Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κανετε κοριτσια μου????

ειχαμε μια συναντηση με τους κυπριους συναδελφους... και απο το ζορι να παρακολουθησω οσα λεγοντουσαν (προφορα..) τωρα εχω ενα κεφαλι καζανι./.. και μια μπεμπαρα που αρνειται να κοιμηθει!!!!

OYOYOY OYOY

Τι κανετε κοριτσαρες .Σημερα μαμα και κορη γυρνοβολαγαν και δεν μπηκα καθολου να δω τα νεα σας .Ειδα μονο το φορεμα και ναι μ αρεσει πολυυ Μαρα !!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

έλαμου ντε τι σόι πράγμα είναι και αυτό ?

αλλά από την άλλη λέω ωω θεε μου δεν λες καλά που δεν του έχει αδυναμία και να την είχα να μου τα πρήζει ? καλύτερα ετσι από μακρυά και ας μην μου δίνει τίποτα, το ίδιο απαντώ και εγώ αν έχει απαιτήσεις. που δεν τολμάει να πει κουβέντα γιατί ο άντρας μου την έχει στην μπούκα.

ο πεθερός μου θύμωσε που δεν έβαλα το όνομα του αλλά δεν είχε μούτρα να πει κουβέντα. θα τα άκουγε κανονικότατα

αχ κοριτσακι μου εχεις γλυτωσει πιστεψε με ,εγω που τους εχω στα ποδια μου,θελω δεν θελω τι να πω...καλυτερα αδιαφοροι ....

εγω εχω δεν εχω ορεξη πρεπει να βλεπω τα μουτρα τους κι αν πω και κουβεντα ο αντρας μου γινεται τουρκος

καλησπερα κοριτσακια!!!

76IGp3.png

ωραια.....

κοριτσια ποτε να αρχισω να κοιταω για την βαφτιση???εμεις θα τον βαφτισουμε 01/05

εμεις που βαπτιζουμε 6/3 ξεκινησα πριν λιγες μερες,αλλα θα ειναι πολυ λιτη βαπτιση

76IGp3.png

εγω ειχα βαζακια μονο για περιπτωση εξοδου,δε τα θεωρω οτι καλυτερο για καθημερινη βαση αλλα τα φρουτα αν τα αλεσεις κ περασουν 1-2 ωρες μετα γινονται μπιαχ κ χανουν κ τα συστατικα.οποτε 2-3 φορες το μηναπου θα τυχαινε να ειμαι εξω κ ηταν η ωρα που επρεπε να φανε ειχα βαζακι

Holy Diver

εγω επαιρνα απο τα βιολογικα βαζακια που ειναι πιο υγειηνα σε σχεση με τα αλλα.ειχα 3-4 βαζακια σπιτι για τετοιες ωρες κ κουβαλουσα ενα παντα μαζι οταν επρεπε να λειψω αρκετα

Holy Diver

Διαφημίσεις

κι εγω κατι τετοιο σκεφτηκα,αλλα μετα φοβαμαι μην του αρεσει καλυτερα αυτο και σταματησει να τρωει τα φρουτα

βεβαια θα αποφευγω να ειμαι εξω εκεινη την ωρα

τι κανουν τα μικρουλια ,ξεκρυωσατε?

76IGp3.png

πηρα και εγω βιολογικα βαζακια αλλα δεν της αρεσαν .

Σημερα χαρηκα γιατι επιτελους εφαγε ολη την φρουτοκρεμα της αλλα της εβαλα τα μπισκοτα της Νεστλε(να σαι καλα μαρα γιατι απο σενα τα ειδα).

Εγω εβαλα στην εγκυμοσυνη μονο 5 κιλα και αυτο γιατι δεν μπορουσα να σηκωθω να φαω και να τσιμπολογησω .Μου τα φερναν ολα στο κρεβατι .

Τωρα εχω παρει κατι κιλακια και κοιταω τα βραδια να φαω κανα γιαουρτι ή κανα τοστ .Πιο πολυ θελω γυμναστικη ημουν και παντα γυμνασμενη και τωρα μου λειπει γμτ

καλα εγώ δεν εχω θεληση.. αλλά εχω ισχυρό κίνητρο! ενα φορεμα που 8ελω να βαλω οποσδηποτε στη βαφτιση μουαχαχαχαχαχ

Θα μας πεις πως ειναι ???

οχι έτσι ήταν από την αρχή, πάντα είχε ιδιαίτερη αδυναμια στην κόρη

με την βανιλίτσα περάσαμε σούπερ τα είπαμε ώρες με το καφεδάκι μας στην παραλία. είχε σούπερ καιρό ευτυχώς.

βγαλατε φωτος???

χάπι εγώ κάνω το άλλο, αντιστρέφω τα γεύματα

δηλαδή του δίνω γάλα ή μπισκοτόκρεμα εκείνη την ώρα και όταν είμαι σπίτι και είναι ώρα φαγητού τότε του δίνω τα φρούτα. πχ προχθές ήμουν έξω την ώρα που έπρεπε να φάει τα φρούτα. του έδωσα την μπισκοτόκρεμα και το απόγευμα που είναι η ώρα της μπισκοτόκρεμας του έδωσα τα φρούτα. εσύ μπορείς να το κάνεις με ότι γευμα θέλεις. με γάλα δηλαδή ή ρυζάλευρο που είναι εύκολο να το ετοιμάσεις επιτόπου.

λέτα αν θέλεις σου στέλνω την διατροφή που έκανα. αυτή άλλαζε ανά εβδομάδα. έχω κρατημένα νομίζω μερικά εβδομαδιαία προγράμματα.

μάραααα πολύ μου άρεσε αυτό που είπες για τον Αντωνέλο χιχι μήπως να τον βαφτίσω ξανά ???

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...