Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ναι θα παω εκει στην φραγκων....αλλα λεω να παω μαρτιο...καλα δεν ειναι???

smouts εχουμε μεγαλο σοι και θα βγουνε αρκετοι μπορει να κοψουμε παλι

rose απο μακρια και αγαπημενοι αυτο ειναι οτι καλυτερο...

ε ναι καλε να εχουν βγει και τα καλοκαιρινά μοντελάκια.. με τη νονα εχετε τα ιδια γουστα ή 8α πεσει ξύλο? :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μάρα άσε εγώ έχασα πολλά κιλά και ξέρω

αλλά έκανα διατροφή και δεν πείνασα σχεδόν καθόλου

είχα θέληση απίστευτη να τα χάσω και αυτό βοηθούσε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

επίσης λετάκι μια πολύ καλή λυση για ωραία ρουχαλάκια που θα κάνουν και την λεζάντα τους, χωρίς να ειναι υπερβολικά ακριβά, δεν ειναι αποκλεισιτκά βαφτισιτικά και άρα δεν εχουν το κλασικό στυλ ειναι και το www.childrensalon.co.uk.. τσεκαρε το και θαύμασε

dZJip3.png

καλα εγώ δεν εχω θεληση.. αλλά εχω ισχυρό κίνητρο! ενα φορεμα που 8ελω να βαλω οποσδηποτε στη βαφτιση μουαχαχαχαχαχ

dZJip3.png

ααα ξεκινησα διαιτα σας το ειπα?? τρελα γλεντια και πολυ πεινα! μετα τα βαφτισια της πουκις τον ιουνιο 8α πεσω με τα μουτρα στο Junk food να ισιώσω

mμμμμμμμμμμμμ,διαιτα διαβασααααααααα............:mrgreen:

Διαφημίσεις

ε ναι καλε να εχουν βγει και τα καλοκαιρινά μοντελάκια.. με τη νονα εχετε τα ιδια γουστα ή 8α πεσει ξύλο? :P

εχουμε ευτυχως τα ιδια γουστα και δεν θελουμε να παρουμε κουστουμακι και τετοια στο μικρο πιο απλα πραγματα

βρε rose δεν μας στελνεις την διαιτα σου????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

αχχααχαχα ρε καλώς την geo.. εγω κανω την διαιτα που εκανε ο αντρας μετά τον γάμο που τσιμπησε 15 κιλα κ εγινε μπουλης... και παράλληλα παιρνω και τα XS XPress Μου τα αγαπημενα μου χαπάκια για πιο μπουστάρισμα

dZJip3.png

παντως κοριτσια,εμεις δεν καναμε βαφτιση με τραπεζωματα και τα συναφη κ λογω χρηματικης στενοτητας και γιατι οι γονεις εκατερωθεν σφαζονται...επικεντρωσαμε κυριως στο μυστηριο κ ενα γλυκακι μετα,εφτιαξα τις μπο μπο και τα προσκλητηρια μονη μου και βιντεο και φωτο τραβαγε ο μικρος αδερφος του αντρα μου..εμενα θα λεει η κορη μου,βαλε ρε μανα το διβιδι να δω τη βαφτιση και θα της δειχνω θαλασσοταραχη (σταθεροτητα του χεριου βλεπετε..)χαχχα,τι να κανουμε,οτι μπορει ο καθεις:rolleyes:

εχουμε ευτυχως τα ιδια γουστα και δεν θελουμε να παρουμε κουστουμακι και τετοια στο μικρο πιο απλα πραγματα

βρε rose δεν μας στελνεις την διαιτα σου????

παλι καλα λετα γιατι εγω με την δευτερη κουμπαρα μου παραλιγο να παιξουμε ξυλο.. οταν βαφτισα το κοριτσακι της, ηθελε να ντυσει το παιδι..μπουμπουνιερα.. ξερεις φουρά και τέτοια κ οταν της έδειξα τι εχω στο μυαλό μου τσινισε.. τελικά την εντυσα όπως ήθελα και στο τραπέζι της βαφτισης καναμε αλλαγη λουκ με φορεμα με φουρο να της φυγει η κάψα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

κοιτα,απλα να ξερεις οτι καθε φορα που παχαινουμε κ μετα κανουμε διαιτα,αν ξαναπαχυνουμε θα παρουμε λιιιιιγο παραπανω απο οτι την τελευταια φορα και αν ξαναδυνατισουμε θα μπορουμε να φτασουμε σε κιλα μεχρι λιιιιγο παραπανω απο οτι την προηγουμενη φορα.κοινως,ξεχειλωνουμε τα κυτταρα μας.

δεχομαι τηλεφωνα για ραντεβου χιχιχιχιχιχι

πλακιτσα

παντως κοριτσια,εμεις δεν καναμε βαφτιση με τραπεζωματα και τα συναφη κ λογω χρηματικης στενοτητας και γιατι οι γονεις εκατερωθεν σφαζονται...επικεντρωσαμε κυριως στο μυστηριο κ ενα γλυκακι μετα,εφτιαξα τις μπο μπο και τα προσκλητηρια μονη μου και βιντεο και φωτο τραβαγε ο μικρος αδερφος του αντρα μου..εμενα θα λεει η κορη μου,βαλε ρε μανα το διβιδι να δω τη βαφτιση και θα της δειχνω θαλασσοταραχη (σταθεροτητα του χεριου βλεπετε..)χαχχα,τι να κανουμε,οτι μπορει ο καθεις:rolleyes:

μην αγχωνεσαι βρε κουτο.. 8α εκτιμησει τον καλτ ελληνικό κινηματογράφο το παιδί ;)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...