Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα εγω αμα παω για ψωνια μονη μου, ξεχναω να γυρισω πισω :tongue: οσες φορες τηνκρατησε η αδερφη μου , κλεισαν τα μαγαζια και εγω μετα γυρισα χαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

κι εγ ετσι!!!! μπεμπαρα στο αμαξι και σουπερ...και μετα καφεδακι!! πινω ωραιοτατο καφε με την μπουμπου!!!!

αρκει βεβαια να μην στραβοξυλιασει...εχω αφησει και καροτσι γεματο και εχω φυγει! χαχαχα

αααα σου εχω τη λυση..πας στον διάδρομο που εχει τις κρεμες και τα παμπερες και παντα εχει κατι μικρο σκατολοιδια κικο ή φισερ πραις.. της πέρνειες ένα σκατολοίδι και ξεχνιέται.. εχω γεμισει σκατολοδια

dZJip3.png

είναι παιδί που δεν αντέχει τις δεσμεύσεις

έκλαιγε σπαρακτικά μέσα στο σλιγκ

φαίρυ και εγώ τα Σάββατα φεύγω με τον άντρα μου το πρωί και γυρνάμε το απόγευμα να τον πάρουμε. κάνουμε ψώνια με τις αδερφές μου γυρνάμε κέντρο-κόσμος(εμπορικο) jumpo και καταλήγουμε για καφέ στην παραλία. έχει βραδιάσει όταν γυρνάμε. αφού πάντα νομίζω ότι το μωρό μεγάλωσε όταν το βλέπω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

και το κορυφαιο απο ΟΛΑ πας στον παγκο με τα τυρια και ζητας απο την κυριουλα να σου κοψει 10 φετες τυρι του τοστ στο μηχάνημα.. δειξε στην μπεμπα το μηχανημα που κανει βζιν βζιν και αστην να εκστασιαστεί

παιδι και σουπερ μαρκετ.. ενας ωραιος παιδοτοπος!

dZJip3.png

αααα σου εχω τη λυση..πας στον διάδρομο που εχει τις κρεμες και τα παμπερες και παντα εχει κατι μικρο σκατολοιδια κικο ή φισερ πραις.. της πέρνειες ένα σκατολοίδι και ξεχνιέται.. εχω γεμισει σκατολοδια

αχ αγαπη μου... δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα.... γιατι ο μπαμπας μας ειναι λιγο υπερβολικος με τα μικροβια...σημερα μου εβαλε χερι γιατι γεμιζα την σκαφη της μπεμπας για να την κανουμε μπανιο και ειχα ριξει το ντουζ μεσα... και θα μεταφερθουν μικροβια στο νερο... και δεν προσεχεις... μου ηρθε να τον καπακωσω με την σκαφη...

ο αντρας της ζωης μου με κοιτάει λάγνα.. παω να επιτελέσω το συζυγικο μου καθήκον ακολουθωντας το ρητο "τραβα μωρη στον αντρα σου μην πάει καμιά άλλη"

σας φιλώ κόρες, 8α σας δώ το πρωί στο κωλοβάρεμά μου στο γραφείο

dZJip3.png

αχ αγαπη μου... δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα.... γιατι ο μπαμπας μας ειναι λιγο υπερβολικος με τα μικροβια...σημερα μου εβαλε χερι γιατι γεμιζα την σκαφη της μπεμπας για να την κανουμε μπανιο και ειχα ριξει το ντουζ μεσα... και θα μεταφερθουν μικροβια στο νερο... και δεν προσεχεις... μου ηρθε να τον καπακωσω με την σκαφη...

καλα...πες του στεφάνι σου πώς όταν σε 15 χρονια 8α την μπαλαμουτιάζει με τις χερουκλες του ο Μπάμπης ο σουγιας με τη μοικάνα, να του πάεει ντετολ να κανει απολυμανση... ε μααααααααα

dZJip3.png

χαχα jojo και ο άντρας μου την ίδια φοβία έχει να φανταστείς την πρώτη μέρα που έπιασε το μωρό στην κλινική το βράδυ δεν κοιμήθηκε γιατί είχε λέει ξεχάσει να πλύνει τα χέρια του. αλλά εγώ τον φωνάζω. δεν μπορώ την υστερία με τα μικρόβια. τα βασικά όλοι τα ξέρουμε είναι αρκετά. δεν θα ζήσει το μωρό σε αποστειρωμένο περιβάλλον μια ζωή.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλα...πες του στεφάνι σου πώς όταν σε 15 χρονια 8α την μπαλαμουτιάζει με τις χερουκλες του ο Μπάμπης ο σουγιας με τη μοικάνα, να του πάεει ντετολ να κανει απολυμανση... ε μααααααααα

που ειναι ο βωμος σου να ερθω να κανω μια θυσια????εισαι θεααααααααα

χαχα jojo και ο άντρας μου την ίδια φοβία έχει να φανταστείς την πρώτη μέρα που έπιασε το μωρό στην κλινική το βράδυ δεν κοιμήθηκε γιατί είχε λέει ξεχάσει να πλύνει τα χέρια του. αλλά εγώ τον φωνάζω. δεν μπορώ την υστερία με τα μικρόβια. τα βασικά όλοι τα ξέρουμε είναι αρκετά. δεν θα ζήσει το μωρό σε αποστειρωμένο περιβάλλον μια ζωή.

ενταξει οταν ειναι νεογεννητο το καταλαβαινω...αλλα τωρα που τα χερια της ειναι μονιμα στο στομα...και οτι αλλο υπαρχει γυρω γυρω..τι να κανεις???? και μη χ!%@σω.... για το ντουζ βρηκε να μου πει??????????

εγώ του λέω αν δεν σου αρέσει κάνε το εσύ

το μπάνιο το κάνουμε μαζι κάθε βράδυ γιατί μονη δεν μπορώ να σηκώσω την λεκάνη

μετά αναλαμβάνω εγώ το άλλαγμα και αυτός αδειάζει την λεκάνη και σφουγγαρίζει το πάτωμα που το έχει κάνει πισίνα ο μικρός

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...