κουακερ γινεται με γαλα βρε,ειναι απαραιτητο!!Απλα δεν γινεται ευκολα με μητρικο γιατι δεν πηζει αν δεν βρασει.

Εγω παντως δεν της εδωσα τιποτε βιομηχανοποιημενο(μονο το γαλα της)και δεν μετανιωνω στιγμη για την επιλογη μου.Αλλα καταλαβαινω και τις μαμαδες που δεν ακολουθουν αυτον τον τροπο διατροφης ειτε γιατι δεν ξερουν,ειτε γιατι δεν θελουν,ειτε γιατι δεν προλαβαινουν,ειτε για οποιονδηποτε αλλο λογο.

τζοζτζοκα,μην μπερδευεσαι παιδι μου....Το κουακερ γινεται με γαλα βρε,ειναι απαραιτητο!!Απλα δεν γινεται ευκολα με μητρικο γιατι δεν πηζει αν δεν βρασει.

Εγω παντως δεν της εδωσα τιποτε βιομηχανοποιημενο(μονο το γαλα της)και δεν μετανιωνω στιγμη για την επιλογη μου.Αλλα καταλαβαινω και τις μαμαδες που δεν ακολουθουν αυτον τον τροπο διατροφης ειτε γιατι δεν ξερουν,ειτε γιατι δεν θελουν,ειτε γιατι δεν προλαβαινουν,ειτε για οποιονδηποτε αλλο λογο.

θελω πολυ να μην της δωσω βιομηχαν.... αν υπαρχει συνταγη πολυ θα την ηθελα!!!!!!! εδω προλαβαινω να διατηρησω θηλασμο με δουλεια μαζι.... και στo internet δεν βρισκω τιποτα για ριζαλευρο.....

η μαρσυ εχει συνταγη για σπιτικο ρυζαλευρο!θα την κανω κ εγω οταν αρχισει η μπεμπα να τρωει σε εναμισι μηνα.

χαχα....νομιζεις σε εχω ξεχασει????ο,τι θελει η Δημητρα για το Νεφελακι!!!

Κι οχι μονο!!!

Καλα...ελπιζω να ζηλεψει κι ο Αλεξ και να θελει να τρωει το φαι της μπεμπας....να βρεις κι εσυ την ηρεμια σου!!!

μακαρι μαρσυ μου .ας τρωει κ ο αλεξ κ ας ειναι οτιδηποτε@τον εχω τωρα ολη μερα στο φαι!με την γαστρεντεριτιδα ειχε φτασει 10.600 την προηγουμενη δευτερα!κανονικα θα επρεπε να ηταν 15 κιλα (εχει υψος 99 εκ!) ηταν 12.5 κιλα κ μετα που αρρωστησε εχασε τα 2.

καθε μερα του δεινω φετα με ταχινι φετα με φυστικοβουτυρο φετα με κρεμα φουντουκιου μεχρι κ φαριν λακτε αρχισα μεχρι να παρει λιγο τα πανω του!!!απο βδομαδα αρχιζουμε κ μουρουνελαιο.πηρα κ μια σκονη με θερμιδες για παιδια ανω του ετους κ του τη βαζω στο γαλα.αυτο θα του το δεινω μεχρι να φτασει τα 13 κιλα.μετα θα το κοψω κ θα εχουμε μονο ολα τα αλλα.τι να κανω η μανα?

μαρσυ αν τον εβλεπες πως εγινε θα εκλαιγες στανταρ.τα κοκκαλα του εβγαιναν απο παντου!απο τα ποδια απο τα πλευρα απο τα γονατα απο το προσωπο!απο παντου!τωρα εχει παρει τα πανω του λιγο.πρεπει να εβαλε κανενα κιλο γιατι ειδα λιγο γεμισε στα μαγουλα.τη δευτερα θα τον ζυγισω!του δεινω κ χαλβα και ελαιολαδο 2 κουταλιες της σουπας την ημερα πινει αλλα για να μην αηδιασει του το αναμειγνυω σε ενα φλ ελληνικου με λιγο χυμο κ του λεω οτι ειναι σιροπι για να μη κανει βηχα:rolleyes:

Holy Diver

Δημητρουλα μου....σε καταλαβαινω απολυτα!!!

Εδω η Πηνελοπη δεν ετρωγε καλα λογω δοντιων κι ειχα στεναχωρηθει και νευριασει μαζι...που ειναι ενα μωρο καλοφαγο και με νορμαλ κιλα...

Οχι εσυ που βλεπεις τον Αλεξ να σουρωνει...το τσιλιβιθρακι!!!

Διαφημίσεις

τσιλιβιθρακι δε θα πεις τιποτα!ειναι ομως τοσο γλυκουλης(κουκουβα)και ψυχοπονιαρης!η τσουραπω(που λεει κ το παστακι) αν της δωσεις πχ κιντερ ουτε που θα σκασει για το αν δωσεις κ στον αδερφο της.ενω ο αλεξ μολις του δωσεις κατι το πρωτο που λεει ειναι ''που ειναι φαφελας?'' και μετα παει διπλα της κ της δινει κ απο το δικο του κ λεει ''ελα σες?σες φαφελα?'' το καλουλινο μου!

αλλα κ η αλλη ειναι καλη μωρε(ξανακουκουβα!) που ερχεται σε ασχετο χρονο κ μου λεει ''μαμα σαγαπαωωωωωωωωωωω'' αχχχχ:mrgreen:

Holy Diver

αχχχχχχχχχ...αγαπη μου!!!Μου θυμιζει τον αδελφο μου ρεεε!!!

Ετσι εκανε κι εκεινος....ερχοταν με χαιδευε κι ελεγε "ΩΩΩΩΩ μου"(δηλαδη Μαριγω μου),κι οταν μου εριχνε καμια ξυλια η μανα μου πηγαινε και της εδινε αυτος δυο κοφτες με το χερακι του...και στο δημοτικο οταν ετρωγε γαριδακια μου εδινε κι εγω η αθεοφοβη ανοιγα και τις 2 χουφτες(και δεν του εμενε τιποτε του καημενου)

Αλλα βλεπεις τον εμαθα να βαραει...γι αυτο πλεον οταν του εκοψε...αρχισα να τις τρωω κι εγω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι κάνετε κορίτσια μου , εγώ μόλις μαζεύτηκα στο σπίτι και είπα να μπω λίγο ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζω νέο κολιέ.

αυτή την φορά ετοιμάζω με αλουμίνιο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...