Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

χαχα μάρα φαντάσου τις φάτσες των διπλανών να ανοίξω την πάνα και να μυρίσουν τα κακά από μπρόκολο και κουνουπίδι.

θα πετάξουν την σκούφια τους

στα παπαρακια του αντωνέλου αγαπη μου ;)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα μάρα φαντάσου τις φάτσες των διπλανών να ανοίξω την πάνα και να μυρίσουν τα κακά από μπρόκολο και κουνουπίδι.

θα πετάξουν την σκούφια τους

Χαχαχαχα.....

Πάντως εγώ πολλές φορές τον πήρα για καφέ και τον αλλαξς μάλιστα κανονικοτατα στον καναπέ που καθομαστσν( στην ρεμβη rose)

Που θα πάτε για καφέ και τη ώρα μς την βανιλιτσα;;

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ε καλα...αν ειναι να πεταχτεις να κανεις τα ψωνια σου σαν ανθρωπος και εχεις που να αφησεις το μωρο..γιαι να το ταλαιπωρεις/?? ειναι και το κεντρο χαλια ... αυτοκινητα...ηλιθιοι οδηγοι...

στην αθηνα ειναι χάλια όντως.... πολλες φορες αναγκασιτκά την πήρα με τον μαρσιπο γιατι δεν μπορουσα πχ να μπω σε μια τράπεζα με το καρότσι...σφηνωναμε σητν πορτα...

dZJip3.png

εγώ δεν έχω αμάξι κινούμε με τα πόδια και στο κέντρο κατεβαίνω με αστικό ή με κατεβάζουν. γενικά ο Αντωνέλος είναι καλομαθημένος γιατί πάντα είχα που να τον αφήσω και δεν τον ζόριζα. οπότε τώρα αν χαλάσει το χουζούρι άστα. εκείνη την ώρα όλα καλά γιατί χαζεύει και ξεχνιέται. αλλά αλλάζει το πρόγραμμα του ύπνου του και μετά την νύχτα έχουμε τραγούδια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα.....

Πάντως εγώ πολλές φορές τον πήρα για καφέ και τον αλλαξς μάλιστα κανονικοτατα στον καναπέ που καθομαστσν( στην ρεμβη rose)

Που θα πάτε για καφέ και τη ώρα μς την βανιλιτσα;;

παραλία γιατί θα μείνει κέντρο η βανιλίτσα. οπότε για παραλία το κόβω.

για ώρα δεν ξέρω ακόμα, θα σηκωθώ το πρωί και θα μιλήσουμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγώ δεν έχω αμάξι κινούμε με τα πόδια και στο κέντρο κατεβαίνω με αστικό ή με κατεβάζουν. γενικά ο Αντωνέλος είναι καλομαθημένος γιατί πάντα είχα που να τον αφήσω και δεν τον ζόριζα. οπότε τώρα αν χαλάσει το χουζούρι άστα. εκείνη την ώρα όλα καλά γιατί χαζεύει και ξεχνιέται. αλλά αλλάζει το πρόγραμμα του ύπνου του και μετά την νύχτα έχουμε τραγούδια.

αγαπη δεν χαλάει το πρόγραμμα του..απλά το παιδί ειναι ενθουσιασμένο με όσα είδε και ειναι σε υπερένταση... αστο να κανει προσες μονος του και 8α κοιμη8ει οταν 8ελησει

αλλα νταξ μιλάω και άκρως υποκειμενικά καθώς ειμαι εναντιον καθε ειδους πργράμματος

dZJip3.png

Καλα κεντρο και εγω δεν την παω με τιποτα .Φοβαμαι κιολας με το μωρο .

Παω Γλυφαδα στον πεζοδρομο και εμπορικα κεντρα περισσοτερο .Αυτα βολευουν

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

μάρα όπως είπα και πριν όλα είναι θέμα συνήθειας

δεν είμαι μυγιάγγιχτη σε καμιά περίπτωση απλά με βολεύει και εμένα έτσι

γιατί κάνω τα ψώνια μου με ησυχία και χωρίς άγχος

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Θέλω και εγωωωωωω.... Αύριο θα πάω να κάνω κάτι πράγματα στο γραφείο και δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσω. Μπου

κοίτα εμείς μάλλον πρωί προς μεσημέρι μάλλον θα βρεθούμε από τις 12 και μετά αν προλάβεις έλα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

δεν ειπα μαρι οτι εισαι μυγιάγιχτη προς θεου δλδ... ο κα8ενας όπως βολεύεται...εγω τρελάινομαι στο σουπερ μαρκετ με τη μικρη.. το καλύτερό μας.. βασιλοπουλο σητν κυψέλη και μετά φωκιονος για καφέ και μετά γκάζι... ΑΡΚΕΙ να εχω αυτοκινητο για το καρότσι γιατι με μάρσιπο μεχρι το σουπερ μαρκετ κ πολύ μου ειναι

dZJip3.png

δεν ειπα μαρι οτι εισαι μυγιάγιχτη προς θεου δλδ... ο κα8ενας όπως βολεύεται...εγω τρελάινομαι στο σουπερ μαρκετ με τη μικρη.. το καλύτερό μας.. βασιλοπουλο σητν κυψέλη και μετά φωκιονος για καφέ και μετά γκάζι... ΑΡΚΕΙ να εχω αυτοκινητο για το καρότσι γιατι με μάρσιπο μεχρι το σουπερ μαρκετ κ πολύ μου ειναι

κι εγ ετσι!!!! μπεμπαρα στο αμαξι και σουπερ...και μετα καφεδακι!! πινω ωραιοτατο καφε με την μπουμπου!!!!

αρκει βεβαια να μην στραβοξυλιασει...εχω αφησει και καροτσι γεματο και εχω φυγει! χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...