Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

έλαμου ντε τι σόι πράγμα είναι και αυτό ?

αλλά από την άλλη λέω ωω θεε μου δεν λες καλά που δεν του έχει αδυναμία και να την είχα να μου τα πρήζει ? καλύτερα ετσι από μακρυά και ας μην μου δίνει τίποτα, το ίδιο απαντώ και εγώ αν έχει απαιτήσεις. που δεν τολμάει να πει κουβέντα γιατί ο άντρας μου την έχει στην μπούκα.

ο πεθερός μου θύμωσε που δεν έβαλα το όνομα του αλλά δεν είχε μούτρα να πει κουβέντα. θα τα άκουγε κανονικότατα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έλαμου ντε τι σόι πράγμα είναι και αυτό ?

αλλά από την άλλη λέω ωω θεε μου δεν λες καλά που δεν του έχει αδυναμία και να την είχα να μου τα πρήζει ? καλύτερα ετσι από μακρυά και ας μην μου δίνει τίποτα, το ίδιο απαντώ και εγώ αν έχει απαιτήσεις. που δεν τολμάει να πει κουβέντα γιατί ο άντρας μου την έχει στην μπούκα.

ο πεθερός μου θύμωσε που δεν έβαλα το όνομα του αλλά δεν είχε μούτρα να πει κουβέντα. θα τα άκουγε κανονικότατα

για αυτο δεν ερχονται να δουν τον μικρο???επειδη δεν πηρε το ονομα???

α καλα....γιατι δεν ειναι εγγονος τους αυτος?????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

rose θυμωσε με κατι η πεθερα σου και φερεται ετσι???

πως περασατε με την βανιλιτσα????

οχι έτσι ήταν από την αρχή, πάντα είχε ιδιαίτερη αδυναμια στην κόρη

με την βανιλίτσα περάσαμε σούπερ τα είπαμε ώρες με το καφεδάκι μας στην παραλία. είχε σούπερ καιρό ευτυχώς.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω παλι οταν με ρωτανε παο το σπι της γιατι 8α δώσω και τα δυο ονοματα στην πουκι απανταω πολύ απλά "διοτι δεν εννοώ να ΜΗΝ παρει η μικρη το όνομα της μανας μου που ειναι ουσιασιτκά η μάνα της τόσους μηνες"... και το πιανουν το υπονοούμενο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ωραια.....

κοριτσια ποτε να αρχισω να κοιταω για την βαφτιση???εμεις θα τον βαφτισουμε 01/05

εξαρταται τι 8ελεις να κανεις λετακι μου... αν 8ελεις τραπεζωμα με πολύ κόσμο και τα συναφή,, ξεκινα και ψάξου.. αν πάλι δνε κανεις κάτι τέτοιο και προσεφερεις πχ ενα γλυκακι μετα την βαπτιση εχεις καιρό ακόμη

dZJip3.png

ξέρεις πόσες φορές τα έχει πει ο άντρας μου

αμέτρητες φορές , όποτε παίρνει ή έρχεται σπάνια φυσικά της τα χώνει χοντρά

αλλά τι αλλάζει τίποτα τα κεφάλια δεν αλλάζουν

τα αλεξίπτωτα όπως και τα μυαλά δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά.

όταν εσύ νομίζεις ότι δεν σφάλεις ποτέ και ότι το παιδί σου έχει μόνο απαιτήσεις και όχι δικαιώματα τι να πεις.

η ειρωνεία είναι ότι στην κόρη είναι άλλος άνθρωπος τα παιδιά της τα βλέπει και λιώνει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εξαρταται τι 8ελεις να κανεις λετακι μου... αν 8ελεις τραπεζωμα με πολύ κόσμο και τα συναφή,, ξεκινα και ψάξου.. αν πάλι δνε κανεις κάτι τέτοιο και προσεφερεις πχ ενα γλυκακι μετα την βαπτιση εχεις καιρό ακόμη

θα κανω τραπεζι....εκκλησια εκλεισα

δεν ξερω ποσα ατομα να καλεσω...λεω μονο τους πολυ στενους συγγενεις και τους καλους μας φιλους

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

θα κανω τραπεζι....εκκλησια εκλεισα

δεν ξερω ποσα ατομα να καλεσω...λεω μονο τους πολυ στενους συγγενεις και τους καλους μας φιλους

παρε προσφορές και δες ποσα άτομα σασ παιρνει να καλέσετε.. και μετά κάνεις τα κουμάντα σου

dZJip3.png

ναι μάρα αυτό λέω και κάνω τον σταυρό μου λένε γιατί αλλιώς θα είχαμε παρατράγουδα κάθε μέρα

είμαι και εγώ μαλ...κας δεν πολύ μιλάω και θα έσκαγα

λέτα για τα βαφτιστικά σου είπα πάνε ρίξε μια ματιά στις βιοτεχνίες έχουν καλές τιμές

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι μάρα αυτό λέω και κάνω τον σταυρό μου λένε γιατί αλλιώς θα είχαμε παρατράγουδα κάθε μέρα

είμαι και εγώ μαλ...κας δεν πολύ μιλάω και θα έσκαγα

λέτα για τα βαφτιστικά σου είπα πάνε ρίξε μια ματιά στις βιοτεχνίες έχουν καλές τιμές

ναι θα παω εκει στην φραγκων....αλλα λεω να παω μαρτιο...καλα δεν ειναι???

smouts εχουμε μεγαλο σοι και θα βγουνε αρκετοι μπορει να κοψουμε παλι

rose απο μακρια και αγαπημενοι αυτο ειναι οτι καλυτερο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...