Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλή μέραααααααααααααααααααα

Βλέπω είχατε ωραία θεματάκια προς συζήτησην εψές!

Τι κάνετε; εγώ ε΄χω να κάνω τις δουλειές του σπιτιού και εβαριέμαιν! γι αυτό είπα να μπω να δω ιντα κανετε κοπέλια!

Ο γουργούρης ψιλοκοιμάται...αλήθεια μήπως θυμάστε 5 μηνων πόσες ώρες κοιμόνταν τα μπεμπόνια σας;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

αχ και εγω....ουπς λαθος...οχι της ακμης...της ΠΑΡΑΚΜΗΣ....χαχαχαχα

μπουχαχαχα...εμεις ξαραχνιασαμε την λαστ γουικ..σε 5 μηνες 3 φορες,να τ'αφησω???:mrgreen:

παστακια (τι γευση? :mrgreen:),καλημερα!θες στο συνολο ωρε;ς ή σερι???????

είμαστε γεύση κούκις!χιχχιιχιχ

geonutr μου ότι ξέρεις με βολεύει...και επειδή βλέπω οτι είμαστε και κοντά στην ηλικία, να σερωτήσω με το φαγητό πως τα πάτε, γιατί τώρα θα ξεκινήσουμε φρουτάκια και σιγά σιγά και τα υπόλοιπα(όχι κρέμες γιατί είμαστε χοντρούληδες είπε η ντοκτορ!)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

κοιτα,η δικια μου ειναι νυχτοπουλι,τουτεστιν πριν τις 12κ 30 το βραδυ δε κοιμαται..το βραδυ ξυπναει συχνα καποιες φορες κ καποιες 1 φορα (κοιμομαστε μαζι)..τη μερα ξυπναει στις 11κ30 κ ξανακοιμαται γυρω στις 4 για 1-2 ωρες..πριν 1 μηνα ξυπναγε στις 10,ξανακοιμοταν 12κ 30,2,4,9 και μετα τον βραδυνο της υπνο..σε 1 μηνα τα εκοψε μαχαιρι!!οσο για το φαγητο,δε κατεχω πραμα,πινει μαμισιο γαλα μονο ακομα (ειμαστε κ μινιον,6700)..

κορίτσια δεν έχω παράπονο...κοιμάται 12.30 το βράδυ και ξυπνάει 08.30-09.00...μέσα στην ημέρα κοιμάται κανά 3άρι ώρες...απλά ενημερωτικά ρωτάω γιατί θέλω να δω πως μπορεί να διαμορφωθεί ο ύπνος του το μεσημέρι, για να μην κουράζεται και ο πάστας και εγώ....

Κατά τα άλλα, για το φαγητό θα μας πει και η ντόκτορ μωρέ...γιατι τώρα πίνουμε το λάλα μας....

Όσο για το άθλημα, εγώ το έχω πει...στην αρχή πολύ ξηρασία και πόνος, αλλά με επαναλλειπτικά "σετάκια":mrgreen::mrgreen::mrgreen: όταν 40ντίσαμε κι εμείς όλα πήγαν κατ'ευχήν...κορίτσια έτσι κι αλλιώς θέλει προσπάθεια το θέμα μετά από το παιδί...πρέπει κι εμείς να προσέχουμε για να έχουμε...απλά είμαστε ολίγον πτώματα τους 2-3 πρώτους μήνες, σεβαστό! αλλά και οι χάζμπεντς μωρά παιδιά είναι, πρέπει να τους προσέχουμε κι αυτούς και αυτοί με την σειρά τους θα μας προσέχουν....μήπως είμαι λάθος; δε νομίζω!....ε, και μην πολυ-χαϊδευομαστε, γινόμαστε μπιτσιζ όταν γεννάμε λόγω ορμονών....κάνουν υπομονή κι αυτοί μαζί μας...εγώ θυμάμαι όταν πρωτομπήκα εδώ, σκοτωμός με τον πάστα και μου λέγανε οι παλιές να κάνω υπομονή, οτι είναι φυσιολογικό....ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ...και είμαστε και πολύ αγαπημένοι σαν ζευγάρι...απλά ήταν φάση, λόγω παιδιού, ορμονων, αϋπνιας κτλ κτλ...

αυτά....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

γεια σας...γεια σας ....γεια σας!!!!!!!!!!

να μαστε και μεις:P

χθες βραδι γυρισαμε απο συμπρωτευουσα και σημερα καναμε βολτουλες με τον μικρο μας...πριγκιπακο!!!!!!

ειχε πολυ ομορφη μερα σημερις!!!

και στην Θεσσαλονικη δεν εχω παραπονο μια χαρα ηταν ο καιρος!!!

Συναντηθηκαμε και με την rose μας....και ηπιαμε τα καφεδακια μας!!!

ειναι πολυ καλο παιδι ...και η αδερφη της το ιδιο!!!οταν λεμε το ιδιο το εννουμε....σαν μια σταγονα νερο μοιαζουν τα κοριτσια μας λεμε!!!!!!!!!!!!!!

ο μπεμπης μας αυτη τη φορα μας πεθυμησε....ηταν πολυ στεναχωρημενο το μικρακι μας μεχρι που μας ειδε....αλλαξε χιλια χαμογελα!!!αρχιζουν και αντιλαμβανονται μωρε οι ψυχουλες....μεγαλωσανε τα παιδακια μας, κοριτσια!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλε που ειστε ολες????

μονη μου ειμαι???

να ρωτησω τις ομορφες (τωρα που σας εχω δει ολες...!!!!!) μανουλες που εχουν μπεμπακια που τρωνε φαγακια!

βρηκα στα βιολογικα νιφαδες ριζιου... μπορω αυτο να το δωσω με γαλατακι σαν κρεμα??? και επιπλεον...αγορασα κλωναρια βανιλιας... μπορω να βαλω λιγο μεσα στην κρεμα για να παρει γευση?΄?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...