Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

λοιπόν για βαμβάκι υπάρχει σαν αυτά που ξεβαφόμαστε αλλά πιο μαλακά εγώ τα πήρα από την chicco και μου χρειάζονται σου είπα γιατί.

η μπατονέτα είναι καλή για μικρή επιφάνεια, εγώ θέλω να καθαρίσω όλο το ματάκι γύρω γύρω και φαντάσου να το έκανα με μπατονέτα. άσε που δεν κάθεται.

εγώ παίρνω για τα ρούχα το προδερμ είναι σούπερ και όχι μαλακτικό.

τον ομφαλό έβαζα μετά το μπανάκι μια σταγόνα μπεταντίν χωρίς γάζα αν και είχα πάρει δεν μου χρειάστηκαν. καλύτερα σκέτο. να αναπνέει κιόλας και έπεσε γρήγορα μέσα στην πρώτη εβδομάδα που ήρθα στο σπίτι.

και δεν με ζάλισες καθόλου.

όσο για κρέμα εγώ έχω μια στρόγγυλη γκρί που μου έδωσαν δείγμα και κρατάει αρκετα. αλλά όποια και να βάλεις το ίδιο είναι μόνο αν έχει το μωράκι κάποια ιδιαιτερότητα ή αλλεργία σε κάποια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν βλέπω καλά αυτά εχω για τα ματάκια του είναι από βαμβάκι

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=641&category_id=28&option=com_virtuemart&Itemid=149

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

λοιπόν για βαμβάκι υπάρχει σαν αυτά που ξεβαφόμαστε αλλά πιο μαλακά εγώ τα πήρα από την chicco και μου χρειάζονται σου είπα γιατί.

η μπατονέτα είναι καλή για μικρή επιφάνεια, εγώ θέλω να καθαρίσω όλο το ματάκι γύρω γύρω και φαντάσου να το έκανα με μπατονέτα. άσε που δεν κάθεται.

εγώ παίρνω για τα ρούχα το προδερμ είναι σούπερ και όχι μαλακτικό.

τον ομφαλό έβαζα μετά το μπανάκι μια σταγόνα μπεταντίν χωρίς γάζα αν και είχα πάρει δεν μου χρειάστηκαν. καλύτερα σκέτο. να αναπνέει κιόλας και έπεσε γρήγορα μέσα στην πρώτη εβδομάδα που ήρθα στο σπίτι.

και δεν με ζάλισες καθόλου.

όσο για κρέμα εγώ έχω μια στρόγγυλη γκρί που μου έδωσαν δείγμα και κρατάει αρκετα. αλλά όποια και να βάλεις το ίδιο είναι μόνο αν έχει το μωράκι κάποια ιδιαιτερότητα ή αλλεργία σε κάποια.

ευχαριστω ..κι εγω το προδερμ θα παρω αλλα εχω βρει και υγρο και σκονη ...λεω να παρω τη σκονη και να βαζω και εξτρα ξεβγαλμα...οσο για το βαμβακι το εχω δει αυτο της chicco κι εγω λεω να παρω αυτο...λες να μην παρω γαζες???

76IGp3.png

αν βλέπω καλά αυτά εχω για τα ματάκια του είναι από βαμβάκι

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=641&category_id=28&option=com_virtuemart&Itemid=149

ναι αυτο ειχα δει κι εγω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

όσο για την κρέμα που χρησιμοποιώ για την αλλαγή πάνας είναι αυτή

κρατάει πολύ

http://beaut.ie/blog/wp-content/uploads/2008/08/sudocrem.jpg

ααα,αυτη τη χρησιμοποιησουμε μια φιλη μου αγγλιδα...ειναι καλη

76IGp3.png

Διαφημίσεις

χάπι μου πήγα για φαγητό και ήρθα

εγώ έμεινα ικανοποιημένη με την κρέμα που σου είπα και κρατάει πολύ αφού ακόμα έχω την διαφημιστική που ήταν σε συσκευασία μινιόν

καλή ξεκούραση χάπι μου ο μικρός ξύπνησε τον άλλαξα πάνα και θα φάει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ετσι ειναι φερι μου...ευτυχια νιωθουμε..η κουραση ερχεται δευτερη!!!

γκελακο χαιρομαι που βοηθησα...με το καλο να παρεις το μωρακι σου σπιτακι!!!

ευουλα μια ανασα κοντα εισαι...ολα καλα σου ευχομαι...με εναν πονο!!!

κοριτσια εσεις πηρατε ευχη απο παπα στις 40 μερες;;;εγω σκεφτομαι να παρω τη μιση ευχη στις 20 μερες που ειναι αυτη την εβδομαδα....ετσι ειχα κανει και στην πρωτη μου κορη...

Φυσαλιδακι εγω πηρα και μιση ευχη , ηρθε ο παπας σπιτι και εδωσε και στο μωρο και ετσι βγηκαμε και οταν 40σα πηγαμε εκκλησια .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ποιες κρεμουλές λετε να παρω για το μπεμπη μου???και τι σαμπουαν/αφρολουτρο???

τι πρεπει να εχει μεσα το καλαθακι με τα καλλυντικα του....ξερω σιγουρα γαζες,οινοπνευμα,βαμβακι,φυσιολογικο ορο,ταλκ,κρεμα συγκαματος...τι αλλο???

xapi μου,να σου πω κι εγω την γνωμη μου!!!

Εγω πηρα σαμπουαν-αφρολουτρο και κρεμα της Hydrovit απο το φαρμακειο.Ειναι απιστευτα,μοσχοβολανε απαλη μυρωδιτσα και εννοειται χωρις παραμπενς κλπ.Πολλες φορες μετα το μπανιο της της κανω μασαζακι και επαλειψη με απλο αγνο ελαιολαδο στην περιοχη...ειναι το καλυτερο!!!

βαμβακι χρησιμοποιω απλο-κανονικο και ορο εχω παρει ολοκληρο μπουκαλι απο το φαρμακειο,το εχω για να την καθαριζω απο τσισα ή το βραδυ.Μωρομαντηλα εχω αλλα χρησιμοποιω σπανιοτατα.Επισης εκτος απο τις μικρες αμπουλες ορου εχω παρει συριγγες,καρφωμενη η βελονα στο μεγαλο μπουκαλι ορου και ρουφαω ορο και μετα τσακ,στην μυτουλα.

ταλκ καλο ειναι να μην χρησιμοποιεις στο μπεμπε-ιδιως την σκονη.

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται κατι αλλο ενα μωρο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...