Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

μωρε κ εμεις για κατι λιτο κ απεριτο λεγαμε αλλα φευ.. ετσι την πατησαμε και στον πολιτικο..ειπαμε αρχικα να ειμαστε εμεις κ εμεις κ οχι τραπεζια και μπομπο..μετα μας προέκυψαν τα αδερφια απο τα σογια.. μετα η μιρλα της πε8ερας οτι μια φορα παντρευει το παιδι της να το γλεντησομεν.. ε τελικα κ νυφικο πηρα και μπομπο εκανα και 150 ατομα μαζευτηκαμε στο δημαρχειο και στο μαγαζι μετα.. και τωρα με την βαφτιση αρχικα ιεπαμε μονο εμεις και φιλοι μας με παιδακια για το φαν.. ε τελικα αρχισαν κ μαζευονται οι υποχρεωσεις.. προτος παρον επειδη δοξα τον θεο μας παιρνει, δεν εχουμε κανει.. εκκαθαριστικες κινησεις.. ειπαμε οπως στους γονεις, στην πε8ερα μου βασικα οτι 8α ορισουμε ενα πλαφον καλεσμενων απο κα8ε μερια και οποια εξτρα ατομα 8ελει μετα ο κα8ενας.. ας τα πληρωσει...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά οι γονείς έχουν τη λογική τους και σύμφωνα με αυτή έχουν ένα δίκιο

αλλά την τελική γνώμη την έχει το ζευγάρι, γενικά μάρα μου μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά αν είσαι χαλαρή. και τα απρόοπτα στο πρόγραμμα είναι .ζήσε την στιγμή και να δεις που θα σου μείνει καλή ανάμνηση.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοιτα ροζουλα επειδη ειμαι κ ισοπεδωτικός άνθρωπος και παραφορος χαρακτηρ αν η πε8ερα με φτασει στα ορια μου ΠΟΛΥ απλά θα γινουνμε κώλος και 8α βαφτισω το παιδάκι μου σε ξωκλήσι στην ικαρία, εγώ ο άντρας μου οι νονές το πουκόνι και ο σκυλος μας...

dZJip3.png

εγω το εχω ξαναπει

ο γαμος ειναι και θεμα των γονιων μας

η βαπτιση ειναι μονο δικο μας

εκτος και αν πληρωνουν οι γονεις μας και τη βαπτιση, οποτε καποιος λογος τους πεφτει αναγκαστικα

4Rnfp3.png

κοιτα σμουτς εμενα η μανα μου ηταν απολυτη: 8α σου δωσω κάποια χρήματα και καντα ο,τι καταλαβαινεις.. αλλά ΔΕΝ παιζει να παρω λεφτα απο τη μανα μου απο την στιγμή που το πε8εριδιο σφυράει κλέφτικα και το μονο που ξέρει ειναι να βρισει το πασοκ για την..οικονομική κατασταση και να λεει πως δνε γινεται να μην καλεστει στο γάμο η 8ειτσα καραγιωργενα με τον 80χρονο αντρα της... οποτε.. οτι μπορουμε εγώ και ο συζυγος μονοι μας.. ΄΄οπως και στον γάμο. οταν ειδα οτι το πε8εριδιο σφυραγε κλεφτικα.. σολο καριέρα τα πάντα όλα.. ε δεν θα βγαλω και τη μανα μου στο κλαρί ας πουμε για να πληρώνει τα κερατιάτικα της αλληνής...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

φυσικά θα συμφωνήσω απόλυτα Μάρα

την ιδέα για την Ικαρία την φλερτάριζα πολύ εκείνο το διάστημα αλλά άντε να μην αρχίσω με τα δικά μου γιατί ξεφεύγουμε από το θέμα μας

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

και επειδη τα ιυμηθηκα τώρα κ κρανιώνομαι... στον γαμο δεν εβαλε το χερι στην γαμωτσεπη ουτε για μια γλαδιόλα.. το νυφικό το κανόνισα εγώ, που υποτι8ετε οτι το παιρνει η πε8ερα, μπομπο κανονισα εγώ, βερες μόνοι μας, το κοστουμι ο αντρας μου μονος του, το τραπεζι το πληρωσαμε μονοι μας, τα ηλεκτρικά η μανα μου, τα φωτιστικά η αδερφή μου, τα επιπλα το αφεντικό μου, και εσκασα κιολας μυτη στο νεο μας σπιτι με 7 φορτηγά πράγματα (ειμαι κ πορικισμενο κοριτσι μουαχχαχαχαχ) απο λευκα ειδη μεχρι κρυσταλλα και τζιβιτζελέκια.. κ εκεινη σε ολο το γλεντι του γάμου μου εκανε την υπευθυνη υποδοχής και παπαριες τούμπανα

dZJip3.png

ελατε λά8ος έκανα.. πήρε και τις κουρτίνες του σπιτιου μας.. τις παραγγειλε σε εναν χαλβα ο ποιος μετρησε λά8ος τις παοστασεις και 2 μερες πριν το γάμο ανακαλυψα οτι ηταν..8εοκοντες.. εως τη μεση της τζαμαρίας και έτρεχα να βρω κουρτίνες...και τις οποιες πληρωσα εγω αυτή τη φορά

dZJip3.png

Διαφημίσεις

χαχα μάρα άσε να μην αρχίσουμε με τα των πεθερών γιατί θα μας πάρει το ξημέρωμα

δεν ξερω ρε ροζουλα..μπορει να ειμαι κ εγω λά8ος και τελικά όσο..ανοιχτομυαλη να ειμαι σε καποια πράγματα σε καποια άλλα ειναι παραδοσιακιά.. να παντρεύετε εμενα το παιδι μου πχ και να μην τα κάνω όλα όπα?

dZJip3.png

για να τα κάνει όλα στην κόρη και στον γιο χεσμεντέν ?

να πληρώνει τα πάντα για τα εγγόνια από την κόρη και του γιου να δώσει μόνο 100ευρώ?

το μωρό έχουν να το δουν από την βάφτιση του δηλαδή από τον Οκτώβριο.

είναι μάνα αυτή ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ρε ροζουλα οντως το θεμα σου μου κανει εντυπωση γιατι ΥΠΟΤΙ8ετε οτι εμεις οι γυναικες ειμαστε πιο δεμενες με τα αγορια μας... δλδ συμφωνα με τα.. πατροπαράδοτα η πε8ερα σου επρεπε απλά να λιώνει στη σκέψη οτι ο κανακαρης εκανε εγγονακι

dZJip3.png

hello girls.....

εγω μολις τελειωσα το σιδερο και μπηκα να δω τι κανετε....

μαρα πολυ ωραιο και το μενου και τα πραγματακια που θες να παρεις για την βαφτιση.....και ξοδεψε οσα θελεις και μην υπολογιζεις κανενα.....

πιασατε θεμα για πεθερες???

εμενα ευτυχως τα κανανε ολα απο μισα...δεν εχω παραπονο απο κανενα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

για να τα κάνει όλα στην κόρη και στον γιο χεσμεντέν ?

να πληρώνει τα πάντα για τα εγγόνια από την κόρη και του γιου να δώσει μόνο 100ευρώ?

το μωρό έχουν να το δουν από την βάφτιση του δηλαδή από τον Οκτώβριο.

είναι μάνα αυτή ?

rose θυμωσε με κατι η πεθερα σου και φερεται ετσι???

πως περασατε με την βανιλιτσα????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...