Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως καμια φορα η γκ΄ρινια ειναι και βαρεμάρα να ξέρετε... η μονη λυση που βρηκε οταν την έπιαναν τα αναποδα της ειναι παρκάρισμα στην στράτα με μπολικα παιχνίδια για να πετάει... ή σνουφελ στο youtube

dZJip3.png

καλό βράδυ βανιλίτσια τα λέμε αύριο

μάρα αφού κλαίει τότε καλά κάνεις και της δίνεις, εμένα δεν κλαίει

μόνο όταν των ταίζω και τελειώσει το γάλα πατάει ένα κλάμα αλλά δεν του δίνω άλλο από τα 240 είναι υπερβολή.

εμείς ήμασταν πολύ πάνω από τις καμπύλες αν και δεν υπήρχε λόγος για δίαιτα εγώ προσπάθησα να προσέξω τα παραπάνω γεύματα αυτό το μήνα. για να μπορεί το παιδί να κινείται εύκολα γιατί με την κοιλίτσα που είχε δεν μπορούσε να κουνηθεί εύκολα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

τόσα αλματα δεν εκανα ουτε εγω οταν ημουν τριπλουνιστρια!!!

χαχαχαα

κι εγω η αληθεια ειναι οτι νομιζω σε αλμα ειναι - παιζουν και τα δοντια...οποτε ολο μαζι το τουρλουμπουκι τον τσακιζει!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

χαχα ναι αυτό λέμε και εμείς, αλλά πάνω κάτω όλα τα μωράκια είναι ίδια ηλικία οπότε τα άλματα είναι κοντά.

εμείς μετά τα δυο πρώτα που βγήκαν στον 5 τίποτα ακόμα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

emena pali Μην την ματιάσω έχει τις ηρεμίες της αυτο το διάστημα.. πριν κανα 20ημερο ειχε τα νευρα της, θυμασαι μπουμπου που ειχαμε τηλεφωνηθεί... τώρα όλα κάλμα... κα;νει κ φοβερές προσπάθειες να μιλησει και δοκιμάζει διάφορες φωνές.. διαφορετικής έντασης και ύφους κάθε φορά και ψοφάμε στα γέλια....

dZJip3.png

ροζακι δοκιμασε μετα το γάλα οταν αρχισει να τσδιναει να του μιλάσ και να σε ακουει να γελάς.. εγώ οποτε της γελάω την ώρα που ειναι ετοιμη για ρεπερτόριο σταματάει, με κοιτάει και αρχιζει και βαράει παλαμάκια

dZJip3.png

δεν προλαβαίνω λέμε να βγάλω το μπουκάλι κοκκινίζει και ανοίγει ένα στόμα ναααα

τρελαίνομαι όταν τον βλέπω έτσι θαρρείς και τον σκότωσαν , μετά μέσα σε λίγα δεύτερα αυτό ήταν σαν να μην έγινε τίποτα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ε ναι γιατι σκεψου οτι εκεινη την στιγμή έχει ρουκουνιάσει, εχου χουχουλιάσει με το γαλατάκι κ οταν τελειώνει λέει όπα τι έγινε τώρα ποιος μου χαλάει την σιεστα μου... βαζε το στήθος σου ροζακι.,.,.δεν ειναι τοσο το γάλα που θέλει οσο το τσομπι τσομπι

dZJip3.png

δεν θήλασα καθόλου γιατί δεν ήθελε να κάτσει στο στήθος και νομίζεις θα κάτσει τώρα ?

τι να κάνουμε όλο παραξενιές αποκτάν τα μικρά και που είμαστε ακόμα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

XXAXXAXAAXXA se Πληροφορώ οτι οσο η πουκι ΔΕΝ ηθελε στη8ος νεογένητο τώρα της αρέζει να ρουκουνιάζει πάνω του ψιλι πιπιλώντας.. μην φανταστεις γι απολύ ώρα.. ίσα ίσα για παρηγοριά

dZJip3.png

έλα ρε συ αλήθεια ? χαχα λες να βγάλω το απωθημένο μου που δεν κατάφερα να θηλάσω ? καλό !!!!

πάω να κάνω ένα ντουζ τώρα στα γρήγορα γιατί οσμίζομαι θα ξυπνήσει το τρελό θηριοτροφείο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλε που πηγατε ολες??? σας εχασα γμτ!!! αρχισα να αργω να γυρεισω απο τη δουλεια... και ειμαι κομματια... εχω πονοκεφαλο ...

Παω να διαβασω τα κατεβατα που γραψατε παλι!!!

Γεια σας

Jo Jo και εγώ εδώ μόλις τον έβαλα για ύπνο και είπα να σερφαρω λίγο....έχω βασικά μια ανησυχία... Απο χθες ξυπνάει το πρωί και έχει μια βραχναδα... Πήρα τον Παιδιατρο και μου είπε να το παρακολουθώ μήπως κάνει λαρυγγιτιδα η βρογχιολιτιδα έχει έξαρση στα μικρά τώρα... Όταν ήταν 4 μηνών έκανε βρογχιολιτιδα και ζοριστικε πολύ το μικρό μου... Ελπίζω να είναι τυχαίο και να το περάσουμε ήρεμα όλο αυτό..,

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...