Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οι δημιουργίες καλά κρατούν όπως βλέπεις

η φαντασία δεν στερεύει ποτέ

κατά τα άλλα όλα καλά ο Αντωνέλος τώρα αρχίζει και στρώνει στον ύπνο

τι ήταν και αυτό ρε παιδί μου

κι εμενα η Πηνελοπη καλουτσικα τα παει με το νανι...κοιμαται απο τις 23.30 το αργοτερο πλεον αλλα ρε γαμωτο εμενα με χαλαει που δεν εχει σταθερη ωρα να ξυπναει για γαλα.Αλλοτε 5.30 αλλοτε 6.30 και πολυυυυ σπανια στις 7.Ευτυχως ξυπναει μονο μια φορα.

Εκεινο το πραγμα 2 ημερες ηταν ζητημα των δοντιων και των παρελκομενων....

Φτου,φτου μακρυα!!!

leta εγώ έπαιρνα το light

μαρσολάν με το πρόγραμμα του φαγητού το πρωι εμείς σκατά

πολλές φορές το χάνει το γεύμα του γάλατος γιατί ξυπνάει 11 και πιο αργά καμιά φορά

οπότε πάμε φρούτο αυτές τις μέρες του δίνω γάλα αν ξυπνήσει τα ξημερώματα για να συμπληρωθούν τα 5,

συγνώμη για την αργοπορία μου αλλά πάω και έρχομαι γιατί ο Αντωνέλος είναι ξύπνιος τώρα πάω για την μπισκοτόκρεμα του

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

α ξέχασα να πω οτι έχασα 9 κιλά σε 3 μήνες

φυσιολογικός αριθμός τα 3 κιλά το μήνα για μένα γιατί είχα είδη μήνες που έκανα δίαιτα πριν , αλλά δίαιτα του κώλου οπότε ο οργανισμός είχε μια φυσιολογική πτώση

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

τι θυμηθηκα τωρα...οταν ημουν πεμπτη δημοτικου (πριν 79 χρονια θυμαμαι..) ημουν 1,41 υψος και 32 σχεδον κιλα..πηγαινα ρυθμικη κ μπαλετο..καθε λιγο κ λιγακι ζυγισμα σε ολες και στο μαθημα του μπαλετου εφαγα ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΕΣΣΣΣΣ πολλες ξυλιες στο κωλαρι που τις θυμαμαι ακομα...

πλακα,πλακα,οσες κοπελιτσες ξερω που ασχοληθηκαν σοβαρα με ρυθμικες κουλουπου περασαν απο καποιο ειδος διατροφικης διαταραχης (εμετους και σχετικα)..

ποτε δεν ειχα διατροφικη διαταραχη , παντα ομως ειχα το 'ψωνιο ' να ειμαι σφιχτη και λυγερη στο σωμα προσεχωντας την διατροφη .Χωρις να το θες μπαινεις σε αλλη κουλτουρα που πολλοι δεν καταλαβαινουν .

Γι αυτο εχω τρελαθει τωρα πουυ δεν γυμναζομαι γμτ μου!!

Εμενα η δικια μου μολις εκανε το μπανακι της και ηπιε το γαλατακι της .Δεν την βλεπω ομως να κοιμαται .

Αυριο θα παει καμια mall?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας!!!

μολος γυρισαμε απο εμβολια! η μπεμπα κοιμαται μετα απο το τοοοοσο πολυ κλαμα που εριξε... :cry::cry::cry:

λοιπον...οι μετρησεις μας...

8200 βαρος 67 υψος! στα 100 μωρα λεει ο γιατρός.. ειμαστε στα 3 μεγαλυτερα! οι μετρησεις σας εινια για 6.5 μηνων! ειμαστε ψηλα στην καμπυλη, αλλα δεν ειναι υπερβαρη...ειναι απλα μεγαλη....

κοριτσια και ,,,ΜΑΡΑ! το καταραμενο εμβολιο δεν ειχε τιποτα μεσα και ας ηταν της κακης παρτιδας... το κοιτουσε ο γιατρός ποση ωρα!

τα αλλα νεα ειναι οτι απο αυριο ξεκιναμε κρεμουλα!!!!!!!! τα πηρα με το γιατρό γιατι ενω τονν ρωτουσα επιμονα αν μπορω να αποφυγω τις γνωστες κρεμες ..για να μην μαθω το μωρο στη ζαχαρη(ειμαστε που ειμαστε τεραστιες...μην το χεσουμε τελειως με την ζαχαρη!) .... εκεινος εκανε τον κινεζο.. και μονο αν τον ρωτησα αν μπορω να της δωσω κουακερ μου ειπε οτι μπορω!.... δηλαδη δεν μπορουσε να το πει απο την αρχη να τελειωνουμε??????ελεος!

ετσι θα της δινω κουακερ με δικο μου γαλατακι!!!!!

αυτα τα νεα!

παω να σας διαβασω !

παμε για shopping therapy??? θα ξεκινησω το πρωι και θα ερθει να με παρει ο αντρας μου εισαι??

Διαφημίσεις

jo-jo μπραβο για το μπεμπακι σου.εμεις εχουμε το πρωτο εμβολιο 7/2

πριν καμια βδομασα η ζουζου μου ηταν 6040 και 65 εκ.πηρε μπολικο μποι επειδη κοιμαται ολη μερα μαλλον:mrgreen:

Holy Diver

ειμαι μορφη της τέχνης μουαχαχαχαχα

ηταν ωραια χρονια τα μπαλετικα.. απλά σταμάτησα γιατι δεν με ενδιέφερε επαγγελματικά και ουσιαστικά κρατουσα τη θεση μια ςκοπέλας που ισως να ηθελε να γινει χορευτρια ή καθηγήτρια.. εγώ το έκανα για την πνευματική μου γαλήνη.. ούτε καν για γυμναστική.. την απεχθάνομαι.. ασε που ηταν τραγικά δυσκολο με το ύψος μου να μαζευτώ.. μετά άρχισα τα τσιγαρα τα ποτα τα ξενύχτια και το Plus Soda οποτε ειπα... χεστε με

χαχαχαχα ρε μαρα θεα!!!!!!!!! ποια χρονια εισουν στο Plus Soda??? να δω αν σε πετυχα!!!! εμενα παλια εκει...ξερεις ...για να μην πηγαινοερχομαι!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχ

Καλα θηριο η δικια σου , και νομιζα οτι η δικια μου εχει ξεφυγει απο κιλα χαχαχαχα .Και εμενα ετσι με τις κρεμες , με ξεκινησε μονο με κρεμα βανιλια .Της ελεγα δεν τις θελω και μου ειχε πει με την να την ξεκινησω με φρουτο ? και οντως ουτε την βανιλια κρεμα δεν ετρωγε ηθελα να της δωσω και βιολογικη .

Σιγα σιγα μολις φατε γιαουρτακι θα την κοψεις .Εγω πλεον της δινω μια φορα στο τοσο κρεμα σαν επιβραβευση οταν ειναι καλη .:D

γεια σας!!!

ετσι θα της δινω κουακερ με δικο μου γαλατακι!!!!!

!

jo-jo,πως θα της το φτιαχνεις με δικο σου??Σε ρωταω γιατι σιγουρα το μητρικο δεν βραζεται και αν της το δινεις κρυο θα πρεπει να μουλιαζεις τα κουακερ σε ζεσταμενο μητρικο (στον θερμαντηρα) απο το πρωι για να πηζει!!!!

jo-jo,πως θα της το φτιαχνεις με δικο σου??Σε ρωταω γιατι σιγουρα το μητρικο δεν βραζεται και αν της το δινεις κρυο θα πρεπει να μουλιαζεις τα κουακερ σε ζεσταμενο μητρικο (στον θερμαντηρα) απο το πρωι για να πηζει!!!!

σκεφτομαι να το κονιορτοποιω στο πλεντερ και οταν ειναι η ωρα να το ετοιμασω να βαζω το γαλατακι και μεσα να ριχνω την σκονη.. δεν ξερω αν θα δουλεψει...

αν οχι θα το διαλυω με λιγο νερακι ζεστο...και θα συμπληρωνω γαλα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...