Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

hello girls,

καλα μου ειστε???

Ρε κοριτσια,τι βρωμοκαιρος!!!ριχνει καρεκλες σημερα απο το μεσημερι και μετα.Αντε,να βγαλεις το παιδι εξω:confused:

Η μικρη καλα ειναι,σημερα ευτυχως ενεργηθηκε μετα απο 2 μερες χωρις κακα..ε,βοηθησε λιγο και το χαμομηλακι με το γαλα..εχει μια μανια να πιανει και να κρατιεται απο τα μαλλια μου οταν την παιρνω αγκαλιτσα ψηλα...πολυ γελιο:D:Dκατα τα αλλα,εχω ξεπατωθει στις ιντερνετικες αγορες για την μπεμπα..εκανα εναν λογαριαμο απιστευτο,αλλα αν τα επαιρνα απο εδω θα πληρωνα τα διπλασια.

ακομη και το γαλα της απο Αγγλια το παρηγγειλα!!!

Ανυπομονω να ερθουν,ιδιως τα παιχνιδια και η κουνια της φισερ πραις..κανω σαν την τρελλη εγω,φανταζομαι θα αρεσουν και στο κοριτσι μου..αν εμοιασε στον αντρα μου δεν θα κατεβαινει απο εκει.:mrgreen::mrgreen:

και ρουχακια που θα χρειαστουμε για τον χειμωνα απο Σεπτεμβρη,εχω βρει μια ακρη και θα τα παραγγειλω απο Αγγλια μεσω μιας κοπελας που κανει αυτη τη δουλεια με πολυ μικρη αμοιβη.

πλεον ολα για το μικρουλι μας...δεν το περιμενα ποσο θα γουσταρα να της ψωνιζω κι ας μην παρω εγω τιποτε καινουργιο...αλλωστε η ντουλαπα τιγκα στο ρουχο ειναι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρσολαν μου να ξέρεις οτι είναι διαφορετικός ο ορός για την μυτούλα και τα μάτια γιατί είναι αποστειρωμένα ενώ το μπουκάλι όχι, αν θέλεις ρώτα ένα φαρμακοποιό να σου το επιβεβαιώσει. εγώ δεν το ήξερα και πήρα ένα μπουκάλι για την περιοχή των ματιών και μου είπε όχι δεν είναι αποστειρωμένα. αυτά που βγαίνουν σε μικρά για μύτη και μάτια ή ένα που κάνει και για τα δυο είναι καθαρά γιαυτή την χρήση. το μπουκάλι το έχω να κάνω τα ματάκια του γύρω γύρω όχι μέσα και το λαιμουδάκι του που δεν παίρνει αέρα και μένει το γάλα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μαρσολαν μου να ξέρεις οτι είναι διαφορετικός ο ορός για την μυτούλα και τα μάτια γιατί είναι αποστειρωμένα ενώ το μπουκάλι όχι, αν θέλεις ρώτα ένα φαρμακοποιό να σου το επιβεβαιώσει. εγώ δεν το ήξερα και πήρα ένα μπουκάλι για την περιοχή των ματιών και μου είπε όχι δεν είναι αποστειρωμένα. αυτά που βγαίνουν σε μικρά για μύτη και μάτια ή ένα που κάνει και για τα δυο είναι καθαρά γιαυτή την χρήση. το μπουκάλι το έχω να κάνω τα ματάκια του γύρω γύρω όχι μέσα και το λαιμουδάκι του που δεν παίρνει αέρα και μένει το γάλα.

κι εγω για εξωτερικα στα ματακια το χρησιμοποιω οχι για μεσα,αλλα για την μυτουλα η γιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα αφου το μπουκαλι δεν το ανοιγω,αλλα εχω την βελονα επανω.Το χτησιμοποιω και για το λαιμο της πραγματι,και φροντιζω να τον ενυδατωνω κιολας κι ευτυχως δεν μου εχει κανει ερεθισμο!!

όταν λες οτι πήρες και τα γάλατα του μωρού απο αγγλια δηλαδή πόσα πήρες και πόσο?

υπαρχει κάποιο site ?

εγώ σκέφτομαι να ψάξω το παρκοκρέβατο της κικο και ενδοεπικοινωνία

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

όταν λες οτι πήρες και τα γάλατα του μωρού απο αγγλια δηλαδή πόσα πήρες και πόσο?

υπαρχει κάποιο site ?

εγώ σκέφτομαι να ψάξω το παρκοκρέβατο της κικο και ενδοεπικοινωνία

λοιπον,ειναι το σαιτ britsuperstore.co.uk εχει το γαλα το aptamil των 900 γρμ κρατησου...9 λιρες..εδω το παιρνουμε 28.5 ευρω.Παρηγγειλα 10 κουτια-συνολικο κοστος με μεταφορικα περιπου 150 ευρω.Κερδος:130 ευρουλες.

οσο για ενδοεπικοινωνια παρηγγειλα απο amazon.co.uk το angelcare που ειναι monitor ηχου και κινησης,δηλαδη αν σταματησει η αναπνοη του παιδιου ή δεν καταλαβει κινηση για 10 δευτερολεπτα χτυπαει ηχος.το εχει 74 λιρες-πολυ οικονομικο.Για παρκοκρεββατο δεν εψαξα ακομη αλλα επειδη με ενδιαφερει θα ψαξω συντομα,αν θες στειλε μου πιο σε ενδιαφερει και σε ενημερωνω σχετικα

Διαφημίσεις

δεν ξέρω αν τελικά θα μείνουμε σε αυτό το γάλα οπότε δεν σκέφτομαι για παραγγελία αλλά για παρκοκρέβατο θελω της κικο αυτό

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=266&category_id=40&option=com_virtuemart&Itemid=131

εδώ είναι ακριβό δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το βρω σε καλύτερη τιμή

για ενδοεπικοινωνία μπορεί να δω στο ebay σε κανένα πλειστηριασμό

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

xapi μου,να σου πω κι εγω την γνωμη μου!!!

Εγω πηρα σαμπουαν-αφρολουτρο και κρεμα της Hydrovit απο το φαρμακειο.Ειναι απιστευτα,μοσχοβολανε απαλη μυρωδιτσα και εννοειται χωρις παραμπενς κλπ.Πολλες φορες μετα το μπανιο της της κανω μασαζακι και επαλειψη με απλο αγνο ελαιολαδο στην περιοχη...ειναι το καλυτερο!!!

βαμβακι χρησιμοποιω απλο-κανονικο και ορο εχω παρει ολοκληρο μπουκαλι απο το φαρμακειο,το εχω για να την καθαριζω απο τσισα ή το βραδυ.Μωρομαντηλα εχω αλλα χρησιμοποιω σπανιοτατα.Επισης εκτος απο τις μικρες αμπουλες ορου εχω παρει συριγγες,καρφωμενη η βελονα στο μεγαλο μπουκαλι ορου και ρουφαω ορο και μετα τσακ,στην μυτουλα.

ταλκ καλο ειναι να μην χρησιμοποιεις στο μπεμπε-ιδιως την σκονη.

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται κατι αλλο ενα μωρο!!!

κοριτσακι μου γιατι δεν κανει να χρησιμοποιω ταλκ στο μωρακι δεν το ηξερα αυτο???

76IGp3.png

δεν ξέρω αν τελικά θα μείνουμε σε αυτό το γάλα οπότε δεν σκέφτομαι για παραγγελία αλλά για παρκοκρέβατο θελω της κικο αυτό

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=266&category_id=40&option=com_virtuemart&Itemid=131

εδώ είναι ακριβό δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το βρω σε καλύτερη τιμή

για ενδοεπικοινωνία μπορεί να δω στο ebay σε κανένα πλειστηριασμό

κοιτα και στο bimbomarket,εκει μπορει να το βρεις πιο οικονομικο..

76IGp3.png

ρε συ μαρσολαν τώρα είδα την τιμή από που παίρνεις το απταμιλ τον 900 τόσο ακριβά ?

σήμερα το πήρα 23,3 από φαρμακείο.

πανακριβα ειναι αυτα τα γαλατα ,ειναι αληθεια οτι απο αγγλια τα βρισκεις στη μιση τιμη...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

πανακριβα ειναι αυτα τα γαλατα ,ειναι αληθεια οτι απο αγγλια τα βρισκεις στη μιση τιμη...

άσε μια περιουσία κοστίζουν τα άτιμα και να φανταστείς ότι το μεγάλο μου κρατάει μια εβδομάδα μόνο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

άσε μια περιουσία κοστίζουν τα άτιμα και να φανταστείς ότι το μεγάλο μου κρατάει μια εβδομάδα μόνο.

να ακομα ενας λογος που θελω να θηλασω,εκτος βεβαια οτι ειναι καλο για το μωρακι

76IGp3.png

ρε συ μαρσολαν τώρα είδα την τιμή από που παίρνεις το απταμιλ τον 900 τόσο ακριβά ?

σήμερα το πήρα 23,3 από φαρμακείο.

23,3 τα 800 γρμ,28,5 τα 900 γρμ!!!για κανε τσεκ στο κουτι και θα δεις!!κι εμενα μια εβδομαδα κραταει!!

travel cot το παρκοκρεββατο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...