Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

οσο για τον θηλασμο..ουτε εγω θελω να τον σταματησω...αλλα ..εχω περασει ηδη δυο ελαφριες μαστιτιδες.... τα μαλλια μου εχουν μεινει μισα,... και γενικα υποφερω γιατι δεν τρεφομαι και σωστα...

χτες σκεφτομουν...η μπεμπα παιρνει ασβεστιο απο μενα...εγω απο που παιρνω???/ οεο??? εχω κοψει τα γαλακτοκομικα....

Θελω και εγω μαμαδοκαφε!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ γενικά δεν τον παίρνω μαζί μου στα ψώνια, χάνει αμέσως το πρόγραμμα του και μετά υποφέρω. αν δεν κοιμηθεί στην ώρα του ή δεν φάει

άσε που κάνει κακά 3-4 φορές την μέρα οπότε κάποια θα μας πετύχει έξω σίγουρα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγώ γενικά δεν τον παίρνω μαζί μου στα ψώνια, χάνει αμέσως το πρόγραμμα του και μετά υποφέρω. αν δεν κοιμηθεί στην ώρα του ή δεν φάει

άσε που κάνει κακά 3-4 φορές την μέρα οπότε κάποια θα μας πετύχει έξω σίγουρα

εχεις δικιο...εγω ακομα δεν εχω τετοια θεματα γιατι κοιμαται στο καροτσι της... χαζευει γυρω γυρω και ειναι ηρεμη...και μαζευει τοση πληροφορια που δεν βλεπει την ωρα να κοιμηθει για να την επεξεργαστει! χαχαχαχαχαχαχ

οσο για τα κακα...την εχω αλλαξει εξω 1 φορα.. και δεν ειχα κανενα θεμα τελικα...

αν κάνει κακά ενώ είμαστε στο κέντρο που να τον αλλάξω στο δρόμο ?

και φυσικά τα λέω γιατί έχω που να τον αφήσω να μην ταλαιπωρείται κανένας μας

τον παίρνω μόνο για βόλτα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

εγω τωρα θα παρω μειωμενο (αν βρω το γραφειο εκει χιχιιχιχ) κανονικα δουλευω 9-5 , δεν δινουν υπερωριες οποτε δεν καθομαι αντε να κατσω κανα μισαωρο μονο .Με το πτυχιο συνεχιζω , κανω ενα μαθημα καθε δευτερα για να μην εχω πολλα μονη μου .Τα δυσκολα θα ξεκινησουν στις εξετασεις .

Θελω και εγω μαμαδοσυναντηση , ερχεται και η μαρσολαν τελος του μηνα:D

Εγω την παιρνω σχεδον παντα μαζι μου , για αυτο και ψιλοκουραζομαι, με ολα αυτα τα μπιρμπιχλιδια μαζι μου .Αλεθω φαγητο , παιρνω κρεμες , νερα , πανες , χαμος .Τα κανουμε ολα και παντου σε ολα τα μερη χιχιχιιχιχ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

aloooooooooooooooooooooooo εχιε πολυ γελιο να παιρνεις το παιδι μαζι σου...επειδη η πουκι γεννηθηκε καλοκαιρι ΟΠΟΥ πηγαιναμε ασαραντιστη ακομη τσουπ ήταν κ εκεινη μαζι μας... το μωρό του μπιτσ μπαρ

dZJip3.png

φαίρυ όλα είναι θέμα συνήθειας εγώ επειδή δεν το κάνω συχνά με πιάνει πανικός όταν κάνει κακά έξω και γενικα αν χρειαστεί να φάει φρούτα ή φαγητό.

μαμαδοσυνάντηση και εγώ πρώτη φορά θα κάνω αύριο. οι περισσότερες είστε από Αθήνα και δύσκολα θα σας δω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζχουλα αν στα κανει εξω πολύ παλά παλώνεις σελτεδάκι στον καναπε του καφε αν εισαι για καφέ ή πας στην τουαλέτα αν υπάρχιε κάπιος πάγκος να απλωθεί το παιδί.. αν εισαι απλά.. στο δρόμο, μπαινεις σε ένα καφε κυρια παρραγελνεις το φρεντο σου και αλλάζεις το παιδάκι σου

dZJip3.png

aloooooooooooooooooooooooo εχιε πολυ γελιο να παιρνεις το παιδι μαζι σου...επειδη η πουκι γεννηθηκε καλοκαιρι ΟΠΟΥ πηγαιναμε ασαραντιστη ακομη τσουπ ήταν κ εκεινη μαζι μας... το μωρό του μπιτσ μπαρ

ωωωωωωωωω!!καλως τη μου!!!!!!!!!!!!!!!! κι εγω ετσι! παντου μαζι! ακομα και στο γιατρο που πηγαινα... η μπουμπου μαζι!

Διαφημίσεις

Jo Jo δουλευεισ πολλες ώρες... Φρόντισε να έχεις μαζί σου κάτι για να τρως θηλαζεις κιόλας....

Και εγώ τον παίρνω μαζί στις βόλτες... Ευτυχώς δεν του χαλάει εύκολα το προγραμμα.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ωωωωω την συναδελφο κ συντοπιτιτσααααααααα μουαχαχαχαχαχαχαχ κοιτα εγω ειεπδη ηξερα οτι απο σεπτεμβριο 8α φαω παλουκι με το παιδι αυλίδα, απο τον ιουνιο που γεννησα εωσ σεπτεμβριο που γυρισα σητ δουλεια η πουκι αυτοκολητη παντου

dZJip3.png

χαχα μάρα φαντάσου τις φάτσες των διπλανών να ανοίξω την πάνα και να μυρίσουν τα κακά από μπρόκολο και κουνουπίδι.

θα πετάξουν την σκούφια τους

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αν κάνει κακά ενώ είμαστε στο κέντρο που να τον αλλάξω στο δρόμο ?

και φυσικά τα λέω γιατί έχω που να τον αφήσω να μην ταλαιπωρείται κανένας μας

τον παίρνω μόνο για βόλτα

ε καλα...αν ειναι να πεταχτεις να κανεις τα ψωνια σου σαν ανθρωπος και εχεις που να αφησεις το μωρο..γιαι να το ταλαιπωρεις/?? ειναι και το κεντρο χαλια ... αυτοκινητα...ηλιθιοι οδηγοι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...