Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Allo τσούπρες!!! Τι κάνετε? Εγώ νομίζω ότι το παρκο θα με σώσει! Την έβαλα σήμερα 1η μέρα μέσα και παίζει του καλού καιρού!!! Α ρε Μάρα πεθαίνω με τις ατάκες σου...πολύ στεναχωρήθηκα που δε μπόρεσα να έρθω στη συνάντηση...Ποτε θα το κανονίσουμε πάλι???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

πωπω μαρα μονο για μενα ειναι αυτη η φαση!θα ειχα σκοτωθει με ολους εκει περα!καλα κ η αλλη η μαλακω πεταει τις σκατωμενες πανες στην ξενη αυλη???αν ειναι δυνατον!!!γιατι δε τις τριβουν στη μουρη???ελεος!

εγω θα πηγαινα μπροστα στην καμερα του λαμακα κ θα του εκανα μια ωραια χειρονομια με το μεσαιο δαχτυλο:rolleyes:

Holy Diver

γαμσε τα.. κα8ε 3 μερες εχουμε αστυνομια στο σπίτι... για τα απλυτα της απο πάνω, για το αυτοκινητο του δίπλα, για την φασαρία της άλλης.. σκεψου οτι στον 7ο μενει μια τυπισα η οποια εχιε μωράκι και ΕΠΙΜΕΝΕΙ να πετάει τις χρησιμοποιημένες πάνες του μπέμπη στην αυλη της διπλανης μονοκατοικίας.. ΧΑΟΣ σου λέω... στον 6ο ειναι μια άλλη τρελη που λεει οτι η η απο πάνω της επιτηδες πάει πάνω κάτω με τα τακουνια της για να την τρελάνει.. στον 3ο μενει ενας μπατσουλης με τη μανα του ο οποίος καθε απογευμα στις 6 βαζει στη διαπασών Trance Μουσική κια οταν η γιαγια του 2ου του εκανε παρατήρηση της ειπε "πως τολμας να κανεις παρατηρηση σε εκπρόσωπο του νόμου".. ο ΄διος επισης εχιε βαλει κάμερες μεσα στο αμαξι του γιατι ειναι πεπεισμένος οτι εμείς θελουμε να του καταστρεψουμε το αυτοκίνητο με τη μηχανή μας... περνάω τρέλα σου λέω! κάθε μερα κ άλλο γλέντι

αχ ποσο μου εχου λειψει αυτα δεν εχω να στο περιγραψωωωωωωωωω

γαμσε τα.. κα8ε 3 μερες εχουμε αστυνομια στο σπίτι... για τα απλυτα της απο πάνω, για το αυτοκινητο του δίπλα, για την φασαρία της άλλης.. σκεψου οτι στον 7ο μενει μια τυπισα η οποια εχιε μωράκι και ΕΠΙΜΕΝΕΙ να πετάει τις χρησιμοποιημένες πάνες του μπέμπη στην αυλη της διπλανης μονοκατοικίας.. ΧΑΟΣ σου λέω... στον 6ο ειναι μια άλλη τρελη που λεει οτι η η απο πάνω της επιτηδες πάει πάνω κάτω με τα τακουνια της για να την τρελάνει.. στον 3ο μενει ενας μπατσουλης με τη μανα του ο οποίος καθε απογευμα στις 6 βαζει στη διαπασών Trance Μουσική κια οταν η γιαγια του 2ου του εκανε παρατήρηση της ειπε "πως τολμας να κανεις παρατηρηση σε εκπρόσωπο του νόμου".. ο ΄διος επισης εχιε βαλει κάμερες μεσα στο αμαξι του γιατι ειναι πεπεισμένος οτι εμείς θελουμε να του καταστρεψουμε το αυτοκίνητο με τη μηχανή μας... περνάω τρέλα σου λέω! κάθε μερα κ άλλο γλέντι

Είναι δικό σας το σπίτι ή νοικιάζετε?

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

noikiazoyme new... αν και εχουμε 2 σπιτια εν τουτοις στο ενα μενει το πε8ερικο και το αλλο ειναι το πατρικο μου και δνε ειχα κανενα κεφι να μεινω εκει νιοπαντρο παιδι...μουαχαχαχαχαχα

dZJip3.png

καλεεεεεε,που τις βρηκες ολες αυτες????πωπω,τρελα θα ειναι εκει μεσα!παντως,δε μπορεις να πεις..αυτη που πεταει τις πανες στη διπλανη αυλη εχει οικολογικη συνειδηση..δε γεμιζει τα σκουπιδια πανες,χιχιχι!

Allo τσούπρες!!! Τι κάνετε? Εγώ νομίζω ότι το παρκο θα με σώσει! Την έβαλα σήμερα 1η μέρα μέσα και παίζει του καλού καιρού!!! Α ρε Μάρα πεθαίνω με τις ατάκες σου...πολύ στεναχωρήθηκα που δε μπόρεσα να έρθω στη συνάντηση...Ποτε θα το κανονίσουμε πάλι???

ooooooooooopote 8elete tati mou

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Καλά μάρα κατουρηθηκα απο τα γέλια.... Καλε που μένετε;;;

Δήμητρα όλες αυτές οι οδηγίες για να αποφύγει την βρπγχιτιδα;;;

Geo ελπίζω να βγάλεις άκρη και να δουλεψεις

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Αχ ωραία.... Τουλάχιστον έχετε παρειτσα.... Εγω που μένω σεψμονοκατοικια είναι ζορικα...

Κορίτσια εσείς πριν την εγκυμοσύνη καπνιζατε;;; Εγω ναι.... Θα ήθελα όμως να αναψω έστω και ένα τσιγάρο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...