Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

γεια σου σμουτσακι μου!καλα ειμαστε σημερα μονο η μεγαλη εχει βηχα.

τωρα παω να τους δωσω το γαλα και σε μιση ωρα υπνο!κοιμουνται νωρις τα δικα μου γιατι μεσημερι δε κοιμουνται καθολου κ ξυπνανε απο τις 7.30-8.00 το πρωι!η μπουμπουκα σου τι κανει?

Holy Diver

όχι ρε συ σμουτς τι βράδυ από τώρα ?

για απόγευμα κατά τις 8 σε λίγο δηλαδή αναμένεται να ξυπνήσει τον κρατάω κανένα δίωρο ξύπνιο τον μπανίζω και κατά τις 10-11 ξανά ύπνο για βράδυ τώρα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

http://cgi.ebay.com/PUCCA-6-party-FAVOR-TREAT-BOXES-Funny-Love-GARU-/300470364466?pt=Birthday_Favors&hash=item45f56de932

ta Κοθτακια πουκα που σας έλεγα για να μπουν τα δωράκια μεσα στην βαφτιση της μικράς

kai

http://www.flickr.com/photos/pogcat/1204059553/in/set-72157594236655916/

Πουκοπράγματα για μεσα στα κουτάκια μαζι με μπισκοτάκια πουκα που στη φατσα αντι για την πουκα 8α ειναι η δικια μου πουκα σαν..πουκα

dZJip3.png

την φωτό πώς θα την αλλάξεις ?

αλλά είναι σούπερ και τρομερά πρωτότυπο

τα μπισκοτα 8α ειναι πουκενια.. τα περιτυυλιγματα των μπισκοτακίων 8α ειναι χαρτι περιτυλίγματος με την δικια μου πουκι αντι της πουκι.. 8α τα κανει στο φωτοσοπ μια συναδελφοσ και 8α πληρωσω απλα την εκτυπωση

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...