Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

σκεφτομαι να το κονιορτοποιω στο πλεντερ και οταν ειναι η ωρα να το ετοιμασω να βαζω το γαλατακι και μεσα να ριχνω την σκονη.. δεν ξερω αν θα δουλεψει...

αν οχι θα το διαλυω με λιγο νερακι ζεστο...και θα συμπληρωνω γαλα....

Λοιπον,επειδη εγω αυτο κανω...παιρνω βιολογικες νιφαδες βρωμης(κουακερ) και τις κανω σκονη στο μπλεντερ αλλα εγω το βραζω με γαλα πληρες...θα σου ελεγα να το βραζεις με νερακι και μετα να συμπληρωνεις το γαλα σου.

Στο λεω γιατι η βρωμη για να φουσκωσει και να ειναι ευπεπτη απο τα μωρα θελει βρασιμο με γαλα,μονο μουλιασμα δεν θα καταφερεις πολλα.

Να φανταστεις εγω της φτιαχνω μειγμα απο ρυζι-βρωμη -κριθαρι,το κανω με νερο κι επειδη ειναι μεσα η βρωμη πηζει πολυ πιο αργα απο οτι σκετα τα αλλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ε .. καλο σας εκανε !!!!! εγω να δω ποτε....

οταν το αποφαισετε με το αγορι σου διαθετω το πουκοδωματιο για φιλοξενια της μοικανουσας...κουνια εχω τα παντα όλα έχω....ευπροσδεκτο το μοικανομωρο

dZJip3.png

Εμεις κοριτσια με το που σαραντησαμε του δωσαμε και καταλαβε ....καλα να μην σχολιασω τι εγινε στο Βελγιο :mrgreen:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

οταν το αποφαισετε με το αγορι σου διαθετω το πουκοδωματιο για φιλοξενια της μοικανουσας...κουνια εχω τα παντα όλα έχω....ευπροσδεκτο το μοικανομωρο

χαχαχαχαχα!!!!!!! κατεβα σε 15 λεπτακια... την εβαλα στο ταξι!

χαχαχαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...