Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σαφώς με εξετάσεις και μάλιστα με πήραν ώς..εξαιρετική περίπτωση λόγω..κατασκευης χοχοχοχοχο...ψηλή και, τότε, αδύνατη αλλά χτισμένη

η ιδιωτική ήταν της κα τσουκαντά στην κολοκυνιθους λενορμαν... εκανε ρωσικο συστημα και ηταν πολύυυυυυυυυυυ γλυκειά... θυμάμαι μετά το μάθημα μας φιλουσε ΟΛΕΣ και πάντα μύριζε χαμομήλι το πρόσωπό της

dZJip3.png

Και εγω Ρωσικο εκανα (διαλυθηκα ) μεχρι πριν δυο χρονια , ημουν σ ε πουεντ και κανονικα παραστασεις .Φυσικα με τοσο δυσκολο συστημα το σωμα μου ακομα με ποναει .

Ελα ρε Μαρααααααα εισαι μορφη ρε συ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ειμαι μορφη της τέχνης μουαχαχαχαχα

ηταν ωραια χρονια τα μπαλετικα.. απλά σταμάτησα γιατι δεν με ενδιέφερε επαγγελματικά και ουσιαστικά κρατουσα τη θεση μια ςκοπέλας που ισως να ηθελε να γινει χορευτρια ή καθηγήτρια.. εγώ το έκανα για την πνευματική μου γαλήνη.. ούτε καν για γυμναστική.. την απεχθάνομαι.. ασε που ηταν τραγικά δυσκολο με το ύψος μου να μαζευτώ.. μετά άρχισα τα τσιγαρα τα ποτα τα ξενύχτια και το Plus Soda οποτε ειπα... χεστε με

dZJip3.png

Και εγω Ρωσικο εκανα (διαλυθηκα ) μεχρι πριν δυο χρονια , ημουν σ ε πουεντ και κανονικα παραστασεις .Φυσικα με τοσο δυσκολο συστημα το σωμα μου ακομα με ποναει .

Ελα ρε Μαρααααααα εισαι μορφη ρε συ

ταπεινή μου άποψη ειναι πως οποιος δεν εχει κάνει ρωσικο ΔΕΝ εχει κάνει μπαλέτο.. το γαλλικό ειναι ολο πιρουετάκια και αηδιούλες και το αγγλικό είναι για φλωράτζες.. στο ρωσικο δουλεύεις ΟΛΟ σου το σώμα ακόμη και για να αλλάξεις ποζισιον

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ταπεινή μου άποψη ειναι πως οποιος δεν εχει κάνει ρωσικο ΔΕΝ εχει κάνει μπαλέτο.. το γαλλικό ειναι ολο πιρουετάκια και αηδιούλες και το αγγλικό είναι για φλωράτζες.. στο ρωσικο δουλεύεις ΟΛΟ σου το σώμα ακόμη και για να αλλάξεις ποζισιον

helloooooooooooo!!!

το ιδιο λεει κι ο αντρας μου για το πιανο....μονο οι Ρωσιδες δασκαλες ειναι ολα τα λεφτα...αλλα τρομερη πειθαρχια...

Να καταλαβετε οταν ηταν 15 χρονων ερχοταν καθε Σαββατο Αθηνα(8 ωρες πηγαινελα χωρις γεφυρα τοτε),πηγαινε σε Ρωσιδα δασκαλα στην Αργυρουπολη κι οταν ηταν να δωσει τις ανωτατες εξετασεις του Ωδειου(διπλωμα ή πτυχιο δεν ξερω με ποια σειρα-τα εχει και τα δυο) του εβαλε να διαλεξει αναμεσα σε Σοπεν και Ραχμανινοφ τα πιο παλουκια και παρολο που αυτος διαλεξε Σοπεν αυτη ηθελε το ακομη πιο δυσκολο:rolleyes:Και ποτε δεν ηταν ευχαριστημενη...μονο στις εξετασεις λεει που ηταν τελειος και τον ακουγε δακρυσε....αυτη ηταν η μεγαλυτερη επιβραβευση!!!

Δεν τον αφηνε να παιζει αθληματα και καθε φορα του ελεγε να διαβαζει ολο και πιο πολυ(που οχι απλα ξεπατωνοταν....)

πωπω πιανο και μπαλετα....

εγω δεν ασχοληθηκα ποτε με αυτα ...απο μικρη επαιζα τεννις και αυτο μου αρεσε τιποτα αλλο...μετανιωσα που το σταματησα αλλα ποτε δεν ειναι αργα σωστα???

κοριτσια εχω προβλημα με τον μικρο....γκρινιαζει συνεχεια και δεν ξερω τι να τον κανω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ασε φαιρακι... στη σχολη μας ζυγιζαν κάθε μήνα και μετα στο φυτώριο της λυριοκης κάθε 15 μερες!

τι θυμηθηκα τωρα...οταν ημουν πεμπτη δημοτικου (πριν 79 χρονια θυμαμαι..) ημουν 1,41 υψος και 32 σχεδον κιλα..πηγαινα ρυθμικη κ μπαλετο..καθε λιγο κ λιγακι ζυγισμα σε ολες και στο μαθημα του μπαλετου εφαγα ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΕΣΣΣΣΣ πολλες ξυλιες στο κωλαρι που τις θυμαμαι ακομα...

πλακα,πλακα,οσες κοπελιτσες ξερω που ασχοληθηκαν σοβαρα με ρυθμικες κουλουπου περασαν απο καποιο ειδος διατροφικης διαταραχης (εμετους και σχετικα)..

Διαφημίσεις

rose σου εστειλα πμ....

marsolan??το ρυζαλευρο το κανεις εσυ με γαλα η με λαδι??και με ποσο λαδι???

γεια σου Λετα!!Το ρυζαλευρο το κανω με νερακι και μετα ριχνω 2 κουταλιες φρεσκο λαδακι(και συχνα πυκνα μια μεγαλη κουταλια γιουρτι γιατι αρχισε να μην το πολυτρωει σκετο)

Με γαλα κανονικο κανω την βρωμη!!

γεια σου Λετα!!Το ρυζαλευρο το κανω με νερακι και μετα ριχνω 2 κουταλιες φρεσκο λαδακι(και συχνα πυκνα μια μεγαλη κουταλια γιουρτι γιατι αρχισε να μην το πολυτρωει σκετο)

Με γαλα κανονικο κανω την βρωμη!!

ωραια.....επειδη θηλαζω δεν ηθελα να του βαλω σκονη γαλα.....

γιαουρτι ποτε ξεκινησες να δινεις???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ωραια.....επειδη θηλαζω δεν ηθελα να του βαλω σκονη γαλα.....

γιαουρτι ποτε ξεκινησες να δινεις???

δεν χρειαζεται Λετα μου.Σε παιδια που θηλαζουν αλλα και με ικανοποιητικο βαρος και φυσιολογικη σιτιση δεν χρειαζονται γαλα οι κρεμες!!!Με νερακι ειναι καλυτερες.

Γιαουρτι ξεκινησα στους 6.5 μηνες με μια κουταλια μεσα στο ρυζαλευρο.Μετα εφαγε ολοκληρο κεσεδακι 7 μηνων αλλα μαλλον επειδη την τσουζει στα ουλα τσιναει τωρα τελευται....κι ετσι το ξαναεβαλα μεσα στο ρυζαλευρο.

Πλεον της ανακατευω και ανθοτυρο και κατικι εκει μεσα!!

οι δημιουργίες καλά κρατούν όπως βλέπεις

η φαντασία δεν στερεύει ποτέ

κατά τα άλλα όλα καλά ο Αντωνέλος τώρα αρχίζει και στρώνει στον ύπνο

τι ήταν και αυτό ρε παιδί μου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...