Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλα εγω τα κανω σχεδον ολα μονη μου .Ο αντρας μου σηκωνει την μικρη ομως να την ξεπλυνω καλα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ δεν μπορώ να πω κουβέντα για τον άντρα μου

με βοηθάει σε όλα, τον ταίζει τον αλλάζει τον κοιμίζει ακόμα και μετά την δουλειά που έρχεται κουρασμένος θέλει τον χρόνο του με το μωρό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

τελείωσα το διάβασμα για σήμερα κ μπήκα να σας πω μια καληνύχτα. ένα ουισκάκι στο 4 παρακαλώ :D:D:D lol

όνειρα γλυκά σε όλες τις μανούλες και όλα τα μπεμπίνια!

leta περαστικούλια στο μικράκι. ελπίζω να μην είναι τίποτα!

krEEp3.png

IjZep2.png

Καλημέρα κοριτσάκια....

Εγω είμαι σε επιφυλακή παρακολουθώ τον μικρο να δω πως θα παει....απο χθες τον κάνω σαν σάουνα το μπάνιο καιντον βάζω κανα δεκάλεπτο μέσα να αναπνέει υδρατμους...μακάρι να το περάσουμε ήρεμα χωρίς φάρμακα..σήμερα ένα μικρο βηχα που δεν είχε χθες αλλα βηχει αραιά και που...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια....

Εγω είμαι σε επιφυλακή παρακολουθώ τον μικρο να δω πως θα παει....απο χθες τον κάνω σαν σάουνα το μπάνιο καιντον βάζω κανα δεκάλεπτο μέσα να αναπνέει υδρατμους...μακάρι να το περάσουμε ήρεμα χωρίς φάρμακα..σήμερα ένα μικρο βηχα που δεν είχε χθες αλλα βηχει αραιά και που...

Λέτα έχεις άρρωστο το μικρό;;;;Περαστικά να είναι...Δύσκολη εποχή ....

Αχ πολύ θα ήθελα να μιλήσω και εγώ μαζί σας ένα βράδυ αλλά ο άντρας μου δεν ξεκολλάει από τον υπολογιστή γιατί παίζει ένα παιχνίδι Online φυλετικές μάχες και έχεις συνεχώς ....πόλεμο!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια....

λεπτά καλημέρα...δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά πρόσεξε αυτό με τον βήχα γιατί έτσι ξεκινάει και ίσως χρειαστείς μασκακια....εύχομαι να περάσει!!!

μην ανάβεις πολύ το καλοριφέρ και άνοιγε παράθυρα…...ή όταν ανάβεις καλοριφέρ βάλε πετσέτες βρεγμένες επάνω να στεγνώνουν εκεί....

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Καλλια το ξέρω...έχουμε κάνει μασκουλες οταν είχε βρογχιολιτιδα...αυτο θελω να αποφύγω....

Το καλοριφέρ το έχω στους 21 λες να το χαμηλωσω???

τώρα που είναι έτσι το παιδί θα σου έλεγα ναι....διαφορετικά βάλε ρούχα βρεγμένα επάνω να υπάρχει υγρασία!!!! και ανακληση παραθυρο

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

τα βρογχικο ειναι ατιμο πραγμα.ρωτα κ μενα που τα τρωω στη μαπα εναμισι χρονο.καθε μηνα με βρογχικα την εχω την μεγαλη.δε θελει υγρασια αλλα ουτε κ ξηρο περιβαλλον.οποτε οντως η πετσετα βοηθαει στο καλοριφερ αλλα στεγνωνει γρηγορα.οποτε βαλε και ενα τσιγκινο μικρο κατσαρολακι η μπρικι με νερο στο καλοριφερ.απομακρινε οτιδηποτε λουτρινο και θελει αλλαγες καθε 3-4 μερες στα σεντονια.πλησιμο η κουβερτα καθε 15 μερες και αλλαγη στη σακουλα της ηλεκτρικης σκουπας τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα.το τσιγαρο απαγορευεται φυσικα στο σπιτι δε χρειαζεται να το πω αλλα κ εξω απο το σπιτι περιορισετο οσο μπορεις (αν καπνιζεις εσυ η ο αντρας σου η καποιος που ερχεται συχνα σπιτι σας)γιατι κουβαλαμε πανω μας νικοτινη στα ρουχα στα μαλλια και στο δερμα!

Holy Diver

καλα...πες του στεφάνι σου πώς όταν σε 15 χρονια 8α την μπαλαμουτιάζει με τις χερουκλες του ο Μπάμπης ο σουγιας με τη μοικάνα, να του πάεει ντετολ να κανει απολυμανση... ε μααααααααα
ο αντρας της ζωης μου με κοιτάει λάγνα.. παω να επιτελέσω το συζυγικο μου καθήκον ακολουθωντας το ρητο "τραβα μωρη στον αντρα σου μην πάει καμιά άλλη"

σας φιλώ κόρες, 8α σας δώ το πρωί στο κωλοβάρεμά μου στο γραφείο

000205B3.gif000205AF.gif0002018E.gif0002053E.gif

Διαφημίσεις

σερνομαι παλι.... εκει που με πήρε ο ύπνος και το σαλάκι έρεε στο μαξιλάρι, μια τρελή αποφάσισε να αρχίζει να τσιρίζει απο τις 4 το πρωί έως τις 7.. ελεγε ακατυαληπτα πράγματα... μαλλον στην πολυκαοτικία μου ειναι αλλά δνε εχω ακόμη εντοπίσει αν ειναι η τρελή του δευτερου,. του τρίτου, του π΄πεμπτου ή του ρετιρέ...

dZJip3.png

χαχαχαχα ρε συ μαρα πως τα λες ετσι οποτε σε διαβαζω γελαω δυνατα κ αν ειναι σπιτι ο αντρας μου λεει ''παλι τα παιξες?:rolleyes:''

πολλες τρελλες εχει η οικοδομη σας χαχαχαχα

Holy Diver

αααα καλα δημητρα...εχουμε μαζυετει εκει το δρομοκαειτειο και το ΨΝΑ παρέα δεν το συζητώ... ενας ωρα;ιο τυπάκο ειχα για γειτονα σοτν 7ο που ηταν μονίμως ξυδιασμένος και πήγε και στοτώθηκε με το αμαξι του σε ντίρλα κατασταση.. εχασα τον ανθρωπο μου τι να λεμε τώρα

dZJip3.png

γαμσε τα.. κα8ε 3 μερες εχουμε αστυνομια στο σπίτι... για τα απλυτα της απο πάνω, για το αυτοκινητο του δίπλα, για την φασαρία της άλλης.. σκεψου οτι στον 7ο μενει μια τυπισα η οποια εχιε μωράκι και ΕΠΙΜΕΝΕΙ να πετάει τις χρησιμοποιημένες πάνες του μπέμπη στην αυλη της διπλανης μονοκατοικίας.. ΧΑΟΣ σου λέω... στον 6ο ειναι μια άλλη τρελη που λεει οτι η η απο πάνω της επιτηδες πάει πάνω κάτω με τα τακουνια της για να την τρελάνει.. στον 3ο μενει ενας μπατσουλης με τη μανα του ο οποίος καθε απογευμα στις 6 βαζει στη διαπασών Trance Μουσική κια οταν η γιαγια του 2ου του εκανε παρατήρηση της ειπε "πως τολμας να κανεις παρατηρηση σε εκπρόσωπο του νόμου".. ο ΄διος επισης εχιε βαλει κάμερες μεσα στο αμαξι του γιατι ειναι πεπεισμένος οτι εμείς θελουμε να του καταστρεψουμε το αυτοκίνητο με τη μηχανή μας... περνάω τρέλα σου λέω! κάθε μερα κ άλλο γλέντι

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...