Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σας

Jo Jo και εγώ εδώ μόλις τον έβαλα για ύπνο και είπα να σερφαρω λίγο....έχω βασικά μια ανησυχία... Απο χθες ξυπνάει το πρωί και έχει μια βραχναδα... Πήρα τον Παιδιατρο και μου είπε να το παρακολουθώ μήπως κάνει λαρυγγιτιδα η βρογχιολιτιδα έχει έξαρση στα μικρά τώρα... Όταν ήταν 4 μηνών έκανε βρογχιολιτιδα και ζοριστικε πολύ το μικρό μου... Ελπίζω να είναι τυχαίο και να το περάσουμε ήρεμα όλο αυτό..,

ελα ρε λεττακι... ελπιζω να μην ειναι τιποτα ρε... περνανε ζορια μωρα τα μικρακια.. κι εμενα μολις κοιμηθηκε... την αφησα στον μπαμπακα της σημερα! δεν την προλαβε ξυπνια χτες και σημερα τους αφησα να το χαρουνε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λέτα μου τι μου θύμησες, το περάσαμε και εμείς , βρογχιολίτιδα όταν ήμασταν 6 μηνών.

υποτίθεται ξεκίνησε από λαρυγγίτιδα και εξελίχθηκε σε βρογχιολίτιδα.

σε αυτό κρατάω επιφυλάξεις. μάλλον ήταν από την αρχή βρογχιολίτιδα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Jo jo μου τι κανεις , πως παει η δουλεια? με τον θηλασμο τα καταφερνεις?

ειπα να μην μπω στο ιντερνετ παλι αλλα βαρεθηκα στην τηλεοραση αφου κοιμηθηκε και η μικρη

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φαιρυ και εγώ πολύ την βαριέμαι την τηλεόραση

όλη μέρα κλειστή είναι, αν ηταν στο χέρι μου δεν θα την άνοιγα ποτέ.

να φανταστείς ο Αντώνης να είδε σύνολο από την μέρα που γεννήθηκε ούτε μισή ώρα τηλεόραση.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

εγω την ανοιγω για να ακουω τον θορυβο αλλα σπανια παρακολουθω .Αγριευομαι στην ησυχια.

εγώ έχω το ραδιο όλη μέρα ανοιχτό.

παντού και πάντα παίζει μουσική δεν μπορώ χωρίς μουσική

να φανταστείτε μέχρι και στο μπάνιο ράδιο έχω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Πολυ καλη ιδεα το ραδιο .

Εδω που ειμαι δεν πιανει τιποτα , μονο ψηφιακα ή με νοβα .Ειναι το βουνο απο πισω.

Για να περασει η ωρα .Αυριο τι εχετε σκοπο να κανετε?

εγώ ακούω ράδιο μέσω ιντερνετ οπότε δεν σε νοιάζει η κεραία θα πιάνει τα πάντα

για αύριο εμάς λες ?

θα βγω με την βανιλίτσα για καφέ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλα ειμια φερυ μου! η δουλεια ειναι περιεργα...μαλλον εχει περασει σε 2η μοιρα και δεν μου φαινεται!!!!!!!!!

με το θηλασμο ζοριζομαι απειρα... πρεπει να κανω 3 αντλησεις τη μερα για να κρατησω σταθερη την παραγωγη... και η διαδικασια του να βγαζω γαλα στη δουλεια ειναι τραγικη!!!! ασε που λογω του οτι χανω μια ωρα με τις αντλησεις δεν παιρνω διαλ και δεν τρωω... και χτες αναρωτιομουν τι θκατα γαλα δινω στο παιδι μου....

τεσπα! θκατα...

Τηλεοραση εχω να δω πολυ καιρο! και μου εχει λειψει καπως,..αλλα δεν υπαρχει και τιποτα αξιολογο... αυτο που μου εχει λειψει ειναι να αραξω να δω μια ταινια χωρις να με παρει ο υπνος!!!

εγώ έχω το ραδιο όλη μέρα ανοιχτό.

παντού και πάντα παίζει μουσική δεν μπορώ χωρίς μουσική

να φανταστείτε μέχρι και στο μπάνιο ράδιο έχω.

και εγω ετσι το ειχα οταν ημουν μονη στο σπιτι!!! συνεχεια μουσικη!!!

Αχ τι ωραια καλα να περασετε κοριτσια.Βγαλτε και καμια φωτο !!!

Τζο τζο μου ασε χαλια ειναι να βγαζεις το θηλαστρο και μενα δεν μ αρεσε αυτη η διαδικασια , ειναι πιο ωραιο να ειναι το μωρο στο στηθος .Εχθες ελεγα στον αντρα μου ποσο λυπαμαι που δεν την θηλαζω τωρα .Θα ηταν πολυ ωραια γιατι τωρα καταλαβαινει και πιο πολλα το παιδι.Μην το σταματησεις .

Ποσες ωρες δουλευεις?

Εγω αυριο σκεφτομαι να παω στα hondo ή sephora που εχουν εκπτωσεις αλλα μαλλον θα βρεξει και δεν ξερω αν θα τα καταφερω με την μικρη

Αχ τι ωραια καλα να περασετε κοριτσια.Βγαλτε και καμια φωτο !!!

Τζο τζο μου ασε χαλια ειναι να βγαζεις το θηλαστρο και μενα δεν μ αρεσε αυτη η διαδικασια , ειναι πιο ωραιο να ειναι το μωρο στο στηθος .Εχθες ελεγα στον αντρα μου ποσο λυπαμαι που δεν την θηλαζω τωρα .Θα ηταν πολυ ωραια γιατι τωρα καταλαβαινει και πιο πολλα το παιδι.Μην το σταματησεις .

Ποσες ωρες δουλευεις?

Εγω αυριο σκεφτομαι να παω στα hondo ή sephora που εχουν εκπτωσεις αλλα μαλλον θα βρεξει και δεν ξερω αν θα τα καταφερω με την μικρη

κανονικα 9 με 5...αλλα...

για να παρκαρω πρεπει να βρω θεση νταλικας... οποτε παω απο τις 8 .. το τι ωρα θα φυγω ειναι αλλη ιστορια!!! χτες εφυγα στις 8 προχτες στις 7μιση..σημερα στις 7..και παει λεγοντας... το καλο ειναι οτι δεν δουλευω τις παρασκευες!!!!!

Το Αττικα εχει 50% στα καλυντικα! δεν θυμαμαι μεχρι ποτε ομως.. και δεν θυμαμαι αν ειναι για οσους εχουν καρτα!

πρεπει να παω να παρω τις κρεμες μου....τελειωσαν ολες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...